Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Το θυμομουν αλλα το ξεχασα.... Πως κανουμε σε ενα φυλλο η επικεφαλιδα να επεναλαμβανετε σε ολες τις σελιδες ????? Κατι θυμαμαι με $ αλλα ...... Ευχαριστω.
chriskar Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 θα πας αρχειο-> διαμόρφωση σελίδας. εκει καπου ειναι, νομίζω στο 3ο tab. στο pc που ειμαι τωρα δεν εχω excel να το δω ακριβως....
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 θα πας αρχειο-> διαμόρφωση σελίδας. εκει καπου ειναι, νομίζω στο 3ο tab. στο pc που ειμαι τωρα δεν εχω excel να το δω ακριβως.... Κατι γραφουμε εκει αλλα δεν θυμαμαι τι.... :(
mtest Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 stin diamorfosi selidas sto tetarto tab exei epanalipsi grammwn stin koryfi \patas mesa sto koumpaki to kokkino kai epilegeis pies grammes 8eleis. enter kai woala simionontai mona toys ta $ pou xreiazesai!
adi32 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 αρχειο-> διαμόρφωση σελίδας->φυλλο επαναληψη γραμμων στην κορυφη $1:$1
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 αρχειο-> διαμόρφωση σελίδας->φυλλο επαναληψη γραμμων στην κορυφη $1:$1 Ευχαριστω πολυ.
sivadWS2 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Αν θέλεις να φαίνονται στην εκτύπωση τότε πας στο drop-down menu που φαίνεται στην εικόνα και επιλέγεις ποια κελιά θέλεις να εκτυπώνονται στην αρχη κάθε σελίδας. Αν τώρα απλά θέλεις να τα βλέπεις την ώρα που δουλεύεις ένα αρχείο αρκεί να επιλέξεις 'Freeze Panes' από το μενού Window.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.