Προς το περιεχόμενο

Φίλοι insomnia την βοήθεια σας για να ολοκληρώσω ένα πρωτοποριακό site

searching

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από 4 μήνες σκληρής δουλείας είμαι έτοιμος να εκδώσω ένα Life and Style περιοδικό στο internet που αρχικά θα καλύπτει τα Χανιά και μετά όλη την Κρήτη. Στο site θα βρείτε 2 περιοδικά του Σεπτεμβρίου και του Οκτωβρίου που περιέχουν φωτογραφίες από γεγονότα που έγιναν στα Χανιά. Φυσικά θα περιέχει και άλλα άρθρα άλλα σιγά σιγά. Το όραμα μας είναι ένα πλήρως Παγκρήτιος οδηγός επιχειρήσεων. Πέρα από αυτό περιέχει δυνατότητα ανεβάσματος αρχείων άπου τους χρήστες και σύντομα συλλογή από παιχνίδια αρκετά παιχνίδια. Για να μην σας κουράσω ρίξτε μια ματιά στη Beta έκδοση του site και πείτε μου γνώμες να κάνω αλλαγές πριν την τελική κυκλοφορία.

http://www.aera.gr/gr

σας ευχαριστώ εκ προτέρων για την κάθε βοήθεια.

Δημοσ.

Ωραία ιδέα,καλό design(για αρχή),αλλά τσέκαρε το hosting σου γιατί πετάει errors η mysql.

πχ.

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: User aera has already more than 'max_user_connections' active connections in /home/aera/public_html/links/config.php on line 28

Warning: mysql_select_db() [function.mysql-select-db]: Access denied for user 'nobody'@'localhost' (using password: NO) in /home/aera/public_html/links/config.php on line 29

Warning: mysql_select_db() [function.mysql-select-db]: A link to the server could not be established in /home/aera/public_html/links/config.php on line 29

Δημοσ.

ευχαριστώ giannisk1 για την παρατήρηση ο server είναι δικός μου στην Αμερική και θα το διορθώσω

Δημοσ.

Το περιοδικό παραδόθηκε στη κυκλοφορία αν και με καθυστέρηση ολοκληρώθηκε το υλικό του Νοεμβρίου, τώρα πλέον είναι έτοιμο ελπίζω για ένα ένδοξο μέλλον. Ευχάριστο φίλοι Insomnias που με της υποδείξει σας διόρθωσα μερικά προβλήματα

Θα εκτιμούσα πολύ αν ξεκινήστε να ανεβάζετε αρχεία για να τα μοιραστούμε όλοι.

Δημοσ.

Να σημειώσω ότι και εγώ έχω πρόβλημα στις ταχύτητες(πιο πολύ θα έλεγα ότι έχει lag).Ορισμένες φορές κολλάει("waiting for reply") όταν πατάω κάποιον σύνδεσμο.Πέρα απ'αυτά το site έχει άλλο "αέρα" και γενικά έχει ωραίο σχεδιασμό.Μπράβο και από μένα.

ΥΓ.Οι ταχύτητες είναι απελπιστικες.... :( Δεν μπορώ να δω το site

Δημοσ.

Δυστυχώς το πρόβλημα με την ταχύτητα το έχουμε ανακαλύψει και είναι ένα λόγος που δεν το έχουμε εμφανίσει νωρίτερα παντός προσπαθούμε να το λύσουμε. Ο κυριότερος λόγος καθυστέρησης είναι το αρκετά φορτωμένο σε φωτογραφίες και αρκετά πρόσθετα πάνω στο site ελπίζω να βρούμε μια άκρη σύντομα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Όλα τα προβλήματα λύθηκαν και της ταχύτητας τώρα στης 2 Δεκεμβρίου θα δείτε κάπως ποιο ολοκληρωμένο το περιοδικό με 4 συνεντεύξεις, παρουσιάσεις μαγαζιών και διάφορα άρθρα τέλος κλείνοντας όποιος ενδιαφέρει να γράψει για το νέο τεύχος ας επικοινωνήσει μαζί μου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...