Προς το περιεχόμενο

Χάλασε το αντιγραφικό?

G_Zisis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.

Εδώ και πολύ καιρό έχω παρατηρήσει ότι το αντιγραφικό μου δεν μπορεί να γραψει CD.Δηλαδή γράφω το CD με το Nero,ολοκληρώνεται κανονικά η διαδικασία χωρίς σφάλματα,και μετά όταν πάω να το βάλω να το διαβάσει μου το δείχνει σαν κενό CD. :? Μόνο 1/5 CD μπορεί να το γράψει κανονικά,κι αυτό μάλλον.Μήπως φταίει το ότι έχω 3+ χρόνια?

Πάντως ότι του βάζω να διαβάζει το διαβάζει κανονικά.

Τι πιστεύετε,τα έχει φτίσει ή μήπως μπορεί να φταίει κανένα Nero?

Δημοσ.

δοκίμασε να κάψεις και με κάνα άλλο πρόγραμμα για να αποκλίσεις τουλάχιστον την περίπτωση του nero(αν και το 1/5 που λες μου κάνει too much για το nero)

Δημοσ.

Firmware update λίγο δύσκολο γιατί ούτε καν ξέρω που να πάω για να βρω την καινούργια έκδοση.

Το αντιγραφικό μου έχει μέγιστη ταχύτητα 40x.Αν θυμάμαι καλά,πρέπει να έγραφα με 40x.Λέτε να φταίει αυτό?

Δημοσ.
Firmware update λίγο δύσκολο γιατί ούτε καν ξέρω που να πάω για να βρω την καινούργια έκδοση.

Το αντιγραφικό μου έχει μέγιστη ταχύτητα 40x.Αν θυμάμαι καλά,πρέπει να έγραφα με 40x.Λέτε να φταίει αυτό?

πολυ πιθανο για να μην πω σιγουρο!! δοκιμασε με ταχυτητα 8x πιστευω μαι χαρα θα ειναι...

Δημοσ.
Ναι αλλά τόσο πολύ? :-P Με 32x λες να πιάσει?

τι να σου πω φιλε μου δοκιμασε το!! εγω προσωπικα με ταχυτητα πανω απο 16x δεν γραφω!!

Δημοσ.

Η λύση είναι απλή,αγόρασε άλλη μάρκα cd και θα δουλέψει μια χαρά,έπεσες σε ελλατωματική παρτίδα cd,την έχω πατήσει κι εγώ με dvd,τα γράφει κανονικά αλλά δεν τα διαβάζει.

Δημοσ.

Βασικά αυτο έχει γίνει με δύο διαφορετικές μάρκες.Μπορεί και τρεις.

Γενικά ρε παιδιά όταν έγραφα CD,ότι μάρκα και να είχα,ήμουν 80% σίγουρος ότι θα το γράψει λάθος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...