searching Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Μετά από 4 μήνες σκληρής δουλείας είμαι έτοιμος να εκδώσω ένα Life and Style περιοδικό στο internet που αρχικά θα καλύπτει τα Χανιά και μετά όλη την Κρήτη. Στο site θα βρείτε 2 περιοδικά του Σεπτεμβρίου και του Οκτωβρίου που περιέχουν φωτογραφίες από γεγονότα που έγιναν στα Χανιά. Φυσικά θα περιέχει και άλλα άρθρα άλλα σιγά σιγά. Το όραμα μας είναι ένα πλήρως Παγκρήτιος οδηγός επιχειρήσεων. Πέρα από αυτό περιέχει δυνατότητα ανεβάσματος αρχείων άπου τους χρήστες και σύντομα συλλογή από παιχνίδια αρκετά παιχνίδια. Για να μην σας κουράσω ρίξτε μια ματιά στη Beta έκδοση του site και πείτε μου γνώμες να κάνω αλλαγές πριν την τελική κυκλοφορία. http://www.aera.gr/gr σας ευχαριστώ εκ προτέρων για την κάθε βοήθεια.
giannisk1 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Ωραία ιδέα,καλό design(για αρχή),αλλά τσέκαρε το hosting σου γιατί πετάει errors η mysql. πχ. Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: User aera has already more than 'max_user_connections' active connections in /home/aera/public_html/links/config.php on line 28 Warning: mysql_select_db() [function.mysql-select-db]: Access denied for user 'nobody'@'localhost' (using password: NO) in /home/aera/public_html/links/config.php on line 29 Warning: mysql_select_db() [function.mysql-select-db]: A link to the server could not be established in /home/aera/public_html/links/config.php on line 29
searching Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 ευχαριστώ giannisk1 για την παρατήρηση ο server είναι δικός μου στην Αμερική και θα το διορθώσω
searching Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Το περιοδικό παραδόθηκε στη κυκλοφορία αν και με καθυστέρηση ολοκληρώθηκε το υλικό του Νοεμβρίου, τώρα πλέον είναι έτοιμο ελπίζω για ένα ένδοξο μέλλον. Ευχάριστο φίλοι Insomnias που με της υποδείξει σας διόρθωσα μερικά προβλήματα Θα εκτιμούσα πολύ αν ξεκινήστε να ανεβάζετε αρχεία για να τα μοιραστούμε όλοι.
DIMITRISG Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 ο σχεδιασμος του site ειναι υποδειγματικός μονο μειονέκτημα ο χρονος φόρτωσης της σελίδας καλη επιτυχια
CompHeller Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 polu kalh douleia man alla aparadexth taxythta ... ekleisa ola ta katevastiria gia na thn dw me dsl 768 kai pali sernotan
Dklearhos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Να σημειώσω ότι και εγώ έχω πρόβλημα στις ταχύτητες(πιο πολύ θα έλεγα ότι έχει lag).Ορισμένες φορές κολλάει("waiting for reply") όταν πατάω κάποιον σύνδεσμο.Πέρα απ'αυτά το site έχει άλλο "αέρα" και γενικά έχει ωραίο σχεδιασμό.Μπράβο και από μένα. ΥΓ.Οι ταχύτητες είναι απελπιστικες.... Δεν μπορώ να δω το site
searching Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δυστυχώς το πρόβλημα με την ταχύτητα το έχουμε ανακαλύψει και είναι ένα λόγος που δεν το έχουμε εμφανίσει νωρίτερα παντός προσπαθούμε να το λύσουμε. Ο κυριότερος λόγος καθυστέρησης είναι το αρκετά φορτωμένο σε φωτογραφίες και αρκετά πρόσθετα πάνω στο site ελπίζω να βρούμε μια άκρη σύντομα
searching Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Όλα τα προβλήματα λύθηκαν και της ταχύτητας τώρα στης 2 Δεκεμβρίου θα δείτε κάπως ποιο ολοκληρωμένο το περιοδικό με 4 συνεντεύξεις, παρουσιάσεις μαγαζιών και διάφορα άρθρα τέλος κλείνοντας όποιος ενδιαφέρει να γράψει για το νέο τεύχος ας επικοινωνήσει μαζί μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.