G_Zisis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Παιδιά καλησπέρα. Έχω τον Windows Media Player 10 και πριν λίγες μέρες πήγα να δω κάτι βίντεο και διαπίστωσα ότι εκεί που λέει πόσο χρόνο έχεις δει,τώρα πάει ανάποδα ο χρόνος και λέει πόσος χρόνος απομένει για να τελειώσει το βίντεο.Δηλαδή αν βλέπω ένα βίντεο ενός λεπτού και έχω δει 23 δευτερόλεπτα, εκεί δεν θα δείχνει 00:23 (δηλαδή ο χρόνος που έχω δει) αλλά θα δείχνει 00:37 (δηλαδή ο χρόνος που απομένει για να τελειώσει το βίντεο). Μήπως ξέρει κανείς πώς μπορώ να λύσω αυτό το πρόβλημα? Ευχαριστώ.
G_Zisis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Κανείς δεν ξέρει?Το ξέρω είανι λίγο γελείο το πρόβλημα αλλά είναι εκνευριστικό.
GRECTORAS Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 δεν θυμάμαι πια έκδοση έχω πάντως κάνοντας αριστερό κλικ πάνω στο χρόνο αλλάζει.για try
G_Zisis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Φίλε σε ευχαριστώ.Αυτό ήταν! Δεν ήξερα ότι υπήρχε τέτοια δυνατότητα στον Windows Media Player.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.