Lafas1987 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 littlelouievegos "Σπουδασε πρωτα μαθε την πραγματικοτητα οπως εχει και ξαναελα να μιλησουμε αν θες..Θα ωριμασεις που θα παει; Κανεις επισης δεν σε παρακινησε να επαναστατησεις για τπτ αλλα εφοσον το παραδεχεσε οτι εισαι και επαναστατης της πολυθρονας τοτε τι αλλο να σου πω δλδ..;" Lafas1987: Πραγματικά δεν έχω κάτι άλλο να πω... Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι τουλάχιστον μπορεί να μην σπαω μαγαζιά και να πηγαίνω στις διαδηλώσεις, αλλά καταλαβαίνω τι γίνεται στον κόσμο. Πιστεψέ με. Δεν σχολιάζω τίποτα άλλο απ'ότι είπες. Όποιος κατάλαβε τι λεω από την αρχή καλός, όποιος όχι προβλημά του και μπορεί να πιστεύει ότι θέλει. Χαίρομαι πολύ που ανταλλάξαμε απόψεις και σας ευχαριστώ που απαντήσατε στο Post μου.
chiderboy Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=164898 lol
Lafas1987 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 chiderboy Σου τράβηξα τον εδνιαφέρον παρ'ολo που γελάς και έψαξες να δεις τι Post-αρω... Ασχολήθηκες πολύ μαζί μου...
Lucifer Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Ελάτε παιδιά, δε μας νοιάζουν τα προσωπικά σας.
chiderboy Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 chiderboyΣου τράβηξα τον εδνιαφέρον παρ'ολo που γελάς και έψαξες να δεις τι Post-αρω... Ασχολήθηκες πολύ μαζί μου... Υποψιάστηκα με τι χαρακτήρα έχουμε να κάνουμε και είπα να το επιβεβαιώσω. Στα 19 σου φοιτητής, άνεργος προφανώς, έχεις πάει από SE P900 σε Nokia Ν80, κινητά αξίας 600? έκαστο και έρχεσαι να πεις 30αρηδες και 40αρηδες, βολεμένους, που δούλευαν πριν εσύ ακόμα γεννηθείς καταναλωτικά γουρούνια; Απλά δεν παίζεσαι με τίποτα...
Lafas1987 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 chiderboy Το SEP900 θα πρέπει να σου πω ότι το αγόρασα μεταχειρισμένο 170Εuro, το χρησιμοποίησα όσο ήθελα και το πούλησα 200Euro. Και μην βιάζεσαι να βγάζεις συμπεράσματα... Όσο για το N80 το αγόρασα με σύνδεση φίλε μου. Δεν είναι δυνατόν να το αγόραζα 600Euro σε μετρητα!!! ΕΛΕΟΣ!!! Σίγουρα κάποια πράματα μας τα έχουν προσφέρει κάποιο άλλοι, αλλά εσυ δεν καταλαβαίνω γιατι το κατακρίνεις αυτο? Είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι εδω μέσα είστε πιο μεγάλοι από μένα και μένετε ακόμα με τον μπαμπάκα και τη μαμάκα σας... Γιατι φίλε chiderboy μιλάς άσχημα? Δεν μπορώ να σε καταλάβω...
LL_NEO Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Μόνο που σε εκείνο το ποστ κλαίγεσαι για 600 ευρώ και για να είμαι ειλικρινής καλά κάνεις μιας και το πάγιο που θα πρέπει να πληρώσεις για να είναι προσιτό το τηλέφωνο είναι αρκετά μεγάλο. Επομένως πλήρωσες ένα σκασμό λεφτά άμεσα ή έμμεσα για ένα smartphone το οποίο δεν ξέρεις να χρησιμοποιείς και το κυριότερο δεν έκανες και ουσιώδη έρευνα αγοράς πριν το πάρεις. Με βάση τα κριτήρια που εσύ παρέθεσες σε αυτές τις 8 σελίδες αυτού του τόπικ ξέρεις σε ποια κατηγορία συμπαθών και ευτραφών τετράποδων συγκαταλέγεσαι; Αλλά ΟΚ ας μην ξεχνάμε και ότι ο Τσε είχε ROLEX
KWSN_Men Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Ενώ με σύνδεση δε θα το Ν80 πληρώσεις, σου το χαρίζουν. Άντε να σπάσουμε τα αυτοκίνητα του κοσμου τώρα γιατί είναι αλήτες και έχουν λεφτά. Ένα γνωμικό έλεγε τα εξής: Κομμουνιστής είναι αυτός που δεν έχει τίποτα και θέλει να το μοιραστεί με όλον τον κόσμο. Στην εποχή μας βλέπω ότι είναι απλά ένας τεμπέλης που θέλει να είναι freerider και απλά ζηλεύει όλο τον υπόλοιπο κόσμο για αυτά που έχει.
johnnyestia Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 johnnyestiaΟλοι έχουν δικαίωμα στην άποψη για το πώς χαλάνε οι άλλοι τα λεφτά τους, αλλα και την ηθική υποχρέωση να κρατάνε αυτή την άποψη για τον εαυτό τους. Lafas1987:Φυσικά και δεν θα κρατήσω την άποψή μου για τον εαυτό μου. Θέλεις να μου πεις ότι κάποιος που έχει PORCHE CAYEN (Δεν ξέρω πως γράφεται) είναι μαγκιά του? Να του το σπάσουν πρέπει. Είναι πρόκληση δεν το καταλαβαίνεις? Δεν έχει καμία σχέση αυτό που λέω τώρα με μια καρτούλα γραφικών, αλλά όσο ναʼναι απόʼκει ξεκινάει. Να ξέρεις φίλε πως η ηλικία σου δεν ειναι ελαφρυντικό για αυτά που γράφεις. Αν όντως πραγματοποιείς τις ιδέες που εκφραζουν τα γραφόμενα σου τότε έχεις πρόβλημα και θα πρέπει να το κοιτάξεις.
Lafas1987 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Τώρα κατάλαβα γιατί τα λέτε αυτα. Σας πειράζει το CCCP. Καλά δεν θα κάτσω να σχολιάσω για το κινητό και αν στο χαρίζουν. Δεν είμαι μοναχός, ούτε κάνω ασκητική ζωή. Όπως ανέφερα έχω Πολύ καλό Desktop, αρκετά καλό Laptop, έχω μια καλή ηλεκτρική κιθάρα, έναν πολύ καλό ενισχυτή και ένα πολύ καλό κινητό. ΑΛΛΟ ΛΕΩ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ!!! ΕΧΩ ΤΟ Ν80, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ!!! ΕΧΩ ΤΗΝ 7900 ΘΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΔΥΟ. ΕΧΩ ΤΟ LAPTOP ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΑΜΕΣΩ ΕΠΟΜΕΝΟ ACER!!! ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΚΙΘΑΡΑ ΠΟΤΕ! ΟΥΤΕ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΛΛΟ ΠΟΤΕ. ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΩ ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙ!!! ΕΛΕΟΣ!!! Πιστεύω να καταλάβατε επιτέλους τι εννοώ. Παρ' ολο που διαφωνούν μαζί μου οι chiderboy, KWSN_Men και άλλοι σε αυτό το POST μπορώ να πω ότι κάνουμε διάλογο πολιτισμένο και μιλάμε όλοι με επιχειρήματα. Εσυ LL_NEO είσαι πολύ καραγκιόζης αγόρη μου, από την αρχή ήθελα να στο πω, αλλά είπα ας σεβαστό τουλάχιστον τη κουβέντα που έχω με τα άλλα μέλη. Θα ζητήσω συγγνώμη απ'ολους που συμμετέχουν σε αυτό το POST (είτε διαφωνούν είτε διαφωνούν). Είσαι πολύ καραγκιόζης LL_NEO... για να μην πω κάτι πιο χοντρό.
johnnyestia Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Και μας τι μας νοιάζει ρε παλικάρι αν θα πας να πάρεις το αμέσως επόμενο λαπτοπ ή όχι? Ουτε και εγώ το κάνω αλλά δεν το κάνω θέμα ούτε ρώταω τους άλλους να δώ αν συμφωνούνε.
Lafas1987 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 johnnyestia Και μας τι μας νοιάζει ρε παλικάρι αν θα πας να πάρεις το αμέσως επόμενο λαπτοπ ή όχι? Ουτε και εγώ το κάνω αλλά δεν το κάνω θέμα ούτε ρώταω τους άλλους να δώ αν συμφωνούνε. Lafas1987: Εγώ όμως το κάνω θέμα. Θεωρώ θύματα αυτούς που αγοράζουν ότι καινούριο βγει και τους αποκαλώ καταναλωτικά γουρούνια φίλε μου. Σας νοιάζει τι έχω, για το λόγω του ότι δεν καταλαβαίνεις τι εννοω. Το κάνω για να στο δώσω να το καταάβεις. Ότι έχω θα το κρατήσω καιρό. Όταν εχεις την 7900GT και πας για την 8800.... Τι είσαι??? Δεν είσαι υπερκαταναλωτής!?
LL_NEO Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Ναι αλλά, αλλάζω πλέον κινητό κάθε 11 μήνες και κάρτα γραφικών κάθε τετράμηνο. Όπερ και σημαίνει ότι είμαι καραγκιόζης με μεγαλύτερο paycheck απο το δικό σου. Θες να έρθεις να μου σπάσεις την CLS 500 για να νοιώσεις λίγο νορμαλ επαναστάτης; Η πλάκα είναι ότι εξακολουθούμε να σε παίρνουμε στα σοβαρά όταν λες ότι αλλάζεις κινητό και pc rig κάθε χρόνο. Δλδ ήμαρτον.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 @Lafas1987: Από τη στιγμή που δεν σου κλέβω τα λεφτά, δεν σου παρέχεται το δικαίωμα να κατακρίνεις με τόσο άσχημο τρόπο τις επιλογές μου. Από τη στιγμή όμως που υποστηρίζεις "Θέλεις να μου πεις ότι κάποιος που έχει PORCHE CAYEN (Δεν ξέρω πως γράφεται) είναι μαγκιά του? Να του το σπάσουν πρέπει. Είναι πρόκληση δεν το καταλαβαίνεις?" έχεις πρόβλημα. Δεν είναι σοβαρό αλλά, αν επιθυμείς να κάνεις πράξη τα λεγόμενά σου, είναι επικίνδυνο για τους άλλους - και για σένα αν σε πιάσουν (είτε οι αρχές είτε οι κάτοχοι των αυτοκινήτων). Όλοι μας είμαστε καταναλωτές φίλτατε. Το τι καταναλώνουμε είναι θέμα ατομικών επιλογών και προτεραιοτήτων. Μπορεί εγώ, φίλτατε, να βγάζω 800 ευρώ το μήνα αλλά να έχω όνειρο να πάρω Porsche γιατί έτσι γουστάρω. Κάνω το σκ*τό μου παξιμάδι και πληρώνω τις δόσεις γιατί γουστάρω να κυκλοφορώ με Porsche. Ποιός είσαι ΕΣΥ που θα με κατακρίνεις γι'αυτό; Ποιός είσαι ΕΣΥ που θα πεις "σπάστου το αυτοκίνητο"; Με ποιό δικαίωμα είσαι υπεράνω κριτής και τιμητής των πάντων;
Lafas1987 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 paredwse Super Moderator Θα προσπαθήσω να γίνω όσο πιο αναλυτικός μπορώ. Είναι πρόκληση όχι αυτά που λεω, είναι πρόκληση να κυκλοφορείς με PORCHE και FERRARI ενώ ο διπλανός σου δεν έχει να φάει... Το ξέρω ότι είναι δύσκολο να το καταλάβεις. Αν μπορούσες να το καταλάβεις θα ήταν αλλίως τα πράματα στις μέρες μας. Εσύ είπες: "Όλοι μας είμαστε καταναλωτές φίλτατε. Το τι καταναλώνουμε είναι θέμα ατομικών επιλογών και προτεραιοτήτων. Μπορεί εγώ, φίλτατε, να βγάζω 800 ευρώ το μήνα αλλά να έχω όνειρο να πάρω Porsche γιατί έτσι γουστάρω. Κάνω το σκ*τό μου παξιμάδι και πληρώνω τις δόσεις γιατί γουστάρω να κυκλοφορώ με Porsche. Ποιός είσαι ΕΣΥ που θα με κατακρίνεις γι'αυτό; Ποιός είσαι ΕΣΥ που θα πεις "σπάστου το αυτοκίνητο"; Με ποιό δικαίωμα είσαι υπεράνω κριτής και τιμητής των πάντων;" Και σου απαντάω: Μπορείς να καταναλώσεις ότι θες!!! Το μαγαζί εκεί είναι και σε περιμένει... τα λεφτά είναι στον λογαριασμό σου και σε περιμένουν, άρα δεν σε κρατάει κανεις. Μπορείς να κάνεις ότι θες! Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι εγώ δεν θα σε κρίνω(αν δεν είμαι εγώ σου είπα θα είναι κάποιος άλλος). Τώρα αν είσαι κακομοίρης και θες να κανείς το σκατό σου παξιμάδι για να αγοράσεις PORCHE δεν είσαι καταναλωτικό γουρούνι, απλά είσαι κομπλεξικός. Θα σου πω κάτι τώρα που έχει και σχέση με την περιοχή σου... Μένουμε κοντά... Μιλούσα χθες με έναν τυπά ο οποίος ήταν φτωχαδάκι. Τον ρώτησα που βγαίνεις στην Ραφήνα? (Μένει εκεί μόνιμα) και μου είπε στο La Cota... κάπως έτσι λέγετε, εσύ θα ξέρεις. Για να το παίξει high class μου παει στο χλιδάτο μαγαζι... Άντε ρε στο Sante να ακούσεις καμια ROCKIA του λεω... Κατάλαβες τι εννοώ? Μου αρέσει πάρα πολύ και το έχω ξαναπεί ότι μου αρέσει να σπάνε ακριβά αυτοκίνητα, τράπεζες, ακριβά μαγαζιά. Γενικά μου αρέσει όταν προκαλούν ζημιά στο κεφάλαιο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.