Προς το περιεχόμενο

Opteron 165 που?

chiderboy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά!

Ψάχνω τελευταίο καιρό να βρω τον 165 για αναβάθμιση. Βλέπω παίζει 150-170? αλλά δεν τον έχουν πουθενά ετοιμοπαράδοτο. Any ideas που μπορώ να βρώ;

Τουλάχιστον σε μτχ δε παίζει τίποτα...

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι Ελλάδα δεν ήρθαν και πολλοί έτσι κι αλλιώς. Τον δικό μου τον έφερα το Μάρτιο από Αμερική.

Δημοσ.

Chiderboy, αυτή την εποχή δε νομίζω οτι σε συμφέρει να πας σε Opteron 165. Επειδη έψαχνα και εγώ τέτοια περίπτωση, πλέον πραγματικά δεν αξίζει με τπτ το socket 939....

Δημοσ.
Chiderboy, αυτή την εποχή δε νομίζω οτι σε συμφέρει να πας σε Opteron 165. Επειδη έψαχνα και εγώ τέτοια περίπτωση, πλέον πραγματικά δεν αξίζει με τπτ το socket 939....
Έχω ήδη σύστημα s939 με Athlon64 3000+, 1GB RAM, DFI LP nf4 Ultra D και 6800GT. Νομίζω αν αγοράσω έναν 165 για ~150?, δώσω τον 3000+ όσο όσο και clockάρω τον opteron 2,5+GHz είναι η πιο συμφέρουσα αναβάθμιση που μπορώ να κάνω. Διόρθωσε με αν κάνω λάθος
Δημοσ.

οποιος εχει ηδη μητρικη 939 και μνημες 400αρες, φυσικα και λέει να ψαξεις μεταχειρ. opteron ή X2,

καλοι οι c2d αλλα πρεπει να τα αλλαξεις ολα, ενω για την απάτη AM2 δεν το συζητάμε καθόλου :)

. αλλα όντως η ευρεση 939x2, ειναι δύσκολη τώρα. Οσες αγγελιες εχω δει ψαχνουν για κώτσους νομιζω.

Μερικοι πουλάνε μεταχ.939, οσο εχουν οι καινουριοι ΑΜ2 σε καταστημα..

θα περιμενουμε να πάνε κι αλλοι σε κονροε, για να ξεφορτώσουν τα "παλιά"

Δημοσ.
Έχω ήδη σύστημα s939 με Athlon64 3000+, 1GB RAM, DFI LP nf4 Ultra D και 6800GT. Νομίζω αν αγοράσω έναν 165 για ~150?, δώσω τον 3000+ όσο όσο και clockάρω τον opteron 2,5+GHz είναι η πιο συμφέρουσα αναβάθμιση που μπορώ να κάνω. Διόρθωσε με αν κάνω λάθος

An εχεις μόνο 3000,κάτι λέει αν τον βρεις με 150. Εγώ που έχω τον 3500+, το έψαξα και δε λέει καθόλου...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...