oasisAthens Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Καλησπέρα σας φίλοι μου. Θα ήθελα να μου προτείνετε αν ξέρετε κάποιο utility που να δημιουργεί κάποια αρχειοθέτηση - βάση δεδομένων σε αρχεία εγγράφων (doc.txt.pdf κ.τλ.) και σκαναρισμένων και να επιτρέπει και την αναζήτηση μέσα σε αυτά. Στην ουσία είναι όπως το έγραψα και στο θέμα θέλω ένα utility που να κάνει Document Managment. Ευχαριστώ πολύ.
Eusebius Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Κάτι τέτοιο εννοείς; Copernic Desktop Search. (Κάνει indexing τα αρχεία και τα αναζητείς κατά περιεχόμενο, tags (MP3) κλπ.) Έχει και το Google ένα παρόμοιο και έχει και η MS.
oasisAthens Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Χμμμ...Όχι αυτό απλώς κάνει search (δεν οργανώνει ούτε δημιουργεί databese) και μάλιστα με αρκετά σοβαρές ελείψεις...π.χ. Δεν κάνει search σε αρχεία προστατευμένα με κωδικό. Κάτι τέτοιο εννοω : http://www.edocplus.com/greek/products/edoc_xl_gr.htm Απλώς το συγκεκριμένο δεν μπορώ να το βρω με τίποτα στο internet και θα ήθελα να βρω κάτι άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.