Προς το περιεχόμενο

Για pixmania...

tsiliman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω αγορασει 3 φορες,ποτε δεν ειχα προβλημα.Δεν καταλαβαινω τι εννοεις μονο online,αν εννοεις τον τροπο πληρωμης,αν 8υμαμαι καλα δεχονται και πληρωμη μεσω τραπεζης.

Δημοσ.

Εννοώ, αν υπάρχει κάποιο μαγαζί-αποθήκη και μπορείς να κάνεις την αγορά σου χέρι-χέρι...

Για μια οθόνη τα μεταφορικά πόσο πάνε?

Δημοσ.
Εννοώ, αν υπάρχει κάποιο μαγαζί-αποθήκη και μπορείς να κάνεις την αγορά σου χέρι-χέρι...

οταν βλεπεις το προιον που θελεις αν προσεξεις κατω απο την τιμη λεει και ποσο ειναι τα μεταφορικα!

Δημοσ.

exei magazi....

sto parisi :-D :-D

einai galliko katastima, apo ellada mono online allios taksidaki

Δημοσ.

Γουστάρω! Έτσι θα γλυτώσω και τα μεταφορικά της οθόνης, πληρώνοντας μόνο τα δικά μου. Κανά 1000ρικάκι θα μου πάει ε?

Thanks dimitris74!

Δημοσ.
Γουστάρω! Έτσι θα γλυτώσω και τα μεταφορικά της οθόνης, πληρώνοντας μόνο τα δικά μου. Κανά 1000ρικάκι θα μου πάει ε?

Thanks dimitris74!

polla les

kana 250ari to eisitirio, pes kana 100 ari diamoni gia 2-3 meres kai kana 20 ari to pass gia to metro.

parepiptontos to pixmania einai akrivotero apo ta ekei magazia

Δημοσ.
parepiptontos to pixmania einai akrivotero apo ta ekei magazia

για τα ελληνικα δεδομενα ομως εχει καλες τιμες!! προσωπικα παντως θα προτιμουσα να στηριξω ενα ελληνικο μαγαζι με την αγορα μου...:-D :-D

Δημοσ.

ΠΟΙΟ Ελληνικό μαγαζί να στηρίξω? ΠΟΙΟ? Πες μου ποιό και θα το κάνω. Αφού είναι όλοι τους κοπρίτες. Έψαξα για πρώτη φορά τόσο πολύ, έκανα ολόκληρη έρευνα αγοράς να βρω την οθόνη που ήθελα, και δεν την έχει κανένας. Πόσο καιρό πρέπει να περιμένω την LG να ξεκολλήσει από το μυαλό της. Και όχι μόνο η LG. Γιατί δηλαδή πρέπει να πληρώσω στη CPI 80 ευρώ περισσότερο για την οθόνη που θέλω, από τη στιγμή που στο pixmania είναι πιο φθηνή? Δηλαδή έλεος. Έρχεται από τη Γαλλία, με DHL, και είναι φθηνότερη!!!

Anyway.

Να ρωτήσω κάτι άλλο. Το "Συμβόλαιο Εγγυημένης Αγοράς" του Pixmania είναι απαραίτητο να το κάνω?

Δημοσ.
ΠΟΙΟ Ελληνικό μαγαζί να στηρίξω? ΠΟΙΟ? Πες μου ποιόν και θα το κάνω. Αφού είνια όλοι τους κοπρίτες. Έψαξα για πρώτη φορά τόσο πολύ, έκανα ολόκληρη έρευνα αγοράς να βρω την οθόνη που ήθελα, και δεν την έχει κανένας. Πόσο καιρό πρέπει να περιμένω την LG να ξεκολλήσει από το μυαλό της. Γιατό πρέπει να πληρώσω στη CPI 80 περισσότερα ευρώ για την οθόνη που θέλωβ από τη στιγμή που στο pixmania είναι ποι φθηνή?

Anyway.

Να ρωτήσω κάτι άλλο. Το "Συμβόλαιο Εγγυημένης Αγοράς" του Pixmania είναι απαραίτητο να το κάνω?

ΟΧΙ δεν ειναι απαραιτητο

Δημοσ.

Την φωτογραφική μου μηχανή (Olympus) την αγόρασα 80€ πιο φτηνή από όσο την έβρισκα στην Ελλάδα και μάλιστα την είχα σε 3 μέρες (Δευτέρα έκανα την παραγγελία, Τετάρτη την είχα!!!).

Δημοσ.

Να συμπληρωσω οτι εχει και αριστο after sales service!!

Και μαλιστα δινει για ολα τα προιοντα 2 χρονια εγγυηση ασχετα αν ο κατασκευαστης δινει μονο 1.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...