triantis7 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Paides exw ena problimataki!!! Mou zitaei na kanei download kai install ta: KB898461 kai windows installer 3.1 kai tou lew ok!! Ta katebazei alla otan arxizei to install autwn leei oti den mporei to KB898461 na egkatastathei!!! Ti na kanw??Oxi tipota allo alla mou petaei sinexeia tin kitrini aspida kai mou leei na kanw update!!!
Nodoordonotthereisnotry Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα για άλλη ενημέρωση(ασφαλείας) όμως ( ΚΒ923980). Σε μένα όμως γίνεται με επιτυχία η εγκατάσταση, πατάω "κλείσιμο" και μετά από λίγο μου ζητάει το Windows Update να κάνω install την ίδια ενημέρωση. Από τα ξημερώματα συνέχεια αυτό γίνεται..Όποιος ξέρει περισσότερες λεπτομέρειες, ας μας βοηθήσει λίγο.
Sonick Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Να επιβεβαιώσω οτι και σε μένα γίνεται αυτό!
AoD Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Και σε μενα γινεται αυτο. Ρε μαν λες να το κανουν αυτο για να μας την σπασουν και να αγορασουμε στο τελος τα vista για να γλιτωσουμε?
triantis7 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Ξέρω και γω τι γίνεται???? Μου εχουν σπάσει τα νεύρα!!!
iceman79 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 profanos exete windows apo ton "8eio". mhpos apla h ms vrhke neo tropo na "kleidosei" tis kopies?
triantis7 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 profanos exete windows apo ton "8eio".mhpos apla h ms vrhke neo tropo na "kleidosei" tis kopies? Re les???Kala ennoeite oti paizei theios!!! Yparxei toulaxiston tropos na apenergopoiisw teleiws ta updates kai na min mou bgazei autin tin ilithia aspida????
Nodoordonotthereisnotry Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Γνήσια Windows XP Home Edition.
Diablos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Κάνεις δεξί κλικ στο My Computer > Properties > Automatic Updates > Turn Off...
Nodoordonotthereisnotry Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Κάνεις δεξί κλικ στο My Computer > Properties > Automatic Updates > Turn Off... Πρώτον, πως αυτή η ενέργεια θα επιλύσει το πρόβλημα της μη εγκατάστασης του update και δεύτερον, ακόμα και αν το απενεργοποιήσεις το update, στο taskbar θα έχεις το κόκκινο εικονίδιο που θα σου υπενθυμίζει πως το pc σου δεν θα είναι ασφαλές.
Diablos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Πρώτον, πως αυτή η ενέργεια θα επιλύσει το πρόβλημα της μη εγκατάστασης του update και δεύτερον, ακόμα και αν το απενεργοποιήσεις το update, στο taskbar θα έχεις το κόκκινο εικονίδιο που θα σου υπενθυμίζει πως το pc σου δεν θα είναι ασφαλές. Εγώ απλώς απάντησα στην ερώτηση του φίλου triantis7, που ρώταγε έναν τρόπο να απενεργοποιηθούν τα updates.
triantis7 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Ginete na ta apenergopoiisw ta updates kai na min emfanizete i aspida i kokkini??
Diablos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Ginete na ta apenergopoiisw ta updates kai na min emfanizete i aspida i kokkini?? Κάνω post με quotes, προς αποφυγή παρεξηγήσεων αυτή τη φορά. Λοιπόν, όσον αφορά την κόκκινη ασπίδα: Πάς Control Panel > Security Center. Σε μια λίστα στα αριστερά θα δείς να λέει Change the way Security Center alerts me. Άμα το πατήσεις θα βγει ένα παραθυράκι απ' όπου μπορείς να ξετικάρεις τελείως τα Automatic Updates.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.