Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με access point!!!

aris_ray

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλησπερα ειναι καινουριος στο forum.

εχω το εξης προβλημα εχω παρει ενα wifi router netgear και επειδη δεν επιανε σε ολο το σπιτι πηρα και ενα access point 3com.το προβλημα ειναι οτι οσες φορες εχω προσπαθησει να το συνδεσω δεν τα καταφερα.κανω την συνδεσμολογια με τα καλωδια μετα μπαινω μεσα στις ρυθμισεις τις οποιες δεν πειραζω επειδη δεν ξερω αν πρεπει.μετα βγαζω το καλωδιο,το pc μου βρισκει το 3com παω να συνδεθω και μου λεει μη αξιοποιστη με περιορισμους.μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος????ευχαριστω!!!

Δημοσ.

Λογικά πρέπει να συνδέσεις το netgear με το 3com και όχι τον υπολογιστή και με τα δυο access points. Ποιες είναι ακριβώς οι συσκευές που έχεις;

Δημοσ.

prepei to 3com na mporei na pexei san bridge i san wireless repeater opote stin ousia na enonetai to ena ssid tou netgear me to 3com.se ena level one pou ixa balei kapote edine epilogi gia na pexei san repeater opote stin ousia ekei pianei to ssid to xanakanei to sima dinato kai to xanastelnei piso.ektos an sindeeis to 3com me kalodio me to netgear opote ekei ola einai diaforetika.

Δημοσ.

εχω ενα NETGEAR DG834PN και ενα 3COM 3CRWE454G75.

οταν βαζω το cd του 3com εχει ενα εικονιδιο πως τα συνδεω...λεει τα συνδεεις και τα 2 με το pc.μετα κανει αυτοματα ενα που λεει AP μετα παταω next και μπαινω μεσα στις ρυθμισεις του 3com εκει δεν ξερω τι να κανω,μετα βλεπω οτι αμα συνδεθω με το 3com μεσο του pc λειτουργει κανονικα αμα βγαλω το καλωδιο το βλεπω σαν ασυρματο αλλα οταν κανω συνδεσει λεει με περιορισμους κ.α και βλεπω οτι υπαρχει ip αλλα εκει που λεει dns και κατι αλλα ειναι κενα.

Δημοσ.

mipos esi ennoeis oti sindeeis ta 2 pc pano sto 3com kai stin thira wan(internet) tou 3com sindeeis to netgear.opote to netgear dinei internet sto 3com kai to 3com sto pc sou.malon auto thes na kaneis.sosta?

Δημοσ.

Κοίταξα να βρω το manual του 3com για να δω πως συνδέεται σαν repeater δηλαδή, αλλά δεν το βρήκα. Μήπως χρειάζεται να το συνδέσει με το pc για να το ρυθμίσει poulinos; Αλλά θα μου πείς αν το συνδέσει μόνο με το negear, θα μπορούσε κάλλιστα να συνδεθεί, αφού θα βρίσκεται στο ίδιο τοπικό δίκτυο (εκτός κι αν έχει άλλη default ip και subnet mask ή πάλι μπορεί να έχει και την ίδια με το netgear, οπότε χρειάζεται σύνδεση με το pc).

Δημοσ.

οχι δεν καταλαβατε...

εγω εχω ενα netgear και ενα 3com.

το cd που ειχε μεσα το 3com λεει να συνδεσω το netgear με το pc μου και το 3com με το netgear.απο εκει το τρεχω μπαινω στις ρυθμισεις του 3com κανει αυτοματα το AP μετα δεν πειραζω τις ρυθμισεις μεσα γιατι οταν πηρα το netgear το μονο που εκανα ηταν να βαλω κωδικο και την κλιση που θα εκανε στον οτε και τιποτα αλλο.μολις τελειωσω βγαζω τα καλωδια ολα,παω προβολη ασυρμ.συνδ.βλεπω το netgear και το 3com το οποιο πιανει σε ολο το σπιτι και μολις παω να συνδεθω με το 3com μου βγαζει αυτο που ειπα και ποιο πανω.δεν μπορω να καταλαβω ποιο ειναι το προβλημα λογικα αφου βαζω τα καλωδια πρεπει να γινονται αυτοματα και μετα οταν τα βγαζω να ειναι οκ.

Δημοσ.

Και γιατί πρέπει να γίνονται όλα αυτόματα; Μην είσαι τόσο σίγουρος.

Τι ip έχει το netgear και τι ip το 3com; Πρέπει με κάποιο τρόπο να σιγουρευτείς οτι έχουν ρυθμιστεί σωστά (το 3com βασικά). Υπάρχει online το manual του σε pdf να του ρίξω μια ματιά να σου πω τη γνώμη μου;

Δημοσ.

ευχαριστω για το ενδιαφερον σας.

αλλα δεν το βρισκω το mamual στο net.

αμα θελεις στειλε μου ενα email να στο στειλω μεσο του cd που εχει.

παντως οπως ειπε και ο φιλος ποιο πανω εναν τεχνικο που ρωτησα μου ειπε οτι κατι πρεπει να παιζει με τα ip.

Δημοσ.

πηγα τα μηχανηματα στο πλαισιο τα αφησα εκει 1μερα να το κοιταξει να μου πει τι φταιει.με πηρανε σημερα τηλ.και μου ειπανε δεν μπορουνε να καταλαβουνε το προβλημα 3τεχνικοι ητανε μεσα και δεν βγαλανε ακρη...τι να πω....ελεος!!τα πηρα πισω και μου ειπανε περιμενουν τηλ.απο τα κεντρικα να τους πουμε τι φταιει.

εγω παντως θα στειλω ενα email στην 3com να τους πω το προβλημα μου.

και δεν μπορω να καταλαβω τι γινετε ρε παιδια.με τα καλωδια λειτουργει.π.χ.βλεπω μεσα στα ασυρματα το netgear αλλα και το 3com και συνδεομαι με οποιο θελω.αλλα μολις βγαλω το καλωδιο του 3com απο το netgear παει δεν λειτουργει και βλεπω χανονται τα ip για αυτο δεν με συνδεει παντως με το κεντρικο που εχω[netgear] δουλευει μια χαρα και του εχω δωσει να στελνει ip σε αλλες συσκευες.

Δημοσ.
και δεν μπορω να καταλαβω τι γινετε ρε παιδια.με τα καλωδια λειτουργει.π.χ.βλεπω μεσα στα ασυρματα το netgear αλλα και το 3com και συνδεομαι με οποιο θελω.αλλα μολις βγαλω το καλωδιο του 3com απο το netgear παει δεν λειτουργει και βλεπω χανονται τα ip για αυτο δεν με συνδεει παντως με το κεντρικο που εχω[netgear] δουλευει μια χαρα και του εχω δωσει να στελνει ip σε αλλες συσκευες.

Ούτε εγώ μπορώ να καταλάβω τι φταίει, μιας και δε μας λες τι ρυθμίσεις κάνεις αν κανεις. Ούτε manual είδα πουθενά. Οπότε φαντάζομαι θα στο φτιάξουν στο πλαίσιο.

Δημοσ.

απο το πλαισιο τα πηρα πισω τα μηχαν.δεν μπορεσαν να βγαλουνε ακρη....φαντασου αφου δεν μπορεσαν αυτη να το κανουνε σιγα μην μπορεσω εγω.ρυθμισεις φιλε τι να σου πω δεν εκανα κατι το δυσκολο τα βασικα.και στο πλαισιο λενε τα δοκιμασαν ολα 3ατομα ητανε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...