Προς το περιεχόμενο

ATI 9600XT πρόβλημα με Drivers

Marvellous

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οποιος ξερει ας με βοηθησει ρε παιδια. Εχω την ATI 9600XT και εδω και 4 μηνες που δοκιμαζω να κατεβαζω πιο καινουριους drivers απο την εκδοση 6,7 που εχω (τωρα εχει βγει 6,11 πχ) με το που τους περναω κανει επανεκκινηση και μου βαζει την αναλυση της οθονης σε 640x480 και 4bit χρωματα και δεν δινει αλλη επιλογη. Η μονη λυση ειναι να κανω roll back τους παλιους οδηγους. Τι φταιει?

Δημοσ.
Δες μήπως στο site της ati μήπως δεν υποστηρίζει στους καινούριους drivers την κάρτα σου....

ισα ισα φιλε μου ειναι drivers ειδικα για αυτη την καρτα.το περιεργο ειναι οτι παρουσιαζεται και με τους drivers 6.8, 6.9, 6.10, 6.11...

Δημοσ.

Επειδή παλιότερα αντιμετώπιζα παρόμοια προβλήματα σε κάρτα της Nvidia αφού έβγαζα ένα ένα εξάρτημα ή έβαζα διαφορετκά απομόνωσα το πρόβλημα που ήταν τελικά στη μητρική πλακέτα. Προτείνω έαν έχεις τη δυνατότητα να δανειστής μια άλλη κάρτα και να δεις πως συμπεριφέρετε ο υπολογιστής. Εάν κάνει τα ίδια αποκλείεται να οφείλετε στη κάρτα γραφικών οπότε απο εκει και πέρα αρχίζει το ψάξιμο.

Δημοσ.

Επίσης δοκίμασε να κάνεις uninistall με catuninstaller που διαγράφει όλα τα υπολέιματα των catalyst ή με το drivercleanerpro που χρησιμοποιώ εγώ.

Δημοσ.

Μου φαινεται υπερβολικο να ειναι προβλημα της μητρικης.Την ειχα αλλαξει πριν ενα χρονο επειδη εκανα βλακεια και εκαψα τα slot της RAM, και εβαλα μια πολυ καλη της Asus.Θα κοιταξω την περιπτωση να κανω ολικη διαγραφη των οδηγων μεσς των προγραμματων που προτεινατε.Οταν γινει η διαγραφη αυτη μετα θα τρεξω τα windows απο safe mode?

Δημοσ.

κανεις uninstall απο safemode με το drivercleanerpro ακολουθώντας την διαδικασία όπως θα βρεις από το readme.κάνεις reboot σε κανονική λειτουργία και εγκαθιστάς κανονικά τους νέους drivers.

Δημοσ.

to sigouro einai oti h 9600xt douleuei me tous teleutaious drivers. Toulaxiston se mena. Ara kati exeis kanei lathos sthn diadikasia. isos exoun meinei apomeinaria apo prohgoumena unistall. Mhpos na kanes kai kana registry cleanup na faei ta apomeinaria?

opos eipan kai oi ypoloipoi, dokimase to utility ths ati gia na kaneis sosto unistall, reboot, ksanaperna tous drivers, pali reboot. An den pianei auto, mallon ta ftyse kati, pithanon h idia h karta.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...