Προς το περιεχόμενο

kainourgio pc ti FTAEI??

sheepfish

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

loipon agorasa ena kainourgio pc prin mia vdomada apo to eshop!!!mou ton koumposan aytoi xwris na perasoun ayto ta xp!!!

katariemai opoion ftaei ...ton vasili portes i ton mitso ton texniko tou eshop pou mou koumpose to pc!i sti teliki emena to mamaka!

to pc einai asteraki!

mobo:gigabyte ds-4

cpu:intel core 2 duo e6600

gpu:xfx geforce 7900 gs

ram:1 dimm twinmos 1gb @667mhz

trofodotiko:enermax noisetaker ll

ta vasiaka telospantwn

to provlima mou den mporw poli eykola na to doiatipwsw!

vasika egatestisa piratika etairika xp.

ekana kai mia nomizw mamamkia stin egatastasi...i mporei kai polles!!!

tsp i vlakeia pou ekana einai oti ston apo 2 sklirous pou exw ekana partitioning gia na valw sto ena ta programms kai ta xp kai sto allo data,ana kai ithela na kanw raid(alla prota ithela na to dokimasw xwris raid to mixanima na dw pws paei).kai me to pou mpainw sta windows meta apo mia wra vlepw oti ta xp eixan egatastathei sto c pou nomiza oti exw kanei partitioning aLLA to c itan o skliros pou den eixa kanei partiotioning!!!!vlakeia mou

tsp...afu mpikan ta xp 1002 provlimata!!

1o.stin arxi ekane 3 lepta na kanei boot to mixanima!me to pou ekana ena scan me norton miwthike sto 1,5 lepto!!!pali poli einai!

2o.otan pataw na sto desktop idiotites mpainei opote goustarei!

3o.merika programmata mou ta kanei grigora install merika kanoun panw apo misi wra!!!px to quicktime mou pire na to kanw install panw apo mia wra,18 mb damn it!!!ta xp kanan ligoteri wra!!!

4o.otan mpainw sto windows care(kapws etsi legete auto to program) kai pataw scan mpas kai vrei kana problem sto cp kollaei to program kai den antapokrinete!

5o.ta dvd players/rw den mporoun na litourgisoun taytoxrona ,ase pou kanoun arketi wra na dw olokainourgia dvd!oxi panta,genmika exw polla provlimata pou den ginonati apanta alla siga siga ginonati olo kai pio sixna!damn it!!!

btw ta windows vlepouin oles ti siskeyes xwris problem kai to fresh diagnose!

mportei na exw xexasei kana problem...alla to pio pithano problem tou pc vlepontas apo ayta ta simptwmata,einai na kapoio problem tou hardware, kaki kopia twn win xp,kako koumpoma.....?

ps:dem exw kanei update stou drivers tis mitrikis,oute bios update(bios update etsi kai allios den xerw na kanw)!!!so an protinete bios update rixte kai kana link na dw pws ginete.

Δημοσ.

Prwta apo ola, otan ginete gia prwti fora egkatastasi ton windows to partition pou to egka8ista onomazetai aftomata se c:. An an kata tin egkatastasi sou petakse oti den mporei na egkatastisei merika arxeia ,tote kai efoson einai oxi mama kai den ta exeis egkatastisei se kanena allo mhxanima , dokimase me kapoio allo cd ton windows na kaneis egkatastasi.

Δημοσ.

Drivers της μητρικής εγκατέστησες? Αν ναι και συνεχίζει να έχει προβλήματα στη θέση σου θα ξαναέκανα εγκατάσταση τα windows μήπως στρώσει και μετά θα ξεκινούσα να ψάχνω το hardware (ξεκινόντας από τη μνήμη) μήπως υπάρχει κάτι ελλατωματικό ή κάποια ασυμβατότητα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...