gpanitsi Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 kalhspera paidia! eida to parapanw kouti sth selida tou eshop http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.700488 kai den anaferei pouthena xarakthristika tou proiontos! epsaksa sth thermaltake kathws kai se alla site kai leei oti exei oloklhrwmeno systhma ydropsikshs! parola auta ta 200 euro pou kostizei mou fainontai liga gia ena oloklhrwmeno kouti me ydropsiksh! exei kaneis idea ean isxyei auto? tha parakalousa gia sigoures apantiseis giati skopeuw na to agorasw!
gpanitsi Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 telika paidia (an kaneis diabazei auto to post) to sygkekrimeno exei ydropsiksh! to agorasa kai to synistw anepifylakta!
Cromb Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Το αγόρασες 200 ευρώ με υδρόψυξη? Για πες εντυπώσεις...
tolis86 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 ε ναι γιατι παραξενεβεστε? 150 κανει το απλο το αρμορ ε, αυτο εχει αλαγμενη προσοψη απλα και το κιτ υδροξυξης μονο του κανει 70 ευρο μαζι 200... κανονικο το βρησκω...
Cromb Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Προσωπικά δε παραξενεύομαι, απλά έχω μείνει λίγο πίσω και σκέφτομαι για καινούριο pc. Εξάλλου αυτό που θα θελά μάθω κυρίως είναι για την υδρόψυξη της thelmarltake...Κάνει δουλειά ή είναι της πλάκας; Αξίζει τα +50 ευρώ?
tolis86 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 δε ξερω να σου πω εκπηρας διοτι ποτε μου δεν εχω δουλεψει με υδροψυξη γενικα αλλα δε νομιζω να ειναι της πλακας....με την ενοια πως ενταξι δε συγκρινεται με αλλα σετ που κανουν 150 η και 200 ευρο ή τα σπιτικα κιτ αλλα απο τη σιγμη που ενα καλο κουλερ αεροψυξης κανει 30-50 ευρο γιατι να μη παρεις το συγκεκριμενο? τον ανεμιστηρα στα 7βολτ δλδ πολυ πολυ ησηχος και εχεις ενα πολυ ησηχο συστημα με χαμηλες θερμοκρασιες...(βασικα ο επεξεργαστης μονο για επεξεργαστη να φανταστω ειναι ετσι?) αλλα ομως η υδροψυξη εχει και τα αρνηικα της... πρεπει να αλαζεις το νερο που και που διοτι μπορει να εχει αλατα η να εχει ποιασει βρυα κλπ αυτα βεβαια αν δε βαλεις αποσταγμενο-απιονισμενο νερο, να κοιτας τακτικουτσικα για διαροες κλπ... ε προτιμο να εχω αεροψυξη...αλλα γουστα ειναι αυτα...
gpanitsi Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 pantws paidia egw pou to exw hdh montarismeno kai se leitourgia exei polla pleonekthmata gia thn timh toy 1)polu kalo tairiasma toy koutiou me thn ydropsyksh(prosegmenh psyktra ktlp kai oxi ftiniarika pragmata) eksallou to onoma thermaltake ta leei ola 2)polu ligo thorybo gia tous pollous anemisthres kai tous 3 tou psugeiou pou exei mprosta 3)polu ergonomiko to psygeio ths ydropsykshs 4)wraiao design kai ektos apo auta mono me 200 euro! antitheta me oti leei o tolis 86 to aplo kandalf kai oxi armor kanei 170 sto eshop kai auto me ydropsyksh 200! sas to synistw anepifylakta!
LL_NEO Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Προσωπικά δε παραξενεύομαι, απλά έχω μείνει λίγο πίσω και σκέφτομαι για καινούριο pc. Εξάλλου αυτό που θα θελά μάθω κυρίως είναι για την υδρόψυξη της thelmarltake...Κάνει δουλειά ή είναι της πλάκας; Αξίζει τα +50 ευρώ? Νομίζω ότι κάτι χειροποίητο στην περιοχή των 120 ευρώ θα ήταν ασυγκρίτως καλύτερο και λόγω καλύτερης απόδοσης (λογικό) αλλά κυρίως με προοπτικές για επιπλέον blocks αργότερα. Ναι ΟΚ βλέπω ότι παίρνει και waterblock, ΑΛΛΑ το ψυγείο είναι σωληνοτό, πράγμα που σημαίνει μειωμένη απόδοση και ροή, πράγμα που θα κάνει ΛΟΓΙΚΑ την προσθήκη του vga block τροχοπέδη (τι είπα ο πούστης) στην απόδοση λόγω της αδύνατης αντλίας...
silot7 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 gia mellontikh epektash pisteuw pws me megalyterh anltia kai swllhnakia de tha yparxei kanena problem gia psyksh akoma kai 2 vga! to psugeio einai arketo! bebaia ean thes kai gia mnhmes ktlp tote kalutera na anazhthsete xeiropoihtes luseis ydropsykshs! de mporeis kai kouti kai teleia ydropsuksh na thn pareis me 200 euro!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.