ffseriespower Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Αναρωτιέμαι άμα γίνετε να πάρω μια ειδική συσκευή η οποία θα συνδέει την σύνδεση μου με άλλους δυο υπολογιστές απευθείας με αποτέλεσμα να έχω δυο υπολογιστές με δυο ίδιες ανεξάρτητες συνδέσεις! Δεν ξερώ άμα με καταλάβατε ακριβώς. Με λίγα λόγια να έχω στους δυο υπολογιστές μου σπίτι μου την ιδία ακριβώς σύνδεση στον καθένα ξεχωριστά! 512kb στον έναν 512kb και στον άλλον χωρίς η μια σύνδεση να επηρεάζει την άλλην! Γίνεται;
coolman Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Χρειάζεσαι router που να κάνει traffic shaping.
kostas111 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Ναι γίνεται.. παίρνεις ένα modem/router... συνδέεις τη γραμμή τηλεψώνου και απο εκεί τους δύο υπολογιστές σου. Έπειτα εχεις internet και στους 2. Αν θέλεις να έχεις ακριβώς την ίδια ταχύτητα και στους 2 κατεβάζεις το netlimiter ένα πολύ μικρό προγραμματάκι και "κόβεις" την ταχύτητα στα 512 που θέλεις στο κάθε υπολογιστή. Το προγραμματάκι θα το κατεβάσεις και στα 2 pc θα το τρέξεις και θα του πεις η ταχύτητα στο pc να είναι 512.. Πολύ ευκολη είναι η διαδικασία!
poulinos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 alo na exeis dio diaforetikes sindeseis allo na moirazeis to bandwidth.treis liseis.tis dio tis ipan ta paidia idi.i mia einai hardware lisi me router pou kanei autin tin douleia kai kato apo 300 euro den to kovo na pefteis i alli lisi einai software lisi kai iparxei kai mia alli lisi pou bebea den exei dokimaastei kai thes 2 username kai password me to na sikoseis multiple pvc's.koinos to xexname kai auto opote i kaltieri kai pio ftini lisi einai tou filou me to net limiter.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.