antonisid Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Καλησπέρα παιδιά,λοιπόν ψάχνω ένα site που να έχει free applet menus,έχει κανεις κάτι υπ'όψιν του??Έχω βρει μερικά..αλλά τα περισσότερα σου βάζουν ένα μπανεράκι και πρέπει να το αγοράσεις.Άν είναι και flash menu δε πε πειράζει καθόλου.
geocool Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Και εσυ σε απλα site ψαχνεις?? Ριξε καμια ματια σε warez ! Κατι θα βρεις συγουρα!!
antonisid Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δε θέλω να βρώ crack για κάποιο πρόγραμμα,αλλά applet.Εσύ αν ήθελες να βρείς πχ buttons,σε warez site θα έμπαινες??
geocool Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Εχω βρεί πολλα σε warez για αυτο το λέω !! Τέσπα !Ελπιζω να βρεις αυτο που θες !
alkisg Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Θες ντε και καλά applet ή flash? Σε javascript που είναι πιο συνηθισμένο δε σου κάνει; http://phplayersmenu.sourceforge.net/demo.php Open source και το πιο συμβατό που έχω δει, παίζει μέχρι και σε IE4...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.