toyo Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Ευχαριστώ κastel απλά δεν έχει και τόσο καλή ποιότητα το dvd γιατί;Του έχω δώσει την άριστη ποιότητα αλλά δεν είναι η πραγματική ποιότητα που είχε πριν το avi.Χάνει αρκετά τί λες να φταίει.
kastel Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Ευχαριστώ κastel απλά δεν έχει και τόσο καλή ποιότητα το dvd γιατί;Του έχω δώσει την άριστη ποιότητα αλλά δεν είναι η πραγματική ποιότητα που είχε πριν το avi.Χάνει αρκετά τί λες να φταίει. Πόσα αρχεία έβαλες για να γίνουν DVD, τί μέγεθος είχαν;
patrickdrd Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Σωστός ο Kastel για άλλη μια φορά! Αν έβαλες ένα σωρό αρχεία λογικό είναι!
harkouts Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Μια ερωτησουλα εαν μπορει να βοηθησει καποιος... εχω μια ταινια σε μορφη .bin . Την εκανα vcd με εικονικο αρχειο daemon tools. Πως μπορω να την μετατρεψω σε avi ωστε να περασω υποτιτλους ? Επειδη εχω καταφερει να κανω δουλεια σε ταινιες avi μονο με το avi recomp (με το Winavi Video Converter δεν τα καταφερα) , εαν ξερει κανεις πως θα κανω το vcd avi θα του ειμαι ευγνωμων
parsifal Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Μια ερωτησουλα εαν μπορει να βοηθησει καποιος... εχω μια ταινια σε μορφη .bin . Την εκανα vcd με εικονικο αρχειο daemon tools. Πως μπορω να την μετατρεψω σε avi ωστε να περασω υποτιτλους ? Ο μόνος λόγος που θέλεις να το κάνεις avi είναι για να τη δεις με υποτίτλους δηλαδή? Αν ναι, υπάρχει πολύ πιο εύκολος τρόπος: Κάνεις extract από το VCD την ταινία ως mpg αρχείο με το VCDGear και μεταφέρεις το αρχείο υποτίτλων στον ίδιο υποκατάλογο, με κοινό filename...
harkouts Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Μαλλον δεν το εθεσα σωστα. Θελω και να την γραψω σε DVD που θα παιζει σε κοινο DVD player. Γι αυτο θελω να την κανω πρωτα avi
parsifal Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Για βέλτιστη ποιότητα στο τελικό αποτέλεσμα, θα πρέπει να παρακάμψεις τη μετατροπή σε avi: http://www.videohelp.com/vcddvdr.htm Και μετά: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=51046 για να προσθέσεις και τους υποτίτλους...
kastel Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Μια ερωτησουλα εαν μπορει να βοηθησει καποιος... εχω μια ταινια σε μορφη .bin . Την εκανα vcd με εικονικο αρχειο daemon tools. Πως μπορω να την μετατρεψω σε avi ωστε να περασω υποτιτλους ? Επειδη εχω καταφερει να κανω δουλεια σε ταινιες avi μονο με το avi recomp (με το Winavi Video Converter δεν τα καταφερα) , εαν ξερει κανεις πως θα κανω το vcd avi θα του ειμαι ευγνωμων Τα αρχεία της μορφής bin είναι εικονικά αρχεία. Για να μπορέσεις να τα επεξεργαστείς θα πρέπει να τα "ανοίξεις" και τα τα φέρεις στη φυσική τους μορφή (avi, mpeg,...). Εδώ δεν τίθεται θέμα αλλοίωσης ποιότητας. Πρόγραμμά που κάνει αυτή τη δουλειά είναι ένα εκ των MagicISO Maker, UltraISO, PowerISO. Από κει και πέρα με όποιο πρόγραμμα θες κάνεις τους υπότιτλους και το DVD (WinAvi Video Converter, ConverteXtoDVD). Οδηγούς θα βρεις εδώ: www.kastel.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.