Προς το περιεχόμενο

anavathmisi me periorismena xrimata.pls help!!

pigos23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

gia sas paidia.skopeuo na kano mia anavathmisi ston poli palio mou ipologisti.ti anavatmisi,riziki ananeosi kalitera.

auto pou thelo na mou peite einai an auta pou exo vrei einai oti kalitero se sxesi apodosis-timis logo tou oti den exo polla lefta autin tin periodo.

mitriki: Asus M2NPV-VM (sAM2, DDR2, VGA) 87euro epeksergastis:Sempron (sAM2) 3000 (1.6GHZ, 256kb) 52 euro

mnimi: 2 x 512 DDR2 533mhz peripou 120 euro

skliros 160gb 70 euro

kouti:apo to palio pc

17 crt othoni:apo to palio pc

ixeia/pliktrologio/pontiki:apo to palio pc

dvd-rom:apo to palio pc

floppy:apo to palio pc

kostos 300 me 350 euro

poia i gnomi sas??

poia apo ta parapano parts pisteuete oti mporo k simferei na ta paro k os metaxeirismena??? ( p.x fleamarket )

euxaristo

Δημοσ.

εγω θα ελεγα να κρατησεις τον παλιο σου δισκο και μιας και προτημας (?) ΑMD να παρεις αυτα:

GIGABYTE M51GM-S2G 78.25 €

AMD ATHLON 64 X2 4200+ 2.20GHZ AM2 BOX 181.50 €

2x TWINMOS DIMM DDR2 512MB PC4200 (533MHZ) 101.80 €

Αξία προϊόντων: 361.55 €

αν παλι θες οποσδηποτε να αλαξεις το σκληρο σου αυτος: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303821 ειναι πολυ καλος και ησηχος (αυτον εχω και εγω) αλλα ετσι περισευουν 100 ευρο για επεξεργαστη και για 2πυρηνο ΑΜΔ δε φτανουν μιας και ο 3600+ χ2 κανει 150 (ναι υπαρχει 3600+) αρα παμε σε ιντελ που εκει εγω προτεινω:

ASROCK CONROE945G-DVI 78.00 €

INTEL PENTIUM D 820 2.8 GHZ - LGA775 - 800 FSB - BOX 104.51 €

οποτε μαζι με το σκληρο και τις ιδιες μνημες παμε στα 350 ακριβως αλλα το onboard vga ειναι πολυ χειρωτερο αλλα και τα δυο θα μου πεις ειναι ακαταληλα για παιχνιδια αλλα με το 6100 μπορεις ανετα να παιξεις ποδοσφαιρακια και μανατζερ με το gma δεν ξερω αν μπορεις ποδοσφαιρακια αλλα μανατζερ μπορεις σιγουρα...και η μητρικη μπορει να δεχτει αργοτερα και κονροε αν το θελησεις και ειναι πολυ καλη ως αποδοση προς τιμη και σα σκετο επιδωσεις δλδ πολυ καλη αφου χανει για λιγο απο καλες με 965...

Δημοσ.
εγω θα ελεγα να κρατησεις τον παλιο σου δισκο και μιας και προτημας (?) ΑMD να παρεις αυτα:

GIGABYTE M51GM-S2G 78.25 ?

AMD ATHLON 64 X2 4200+ 2.20GHZ AM2 BOX 181.50 ?

2x TWINMOS DIMM DDR2 512MB PC4200 (533MHZ) 101.80 ?

Αξία προϊόντων: 361.55 ?

αν παλι θες οποσδηποτε να αλαξεις το σκληρο σου αυτος: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303821 ειναι πολυ καλος και ησηχος (αυτον εχω και εγω) αλλα ετσι περισευουν 100 ευρο για επεξεργαστη και για 2πυρηνο ΑΜΔ δε φτανουν μιας και ο 3600+ χ2 κανει 150 (ναι υπαρχει 3600+) αρα παμε σε ιντελ που εκει εγω προτεινω:

ASROCK CONROE945G-DVI 78.00 ?

INTEL PENTIUM D 820 2.8 GHZ - LGA775 - 800 FSB - BOX 104.51 ?

οποτε μαζι με το σκληρο και τις ιδιες μνημες παμε στα 350 ακριβως αλλα το onboard vga ειναι πολυ χειρωτερο αλλα και τα δυο θα μου πεις ειναι ακαταληλα για παιχνιδια αλλα με το 6100 μπορεις ανετα να παιξεις ποδοσφαιρακια και μανατζερ με το gma δεν ξερω αν μπορεις ποδοσφαιρακια αλλα μανατζερ μπορεις σιγουρα...και η μητρικη μπορει να δεχτει αργοτερα και κονροε αν το θελησεις και ειναι πολυ καλη ως αποδοση προς τιμη και σα σκετο επιδωσεις δλδ πολυ καλη αφου χανει για λιγο απο καλες με 965...

euxaristo gia tin apantisi.

koita tosa lefta auti ti stigmi gia ton epeksergasti pou proteineis ( AMD ATHLON 64 X2 4200+ 2.20GHZ AM2 BOX 181.50 ? ) den mporo na doso.

eksaitias xrimaton loipon pao se amd pou auti tin stigmi einai kaliteri se epidoseis sta fthinis katigorias sistimata.etsi loipon ksekino me SEMPRON k oxi CELERON ( h mipos tha einai kalitera na valo ATLON 64) k sto mellon anavathmizo se epeksergasti.

lete na kano lathos k i intel na einai kaliteri lisi???

o skliros pantos poli kalos fenete.

pantos thelei poli skepsi to pragma.poio stratopedo na dialekso.....

Δημοσ.

στα 50 ευρο δε το συζητω. το σεπρον με τα 1000!!! δεν υπαρχει συγκρηση! απλα με τη συνθεση την 1 ελεγα να κραταγες τον σκληρο που εχεις τωρα(αν ειναι 80γιγα τη βολεβεις )και περνεις ενα δυνατο συστημα αλλιως με τη 2 που περνεις τα παντα καινουρια και μαληστα με 2πυρηνο. μπορει ο 820 να υστερει σε σχεση με τον 4200+ και με τον 6300 κατα πολυ αλλα σιγουρα υπερεχει κατα πολυ απο το μονοπυρηνο σεπρον...αρα νομιζω πως θα ηταν καλλητερη επιλογη...ομως δεν μας ειπες για τι δουλειες προοριζεται το μηχανημα μπορει το 2πυρηνο να ειναι υπερβολη-πλεονασμος...α! και κατι που ξεχασα...καλητερα να βαλεις 1 διμ μνημης του 1 γιγα και αργοτερα να βαλεις αλλο 1 αν ειναι να βαλεις βιστα διοτι με το 1 ισα ισα θα τη βγαζεις θα ειναι σα να εχεις χπ με 256μβ....

Δημοσ.
μπορει ο 820 να υστερει σε σχεση με τον 4200+ και με τον 6300 κατα πολυ αλλα σιγουρα υπερεχει κατα πολυ απο το μονοπυρηνο σεπρον...αρα νομιζω πως θα ηταν καλλητερη επιλογη...

se sxesi me enan AMD ATHLON64 3500 ????

ομως δεν μας ειπες για τι δουλειες προοριζεται το μηχανημα μπορει το 2πυρηνο να ειναι υπερβολη-πλεονασμος...

web designing,internet browsing k downloading,efarmoges grafeiou k isos kana paixnidaki.auta pano kato

α! και κατι που ξεχασα...καλητερα να βαλεις 1 διμ μνημης του 1 γιγα και αργοτερα να βαλεις αλλο 1 αν ειναι να βαλεις βιστα διοτι με το 1 ισα ισα θα τη βγαζεις θα ειναι σα να εχεις χπ με 256μβ....

1 gb k oxi 2x512 ( logo dual channel ?? )

Δημοσ.

το dual channel δεν εχει και καμια τραγικη διαφορα σε σχεση με το σινγλε... οποτε δε χαλασε και ο κοσμος..! και οταν θα αποφασισεις να βαλεις τα βιστα διοτι κακα τα ψεματα καποτε ολοι μας θα τα βαλουμε οπως κανεις πια δεν εχει τα 98 ετσι κανεις δε θα εχει xp ετσι δεν ειναι? βαζεις αλλο ενα διμακι του 1γιγα και καθαρισες...αν ομως δε σκοπευσεις να βαλεις βιστα τοτε βαλε 2χ512 αλλα το οφελος δεν ειναι δα και τεραστιο...και αλλο να εχεις 4χ512 που εχει χειρωτερες επιδωσεις απο 2χ1024 και δε σου αφεινει περιθορια για περετερω αναβαθμιση και αλλο 1χ1024 που μποεις να βαλεις μεχρι και 4χ1024 καποια στιγμη στο μελλον ετσι δεν ειναι?

ο 3200 που λες φιλε μου ειναι για 939 οχι για ΑΜ2 που θελει το παιδι...στο 939 τι αναθαθμιση μπορει να κανει? που να βρει δυπηρινο αν θελισει αν τελικα βαλει σεπρον? δδρ1 θα βρει αυτο ειναι σιγουρο εδω ακομα βρησκεις σδραμ αλλα θα ειναι ακριβες και χειρωτερες...δε λεει...και δεν ειναι και μερα με τη νυχτα! ο σεπρον ειναι ακριβως σαν τα μεγαλα του αδερφια με τη μοναδικη διαφορα οτι ο σεπρον εχει 128 ή 256 κβ κας εν αντιθεση με τα αδερφια του που εχουν 512 και 1024 δε λεω αρκετα μεγαλη διαφορα αλλα σε ριβιους βλεπεις πως ο σεπρον 3400+ ειναι σε επιδωσεις οο ο 3000+ή ο 3200+ δε θυμαμαι τωρα... υπαρχει μια διαφορα δλδ αλλα οχι και τραγικη οπως την αναφερεις!καλα μη μιλησω για τα σελερον....0 2,8 ειναι σαν τον πεντιουμ στα 2...εσχος...τεσπα..

Δημοσ.
ο 3200 που λες φιλε μου ειναι για 939 οχι για ΑΜ2 που θελει το παιδι...στο 939 τι αναθαθμιση μπορει να κανει?

έχεις, δίκιο! My bad! Αλλά sempron??? Καλύτερα έναν μεταχειρισμένο 64-bito. Βρίσκεις ακόμη κ ΑΜ2!

Δημοσ.

Και εγώ θα επιμείνω! Στο ότι ο Sempron είναι πάμφθηνος κ άριστος σε απόδοη/τιμή, συμφωνούμε! Οι επιδόσεις όμως είναι πραγματικά μέρα με νύχτα:

http://www.tomshardware.com/2005/11/21/the_mother_of_all_cpu_charts_2005/page40.html

Προηγούμενες κ επόμενες σελίδες έχουν ενδιαφέρον! Αχ, με κάνεις κ ψάχνω, βραδιατικα LOL!

Δημοσ.

μερα με τη νυχτα με τον fx-57? ναι ειναι αλλα σε μονοπυρηνο επιπεδο ειναι πολυ κοντα στα μεγαλα αδερφια του....δεν ειστερει συμαντικα....τι 10 λεπτα τι 12... δεν αντιγραφουμε ταινιες καθε μερα και 20 τη καθε φορα για να μας νιαζει ουτε συμπιεζουμε 20γιγα καθε μερα σε ραρ ουτε 100 wav αρχεια τα κανουμε μπ3 καθε μιση ωρα....και με 150 καρε το δευτερολεπτο παιζεις τελεια και δε χρειαζεσε τον 6800 για να ποιανεις 300 που κανει και 950 ευρω παραπανω...αυτα :) ασε που ο σεπρον που εχουνε εκει ειναι του 754 σοκετ που ειναι χειρωτερος του αντιστοιχου σε ΑΜ2

Δημοσ.
Και εγώ θα επιμείνω! Στο ότι ο Sempron είναι πάμφθηνος κ άριστος σε απόδοη/τιμή, συμφωνούμε! Οι επιδόσεις όμως είναι πραγματικά μέρα με νύχτα:

http://www.tomshardware.com/2005/11/21/the_mother_of_all_cpu_charts_2005/page40.html

Προηγούμενες κ επόμενες σελίδες έχουν ενδιαφέρον! Αχ, με κάνεις κ ψάχνω, βραδιατικα LOL!

Ρε αδερφε το ερωτημα του παιδιου ειναι ξεκαθαρο:Τι μπορω να παρω με 350 ευρω

Οποτε εισαι καθαρα αναμεσα σε sempron η celeron...

Eνω σιγουρα ο sempron ειναι καλυτερος προσωπικα δεν θα βιαζομουν να τον πρωτεινω για ενα λογο και μονο.Αυτο του socket...

Αυτη την στιγμη μπορεις να αγορασεις μητρικη 775 που υποστηριζει μεχρι και τετραπυρινο απο την αλλη το AM2 μεχρι τι θα υποστηριζει?Και εαν κρινω απο το πως αλλαζει η amd τα socket της αμφιβαλω εαν θα υποστηριξει κατι καλυτερο απο τους χ2 που ηδη κυκλοφορουν.

Οποτε μαλλον για celeron με mobo που υποστηριζει και quad core θα πηγαινα,εκτος και εαν με διαψευσει κανεις για το ΑΜ2..

Δημοσ.

κοιτα αν διαβασεις πιο πανω εχω δωσει συνθεση και με ιντελ και μαληστα 820...οχι οτι ειναι και σουπερ αλλα σιγουρα καλητερο συστημα απο το σεμπρον....καρτα γραφικων δε μας ειπε αν θελει οποτε κραταω την ονβορδ και στις δυο περιπτωσεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...