Lucifer Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 La Costa. Lafas εμένα προσωπικά με ανάβει να βλέπω τα ΚΝΑΤ και τους αναρχικούς να μετράνε τις γκλομπιές με τις δεκάδες και τα δακρυγόνα με το λίτρο. Αλλά καταλαβαίνεις φυσικά πως και των 2 μας οι προτιμήσεις έρχονται σε αντίθεση με κάποιες θεμελιώδεις παραδοχές που κάναμε σαν γένος αιώνες πριν, για να μη μας φάνε τα λιοντάρια. Και γενικά, θα αγοράσουμε την επανάστασή σας.
agpr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Μου αρέσει πάρα πολύ και το έχω ξαναπεί ότι μου αρέσει να σπάνε ακριβά αυτοκίνητα, τράπεζες, ακριβά μαγαζιά. Γενικά μου αρέσει όταν προκαλούν ζημιά στο κεφάλαιο... Η βλακεία δεν γνωρίζει ταξικά όρια. Αλλά και αυτά που λες κακοχωνεμένα είναι. Από πότε οι κομμουνιστές επιδοκιμάζουν την ατομική βία; Πάντοτε έλεγαν πως τέτοιες πρακτικές λειτουργούν προβοκατόρικα και ως άλλοθι του αστικού κράτους για να σκληραίνει τη στάση του και να συσπειρώνει τους μικροαστούς. Γουστάρεις την καταστροφή, αλλά όχι γιατί είσαι κομμουνιστής ή επαναστάτης. Γουστάρεις τη βία και την έξαψη. Τα υπόλοιπα είναι προφάσεις.
LL_NEO Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Lucie εγώ μιας και είμαι άνθρωπος των παραδόσεων εξακολουθώ να προτιμώ τα πατροπαράδοτα τανκς... Απο κει και πέρα θα ήθελα κάποιος, κάπου, κάποτε να μου εξηγήσει πως ακριβώς χτυπάμε το κεφάλαιο με το να προκαλούμε παραγγελίες ανταλλακτικών(πόρτες παράθυρα μπαρμπρίζ) στη Μερσεντές. Όσον αφορά τη τελευταία σου πρόταση, για αυτή τη συγκεκριμένη επανάσταση δεν παίζει να ξηλωθούμε ιδιαίτερα. Με έναν Core2 και ένα Ν80 έγινε δουλειά...
Forensick Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Lucie εγώ μιας και είμαι άνθρωπος των παραδόσεων εξακολουθώ να προτιμώ τα πατροπαράδοτα τανκς... Mόνο και μόνο γι αυτό θα έπρεπε να ξαναμπαναριστείς. Ούτε για αστείο.
johnnyestia Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 LL, προφανώς o lafas μας κάνει πλάκα, από την μία λέει για ανθρώπους που δεν έχουν να φάνε και από την άλλη κυκλοφορεί με Ν80 και 7900GT. Νομίζω πως μόνο αν απαντήσει η P.S.O.L.H team θα βάλει μυαλό.
punky Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 E, εντάξει, δεν υπάρχει επαφή πλέον. Εδώ έπαψα να τα συζητάω αυτά με αδερφικό μου φίλο, που μου τα πρήζει όταν πιάνουμε τέτοια θέματα. Έχει αποστηθίσει τη Μεγάλη Σοβιετική Εγκυκλοπαίδεια. Χαίρεται όταν την ώρα που δουλεύει στη χρηματιστηριακή, ακούει πως τα σπάσανε σε καμιά πορεία, παραδίπλα (όποιοι να 'ναι αρκεί να μην είναι γάβροι ή ακροδεξιοί). Και μεταξύ playstation 2 και γαμήλιου ταξιδιού στην Κούβα (γιατί συνδυάζει τροπικό κλίμα και φόρο τιμής στην ιδεολογία (wash & go) ), μου λέει εμένα μεταξύ σοβαρού και αστείου "που 'σαι νιότη που λεγες πως θα γινόσουν άλλη". Αφού έχει καταναλώσει όλα τα reality με παντόφλα στον καναπέ. Τώρα περιμένω να φεσωθεί 300 Ευρω για να αγοράσει το ipod. Για να του πετάξω στη μούρη τα άρθρα για τις συνθήκες εργασίας στο εργοστάσιο του subcontractor της apple, στην Κίνα. Μετά θα του ζητήσω σε πνεύμα κατάνυξης, να του βάλουμε φωτιά σε μια πράξη συμβολισμού κατά του κεφαλαίου.
LL_NEO Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Mόνο και μόνο γι αυτό θα έπρεπε να ξαναμπαναριστείς. Ούτε για αστείο. Δεν το είπα για αστείο. Είναι η άποψη μου και εφόσον διατυπώνεται κόσμια θα πρέπει είτε να την ανεχτείς, είτε να με κάνεις ignore.
Members gsarig Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Members Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Μου αρέσει πάρα πολύ και το έχω ξαναπεί ότι μου αρέσει να σπάνε ακριβά αυτοκίνητα, τράπεζες, ακριβά μαγαζιά. Γενικά μου αρέσει όταν προκαλούν ζημιά στο κεφάλαιο... Πως θα ένιωθες αν κάποιος σου κατέστρεφε το κινητό με την αιτιολογία ότι είναι ακριβό; ΥΓ: δεν το κρύβω πως κι εγώ νιώθω μια κρυφή ικανοποίηση καμιά φορά όταν βλέπω π.χ. πανάκριβα αυτοκίνητα να καταστρέφονται, αλλά μάλλον όλο αυτό μένει στη θεωρία όταν κάτι πάει να αγγίξει την προσωπική μου ιδιοκτησία... edit: δυο λεπτά μου πήρε να γράψω το μήνυμα και γέμισε ολόκληρη νέα σελίδα!!! Τέλος πάντων, το post του punky με κάλυψε απόλυτα
punky Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δεν το είπα για αστείο. Είναι η άποψη μου και εφόσον διατυπώνεται κόσμια θα πρέπει είτε να την ανεχτείς, είτε να με κάνεις ignore. Μπα δεν νομίζω πως πάει έτσι. Αναντίρρητα την εξέφρασες κόσμια. Αλλά δεν σημαίνει πως θα κάνουμε κανενός νοσταλγού το χατήρι να τον αγνοήσουμε ή να τον ανεχτούμε. Μπορούμε πάντα να τον κράξουμε κόσμια κι εμείς.
trojan Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Αγαπητέ Lafas1987, Θέλω να μου απαντήσεις σε μία απλή ερώτηση. Πως θα σου φαίνονταν εάν καποιος έρχονταν και έσπαζε το δικό σου αυτοκίνητο ή ακομά χειρότερα έκαιγε το δικό σου σπίτι??? ( Φυσικά η ερώτηση ειναι ρητορική και δεν περιμένω απάντηση... ). Μάλλον τα λες αυτα γιατί θέλεις να σε προσέξουμε... Φορητός και σταθερός υπολογιστής, κινητό??? Πάντως δε μου δίνεις την εντύπωση οτί είσαι φτωχός, αλλά ένας άνθρωπος που η τσέπη του ( πατέρα του ) είναι ασυμβίβαστη με τις ιδέες του.
Forensick Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δεν θα ήταν ότι δημοκρατικότερο όμως! Δεν το είπα για αστείο. Είναι η άποψη μου και εφόσον διατυπώνεται κόσμια θα πρέπει είτε να την ανεχτείς, είτε να με κάνεις ignore. Απο την στιγμη που υπαρχει το ban, δεν τιθεται θεμα δημοκρατιας. Οσο δημοκρατικο ειναι οποιοδηποτε μπαν, θα μπορουσε να ειναι και αυτο. Γιατι λεγοντας αυτα τα πραγματα, ακομα και με κοσμιο τροπο, προσβαλεις καποιες βασικες αρχες, στις οποιες οφειλεις το οτι εισαι σε αυτο το φορουμ και λες την γνωμη σου. Δεν ειναι δυνατον να προσβαλεις εναν ολοκληρο αγωνα που εγινε καποτε και που οφειλεις να σεβαστεις, ασχετα με την ιδεολογια σου, γιατι αν πιστευεις το αντιθετο, αυτο το ιδιο σε εχει στην θεση που σε εχει τωρα. Ignore δεν μπορω και δεν θελω να σε κανω, αλλα θα ηθελα να σεβαστεις καποια πραγματα για τα οποια δεν εχεις νιωσει(ουτε και γω φυσικα)καν.
Lafas1987 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Lucifer La Costa. Lafas εμένα προσωπικά με ανάβει να βλέπω τα ΚΝΑΤ και τους αναρχικούς να μετράνε τις γκλομπιές με τις δεκάδες και τα δακρυγόνα με το λίτρο. Αλλά καταλαβαίνεις φυσικά πως και των 2 μας οι προτιμήσεις έρχονται σε αντίθεση με κάποιες θεμελιώδεις παραδοχές που κάναμε σαν γένος αιώνες πριν, για να μη μας φάνε τα λιοντάρια. Lafas1987: Καταλαβαίνω πόσο μικρόμυαλος είσαι. Είσαι από αυτούς που θεωρούν ότι το πολυτεχνείο ήταν προπαγάνδα. Είσαι για τα μπάζα αγοράκι μου... Αλλά τι λεώ, εσένα σε συμφέρει με αυτό που γίνεται εδώ, τσεπώνεις παραπάνω χρήματα. Δουλεύεις σαν τη Τατιάννα... Όσο για τους μπάτσους που γουστάρεις να χτυπάνε τον κοσμάκι θα σου πώ ότι θα αισθανόμουν πολύ ωραία αν χτυπούσαν εσένα και τη μάνα σου. Φίλε gsarig Έκανες πολύ καλή ερώτηση. Θα σου δώσω την παρακάτω απάντηση. Ναι το N80 είναι ακριβώ κινητό έχει 600Εuro. Το PORCHE έχει 180.000Euro. Δεν είπα να σου σπάσουν το PC σου όυτε το κινητό σου.
Forensick Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 καπου εδω βλεπω να ερχεται το πρωτο banna εξ ουρανου, αλλα for fucks shake μην κλειδωσετε το τοπικ!
Lafas1987 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Ban για μένα λες φίλε Forensick? Αν γίνει κάτι τέτοιο απλά θα με επιβεβαιώσει ο MOD.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.