Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα - Κολλάει στην αναπαραγωγή video!

No_MeRcY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Pc , δεν μπορει να παίξει κανενος ειδους video, δοκιμασα με media player , quicktime, power dvd ( μπας και παιξει εστω καμια ταινια ) , εβαλα κατι codecs full packs , ΤΙΠΟΤΑ , μολις παει να παιξει κατι , Κολανε τα παντα, κουνιεται μονο λιγο το ποντικι , αλλα τιποτα παραπανω , μονο restart μετα... ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?? , Αυτο και πριν και μετα απο format..

Δημοσ.

Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Έκανα και σχετικό topic. Σε εμένα συνέβει μετά από format και αλλαγής κάρτας γραφικών.

Μπορεί κανείς να βοηθήσει;;

Δημοσ.

δεν εγινε τιποτα , παλι κολημα, εχω nvidia geforce 6600gt , με τους τελευταιους drivers , δεν παιζει να ειναι καποιο virus, αλλα τι αλλο μπορει να φταίει? καμια ιδεα?

Δημοσ.

δοκιμασες να κανεις upgrade τους drivers της καρτας γραφικων...? να τους απεγκαταστησεις και να τους εγκαταστησεις παλι?

Δημοσ.

δοκιμασες με την καρτα γραφικων της μητρικης σου?

αυτη τη στιγμη που το δοκιμαζεις ποσα προγραμματα εχεις εγκατεστημενα για την ιδια δουλεια (αναπαραγωγη video)?

Δημοσ.

χμμ τωρα θυμηθηκα ενα περιστατικο με την καρτα ram που εχω , ισως να ειναι χτυπημενη , η δεν ξερω και γω τι , και απλα να την διαβαζει και στα δυσκολα να τα φτυνει.. θα αγορασω καινουργιες και θα δουμε

Δημοσ.
χμμ τωρα θυμηθηκα ενα περιστατικο με την καρτα ram που εχω , ισως να ειναι χτυπημενη , η δεν ξερω και γω τι , και απλα να την διαβαζει και στα δυσκολα να τα φτυνει.. θα αγορασω καινουργιες και θα δουμε

Αυτα τα λενε....

Δημοσ.

Μήπως έχεις AGP κάρτα που χρειάζεται τροφοδοσία κατ'ευθείαν από το τροφοδοτικό και δεν έχεις βάλει το βύσμα; Παιχνίδια 3D παίζει;

Δημοσ.

Εγώ έχω AGP κάρτα η οποία δεν θέλει κατ'ευθείαν τροφοδοσία. Τα παιχνίδια τα παίζει κανονικά....

Τι να φταίει;;; :confused: :confused: :( :cry:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...