No_MeRcY Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Το Pc , δεν μπορει να παίξει κανενος ειδους video, δοκιμασα με media player , quicktime, power dvd ( μπας και παιξει εστω καμια ταινια ) , εβαλα κατι codecs full packs , ΤΙΠΟΤΑ , μολις παει να παιξει κατι , Κολανε τα παντα, κουνιεται μονο λιγο το ποντικι , αλλα τιποτα παραπανω , μονο restart μετα... ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?? , Αυτο και πριν και μετα απο format..
Zderg Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Έκανα και σχετικό topic. Σε εμένα συνέβει μετά από format και αλλαγής κάρτας γραφικών. Μπορεί κανείς να βοηθήσει;;
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δοκιμαστε τον vlc player και πειτε μου αν παιζουν τα videos για να βρουμε το προβλημα.
No_MeRcY Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 το κατεβαζω τωρα exsarxeia_city , για να δουμε
No_MeRcY Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 δεν εγινε τιποτα , παλι κολημα, εχω nvidia geforce 6600gt , με τους τελευταιους drivers , δεν παιζει να ειναι καποιο virus, αλλα τι αλλο μπορει να φταίει? καμια ιδεα?
spell1977 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 δοκιμασες να κανεις upgrade τους drivers της καρτας γραφικων...? να τους απεγκαταστησεις και να τους εγκαταστησεις παλι?
kattistt Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 δοκιμασες με την καρτα γραφικων της μητρικης σου? αυτη τη στιγμη που το δοκιμαζεις ποσα προγραμματα εχεις εγκατεστημενα για την ιδια δουλεια (αναπαραγωγη video)?
No_MeRcY Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 χμμ τωρα θυμηθηκα ενα περιστατικο με την καρτα ram που εχω , ισως να ειναι χτυπημενη , η δεν ξερω και γω τι , και απλα να την διαβαζει και στα δυσκολα να τα φτυνει.. θα αγορασω καινουργιες και θα δουμε
iceman79 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 kane mia dokimh me tous drivers pou eixe sto cd h karta, oxi tous kainourgious, kai pes mas
kattistt Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 χμμ τωρα θυμηθηκα ενα περιστατικο με την καρτα ram που εχω , ισως να ειναι χτυπημενη , η δεν ξερω και γω τι , και απλα να την διαβαζει και στα δυσκολα να τα φτυνει.. θα αγορασω καινουργιες και θα δουμε Αυτα τα λενε....
ahristos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Μήπως έχεις AGP κάρτα που χρειάζεται τροφοδοσία κατ'ευθείαν από το τροφοδοτικό και δεν έχεις βάλει το βύσμα; Παιχνίδια 3D παίζει;
Zderg Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Εγώ έχω AGP κάρτα η οποία δεν θέλει κατ'ευθείαν τροφοδοσία. Τα παιχνίδια τα παίζει κανονικά.... Τι να φταίει;;; :confused:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.