FilipposMD Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Καλησπέρα! Λοιπόν, έχω το εξής πρόβλημα. Έχω έναν υπολογιστή, με πολλά προγράμματα και αρχεία. Θέλω λοιπόν να φτιάξω έναν νέο λογαριασμό χρήστη, τον οποίο να κάνω διαχειριστή. Φτάνω μέχρι να το σημείο που φτιάχνω τον χρήστη, αλλά όταν πάω να ανοίξω διάφορα προγράμματα από τον νέο χρήστη, κολλάει ή, όταν είναι office, μου πετάει ένα installer και όταν πατάω άκυρο, μου ανοίγει το αρχείο. Πέρα από αυτό, θέλω να ρωτήσω. Υπάρχει τρόπος να φτιάξω έναν λογαριασμό που να είναι ακριβώς ίδιος με τον υπάρχοντα, και από εκεί και πέρα να σβήσω κάποια προγράμματα και αρχεία από τον έναν και κάποια από τον άλλο για να τους χρησιμοποιούν 2 διαφορετικά άτομα; Δεν μπορώ να βάζω όλα τα αρχεία από τον υπάρχοντα λογαριασμό στα κοινόχρηστα αρχεία κτλ, θα μου πάρει έναν αιώνα. Δε γίνεται να γίνει κατευθείαν "αντίγραφο" του υπάρχοντα; Ελπίζω να έγινα κατανοητός. Ευχαριστώ!
PATRINOS06 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 dokimase thn metafora arxeiwn kai rythmisewn pou vrisketai sto accessories==>>system tools.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.