Προς το περιεχόμενο

Pc Shut Down

ortegas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κατ' αρχάς όχι με κεφαλαία!!

Εμένα το πρώτο πράγμα που πάει το μυαλό μου είναι το τροφοδοτικό...

diladi???????

Δημοσ.

Το τροφοδοτικό του Η/Υ είναι υπεύθυνο για την παροχή ρεύματος στις συσκευές και τα υποσυστήματα του.

Το γεγονός ότι ξαφνικά κλείνει το pc σου λογικά σημαίνει ότι κάποιο πρόβλημα υπάρχει με την παροχή ρεύματος.

Συνήθως όταν κλείνει το pc (κλείσιμο όχι επανεκκίνηση) το πρώτο πράγμα που κοιτάζουμε είναι το τροφοδοτικό...

Δημοσ.
Το τροφοδοτικό του Η/Υ είναι υπεύθυνο για την παροχή ρεύματος στις συσκευές και τα υποσυστήματα του.

Το γεγονός ότι ξαφνικά κλείνει το pc σου λογικά σημαίνει ότι κάποιο πρόβλημα υπάρχει με την παροχή ρεύματος.

Συνήθως όταν κλείνει το pc (κλείσιμο όχι επανεκκίνηση) το πρώτο πράγμα που κοιτάζουμε είναι το τροφοδοτικό...

mia xara ine to trofodosiako

Δημοσ.

το παιχνιδι των 9.999 ερωτήσεων... 209039.gif

με αυτό το ρυθμό αμφιβάλλω αν θα προλάβουμε να βοηθήσουμε πριν πάει για μπάνιο :)

κανε ενα φορματ να τελειώνουμε. ετσι κι αλλιως στις 13 το φόρμαρες, φρέσκο ειναι ακόμα.

Δημοσ.

guys εμένα προσωπική μου γνώμη είναι πως κατα 80% είναι η θερμοκρασία της CPU. βάλε ένα πρόγραμμα σαν το Speedfan το οποίο δίχνει θερμοκρασία CPU, μπες στο Lineage παίξε καμία ώρα και δες θερμοκρασία. άμα έχει ξεπεράσει τους 60-70 βαθμούς κελσίου τότε πρέπει να αλλάξεις την ψύξη. είτε να το καθαρίσει το ανεμιστηράκι είτε να αγοράσεις ένα καλύτερο με ρυθμιστή στροφών ώστε όταν μπαίνεις σε παιχνίδια να ανεβάζεις τις στροφές (αλλα αυτο θα εχει ως αποτελεσμα την αυξηση του θορυβου).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...