Προς το περιεχόμενο

Γραμμή Adsl και σύνδεση απο φίλο/περιοδικό?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γίνεται να κάνω αίτηση για μετατροπή γραμμής Adsl στον Ποτέ πχ. αλλά να μην συνδεθώ σε κάποια ταχύτητα απο τον Ποτέ??

Να πληρώνω μεν ένα πάγιο της γραμμής Adsl, αλλά σύνδεση να βάζω όποτε θέλω εγώ απο φίλο η τπτ περιοδικά που δίνουν κατα διαστήματα συνδέσεις??

Όποιος ξέρει ας ενημερώσει.. ^^

( χρειάζομαι κάτι τέτοιο για τις διακοπές των Χ-γεννων, Πάσχα κλπ που θα είμαι εκτός Αθηνών και δε λέει να δίνω 20 ευρώπουλα τον μήνα και να χρησιμοποιώ το Adsl 3 μήνες τον χρόνο μάξιμουμ ).

Δημοσ.

αυτό λέω, δε ξέρω πόσο πάει το πάγιο της adsl απο ΠΟΤΕ και στο σάιτ τους δε βρίσκω πληροφορίες..(λογικά μόνο ΠΟΤΕ μπορώ να βάλω εκεί )

Δημοσ.

to pagio einai 15.90 + fpa i think otan me 17 18 euro perneis kai sindesi mazi apo ton isp.tora ama tha energopoiithei pasxa i ama tha tin kaneis apo tora gia na energopoiithei to kalokeri auto den tha to matheis pote akrivos.isos kanei ena mina na energopoiithei isos kanei 3 meres.

Δημοσ.

asto, 8a plhrwneis tzampa pagia me ton ena kai ton allo tropo.

einai 18 eyrw/mhna to fthnotero pagio kai ama pas na pareis paketo grammh+syndromh einai 20e/mhna. Bebaia sto paketo exeis desmeysh (6 h 12 mhnes) alla ousiastika pairneis tsampa th syndromh (h 2 eyrw/mhna). epishs ama pareis th grammh sketh, trws kai to telos energopoihshs (gyrw sta 40e). den glytwneis tipota idiaitero opws blepeis.

egw exw 2mbit apo arys forthnet kai dinw 25e/mhna gia 12mhno. ama phgaina na parw sketh th grammh 8a edina 40e/mhna + telos energopoihshs kai de 8a eixa kwdiko!

Δημοσ.

Δεν συμφέρει με τίποτα... αυτό ακριβώς έχω τώρα κι εγώ - 768 με γραμμή από ΟΤΕ και σύνδεση από HOL μέσω κουπονιού. Πληρώνω κάπου €33/2μηνο για το πάγιο της γραμμής ενώ μπορώ να έχω και γραμμή και σύνδεση με παραπλήσια τιμή - και σε ψηλότερες ταχύτητες συμφέρει σιγουρα...

Cheers

Gryzor

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...