Προς το περιεχόμενο

8800 gtx and gts

TECK2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τι να μην σου πω αφου στο είπα.....?:mrgreen:

Με αυτους τους επεξεργαστές θα τρέχεις παράλληλα 4 παιχνίδια στην tft lcd philips που έχεις (την tft lcd που έχεις θα την πετάξεις ή όχι γιατί βγαίνουν οθόνες LCD+TFT+PLASMA=CRT)

Δημοσ.
einai gia petama;

sobara milas;;;

6600;;;

dont tell me

Θες να σε κάνω από το e-shop μια σύνθεση ενως pc που θα ανέξει για 2 χρόνια?

Δημοσ.

Κύριοι, είναι φανερό πια. Είμαστε όλοι εν αγνοία μας beta testers ενός ελληνικού προγράμματος τεχνητής ευφυίας. Είναι βέβαια σε πολύ πρώιμο στάδιο, αλλά θα βελτιωθεί.

Δημοσ.
και η ανθρώπινη υπομονή επίσης....:evil:

Ειναι πολυ απλο αμα σε ενοχλει ενα topic δεν χρειαζεται να ασχολεισαι...

Το παιδι εχει καποιες ερωτησεις.Οποιος 8ελει μπορει να του απαντησει.Αλλα οσο πιο πολυ το δουλευετε τοσο πιο πολυ θα ρωταει...

diladi 2.5 xronia mou ta bgazei les;

me ton 6400 kai 8800 gts

and 2 giga mnimi;;;

rezo;;;;

ti les;;

exo tin phlips 19 pou einai tft kai lcd mazi\

\

den υα εχο καλες αναλισεις΄΄;;;

Πρωτα απ ολα ειναι ReZonanZ και οχι rezo...

κοιτα εγω πιστευω οτι θα σου κρατησει 2 χρονια εκτος και αν θελεις να παιζεις

ολα τα παιχνιδια με full details...

Παρε την 8800 κ δεν θα χασεις...

Δημοσ.

Αυνανισμου επιτομη... Και το κακο ειναι οτι δεν μπορουν να τον μπαναρουν κιολας .. Με πια δικαιολογια; του βλακα του πιτσιρικα που νομιζει οτι τους δουλευει ολους και οτι κατι καταφερνει; Οταν πηγαινε εμεις ερχομασταν για δευτερη φορα.. Ενταξει εκανε μια φορα πλακα οκ το δεχομαι αλλα μετα κατανταει κουραστικο ρε μαλακακο κοφτο..

Δεν ξερω αν πρεπει να γελασω ή να το παρω σοβαρα το ζητημα με την κατασταση αυτη ..

Δεν με ενδιαφερει πλεον μιλαω χυμα και ας με μπαναρουν.. Ουτως ή αλλως οτι θελει κανει ο καθεις εδω μεσα..

Δημοσ.
Υποννοείς κάτι ?

nai re file iponoo... me kseris kai apo xtes i eimastan mazi strato gia na postaris etsi?kai na fantastis oti apantisa genika!!!!! kai oxi sigkekrimena se sena!!!

kai min arxizis pali ta "grow up stay up"... An einai pane diafimise kanena...

post-44722-12906293966_thumb.jpg

Δημοσ.

an mporeis pare gts

an oxi perimene ligo gia ta polla bench kai ta user reviews

no offence

alla ayto to katebato stin arxi den diabazotane

dont worry omws

kaneis den iksere roys kanones toy forum prin ton kanoyn espank

:-D

Δημοσ.

JOHNX2 και littlelouievegos σας προσκυνώ!! Δυστυχώς οι περισσότεροι που συμφωνούν με σας δεν μπαίνουν στη διαδικασία να γράψουν κάτι. Κάποιοι δεν έχουν που να ξεδώσουν και "τα δίνουν όλα" εδώ....είτε σαν 5χρονα και πολύ λέω, είτε πουλώντας μούρη όλο ειρωνεία! Τα αποτελέσματα τα βλέπετε πιστεύω δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω. Τέλος είμαι σχεδόν σίγουρος ότι κάποιος/οι ενοχλούνται διαβάζοντας απαντήσεις παρόμοιες με την δική μου και με των παιδιών που προανέφερα και θα ήθελαν να (μου) τα χώσουν....όποιος έχει τη σφήγκα σφίγκεται λέω εγώ. Ας τα χώσουν....το πολύ πολύ να κερδίσουν μια σύνδεση....ξέρετε με τι (θα φάω ban)

Δημοσ.
JOHNX2 και littlelouievegos σας προσκυνώ!! Δυστυχώς οι περισσότεροι που συμφωνούν με σας δεν μπαίνουν στη διαδικασία να γράψουν κάτι. Κάποιοι δεν έχουν που να ξεδώσουν και "τα δίνουν όλα" εδώ....είτε σαν 5χρονα και πολύ λέω, είτε πουλώντας μούρη όλο ειρωνεία! Τα αποτελέσματα τα βλέπετε πιστεύω δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω. Τέλος είμαι σχεδόν σίγουρος ότι κάποιος/οι ενοχλούνται διαβάζοντας απαντήσεις παρόμοιες με την δική μου και με των παιδιών που προανέφερα και θα ήθελαν να (μου) τα χώσουν....όποιος έχει τη σφήγκα σφίγκεται λέω εγώ. Ας τα χώσουν....το πολύ πολύ να κερδίσουν μια σύνδεση....ξέρετε με τι (θα φάω ban)

file mou o skopos ton foroums einai na enimeronese gia tis ekseliksis, na psaxnis lisis sta provlimata tou ipologisti sou, i akomi kai na pernas tin ora sou PSAXNONTAS MESA STA DEKADES PIKILA THEMATA an sou aresi re paidi mou!!! o FANATISMOS h EIRONIA kai h EPITHETIKOTHTA pou emfanizete apo memonomena meli tou foroum pisteuo oti den armozi sto sigeksrimeno foroum..

ALWSTE EKSYPNOS DEN EISAI OTAN KOROHDEUEIS KAI EIRONEUESE TON ALLON... ALLA OTAN KATANOEIS TI PROVLHMA EXEI KAI PROSPATHEIS NA TOU PROTHNEIS MIA APOTELESMATIKH LYSI... KANONTAS TON NA NIWSEI MIA IKANOPOIHSH...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...