Προς το περιεχόμενο

Καταναλωτικά Γουρούνια

Lafas1987

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ποτε δεν με απασχολησε η αναβαθμιση. το παλιο pc το ειχα 5 χρονια και η μονη αναβαθμιση που του εκανα ηταν ενας μεγαλυτερος σκληρος. στο καινουργιο αλλαξα καρτα γραφικων, επειδη εκανε πολυ θορυβο και ειναι εκνευριστικο να προσπαθεις να διαβασεις και να εχεις πονοκεφαλο. η αλλαγη εγινε φυσικα αφου καηκε η προηγουμενη και μου την αλλαξαν με πιστωτικο.

πραγματικα δεν με απασχολησε ποτε το τι εχει ο αλλος. απλα δεν ειμαι ετσι. οτι πραγματικα εχω αναγκη, το εχω αγορασει και οτι απλα μου τρεχουν τα σαλια να το παρω, αλλα χωρις λογο, δεν το εχω παρει. so simple. ποτε δεν μου δημιουργηθηκε η αναγκη να εχω 32000 γκατζετ και 45000000 αναβαθμισεις στο πισι, μονο και μονο επειδη προχωραει η τεχνολογια.

ειχα σκεφτει καποια στιγμη να παρω ενα καλωδιο για να συνδεω κινητο με το πισι για να του βαζω διαφορα πραγματα(ρινγκτοουνς κλπ) το οποιο εκανε 25 ευρω. τι σκατα να το κανω εν τελει? για να βαζω ρινγκτοουνς 25 ευρω? what the fuck. αλλα ξεχασα, αφου προχωραει η τεχνολογια ΠΡΕΠΕΙ να ειμαι διπλα της και ΠΡΕΠΕΙ να τα σκαω.

WTF? Ηρέμησε καλέ μου, δν το είπα για να σταματήσει κανείς, απλά αναρωτιέμαι. Δλδ εντάξει, συμφωνώ πως είναι ελεεινό να αλλάζει κάποιος κάτι πλήρως λειτουργικό για τις ανάγκες του με κάτι πανάκριβο που κάνει και 100 άχρηστα, από κινητά μέχρι υπολογιστές, αλλά τι με νοιάζει? Με τα δικά μου χρήματα θα το πάρει? Δε μιλάμε τώρα για τη μάνα μας ή τη γκόμενά μας ή το παιδί μας που έχει άμεση επιρροή πάνω μας, λέμε για το γενικότερο κοινωνικό φαινόμενο "Πάρους Πάρους Mallους".

Luci, ηρεμος ειμαι, dont worry. απλα βλεπουμε διαφορετικα το θεμα. γιατι θεωρω το οτι αν εγω πηγαινω για καφε με 4 ευρω, παιρνει και σενα μετα η μπαλα(βαζω τον εαυτο μου για να μην εχουμε παρεξηγησεις). γιατι πολυ απλα αν υπηρχει κοσμος σαν εμενα που δεν εχει προβλημα να τα σκασει για εναν γαμοκαφε, τωρα εσυ που εχεις προβλημα τον ρουφας. γιατι εγω κινω την αγορα και συ αναγκαστικα θα ακολουθησεις γιατι εισαι η μειονοτητα. ποσες φορες αληθεια εχει τυχει να αποφυγεις καφετερια λογω των υψηλων τιμων? πες μου, ποσες φορες εχει τυχει να το συζητησεις αυτο? οτι ειναι εξεφτιλιστικα ακριβως ο καφες? αλλα εμεις εκει. εκει το βλεπω και εκνευριζομαι. γιατι η αγορα δεν κινειται αλλιως στο ενα και αλλιως στο αλλο. αν πουλα συνεχιζει, αν δεν πουλα ριχνει.

• Απαντ. 166
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

littlelouievegos

Καλο θα ηταν οι mods να κλειδωνουν εξ αρχης τετοια ανουσια θεματα καθε τρεις και λιγο πεταγεται ο καθε εξυπνος και κανει thread οτι γουσταρει.

Lafas1987:Με ποιο δικαίωμα να το κλειδώσουν? Επειδή δεν αρέσει σε σένα και στους υπόλοιπους όμοιούς σου που τους ξύσαμε τις πληγές? Μήπως αισθάνεσαι ότι σε ξεσκεπάζουμε?

Καντε και συνδεσμο ολοι μαζι οι παραπονεμενοι χρηστες...Ωρες ωρες το insomnia μου θυμιζει φορουμ που απευθυνεται σε ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ.

Μαλλον προς ζηλεια μου φερνει γιατι αλλιως δεν καταλαβαινω προς τι τετοια συμπαρασταση

Lafas1987:Ανέφερα περίπου τι φοράω στο PC μου και νομίζω ότι δεν έχω να ζηλέψω κάτι (προσωπικά εγώ… άλλοι μπορεί και να ζηλεύουν. Μπορεί να έχεις και δίκαιο δεν λεώ…)

Αστο ρε Νεκταριε τσαμπα σαλιο σπαταλαμε..

Απλα ειπα να μιλησω σε αυτο το τοπικ μπας και μας ακουσει καποιος moderator και βαλει λιγη ταξη τελικα. Aυτο το subforum ειδικα εχει ξεφυγει τελειως και διωχνει και τους λιγους που μιλανε σοβαρα εδω μεσα..

Lafas1987:Αυτό μου θυμίζει τα τσιράκια τα οποία πάνε και ψειρίζουν στους μπάτσους τα καμώματα άλλων. Θέλω να πιστεύω ότι οι Moderator δεν είναι κωλόμπατσοι. Δηλαδή εσύ γράφεις σε αυτό το POST για να πείσεις κάποιον Mod να το σβήσει?

Αλλοι γουσταρουν να σκανε περισσοτερα χρηματα στα pc τους γιατι ειναι πιο απαιτητικοι ή εχουν πιο πολλες απαιτησεις απο καποιους αλλους.

Lafas1987:Το FEAR και το Quake τα παίζω 1280x1024 με όλα τα φίλτρα και τα γραφικά στο Maximum και παίζει τέλεια. Και 20 SLI (Αν γινόταν) 8800 να βάλεις το ίδιο θα ήταν. Εσύ θες να πεις ότι θα παίζει πιο τέλεια??? Δεν νομίζω. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι δεν την έχεις πραγματική ανάγκη. Αν τη θέλεις, απλά επειδή την γουστάρεις μαγκιά σου, αλλά με αυτόν τον τρόπο είσαι καταναλωτικό γουρούνι.

Τα ευκολως εννοουμενα παραλειπονται.. Αν και σε καποια απο τα "χομπυ" τους καποιοι αφηνουν τις οικογενειες τους στον δρομο π.χ τζογος

Με αυτο λοιπον δεδομενο(που αν το σκεφτεις δεν ειναι για πολλους) οπως λεει και ο LLNEO κανουμε οτι μας γεμιζει οτι γουσταρουμε οσο ακραιο και αν ειναι για τους αλλους.. Μια ζωη την εχουμε ρε φιλε, δεν γουσταρω να κακομοιριαζω και να μεμψιμοιρω..

Lafas1987:Γιʼ αυτό είστε καταναλωτικά γουρούνια… Όσο για τον LLNEO δεν έχω σχολιάσει καμία απάντησή του. Βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου… Είναι ο μόνος που λέει ότι ναʼναι σε αυτό το POST.

Ailuros

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Lafas1987

Χαμηλοί μισθοί, ανεργία, το μεγαλυτερο ποσοστό ζει κάτω απο το οριο της φτώχειας. Οι πλουσιοi γίνονται πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχώτεροι και περισσότεροι. Στο δρόμο Porche audi και αλλα πολυτελή αυτοκίνητα και στο ιντερνετ, Core 2 Duo kai 8800GTX. Oλοι δουλευουν με δανεικα.

΄Οταν σου ζητήσουν δανεικά να μην δώσεις.

Lafas1987:Καλά εσύ κατάλαβες ότι μου ζητάνε δανεικά? Είναι δυνατόν? Οι περισσότεροι έχουν υποθήκη τα σπίτια τους έχοντας δάνεια από τις τράπεζες. Όλοι χρωστάνε!!! Μη μου πείτε ότι δεν χρωστάτε σε κάρτες? Αν όχι μπράβο σας.

Κατάλαβες τι εννοώ «δανεικά»?

Από Lafas1987

Και τωρα στο κυρίως θέμα. Βρε μπαγάσιδες αμεσως να αγοράσετε 8800 και οχι τιποτα αλλο, παροτρύνετε και τον κοσμάκη να αγοράσει?

Δεν θυμάμαι να παρότρυνα κανένα να αγοράσει 8800. Τώρα για το ότι την αγόρασα δεν βλέπω τον λόγο να απολογηθώ ούτε το θεωρώ ένα απ΄τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα.

Lafas1987:activex

edit: gia skepsou kai tin lisi kai tou Ailuros omos.

tin poulas kai me ta idia leuta pano kato pernis mia 8800gs (gia gtx tha ksilothis ligo..) kai eisai akoma pio oraios! yparxi 8800gs me 450E mhn to ksexnas..

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=166890

paredwse

Super Moderator

Το topic λόγω της θεματολογίας του μεταφέρεται στην ενότητα Μπλα-Μπλα.

Lafas1987: Καλά κάνατε και το μεταφέρατε, αλλά το όνομα της ενότητας μπλα-μπλά μου κάνει πολύ γελοίο. Καλό θα ήταν να βάλετε κάτι πιο σοβαρο.

Forensick

Lafas1987: Φίλε Forensick μου το έχεις πιάσει το νόημα, ίσως καλύτερα και από μένα. Πραγματικά μπορώ να πω ότι το προσεγγίζεις πολύ καλύτερα απόʼμένα. Μπράβο.

johnnyestia

Ολοι έχουν δικαίωμα στην άποψη για το πώς χαλάνε οι άλλοι τα λεφτά τους, αλλα και την ηθική υποχρέωση να κρατάνε αυτή την άποψη για τον εαυτό τους.

Lafas1987:Φυσικά και δεν θα κρατήσω την άποψή μου για τον εαυτό μου. Θέλεις να μου πεις ότι κάποιος που έχει PORCHE CAYEN (Δεν ξέρω πως γράφεται) είναι μαγκιά του? Να του το σπάσουν πρέπει. Είναι πρόκληση δεν το καταλαβαίνεις? Δεν έχει καμία σχέση αυτό που λέω τώρα με μια καρτούλα γραφικών, αλλά όσο ναʼναι απόʼκει ξεκινάει.

Επίλογος

Ο καθένας είναι ελεύθερος και μπορεί να κάνει τα λεφτά του ότι θέλει. Γενικά ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει, είτε αυτό είναι καλό, είτε αυτό είναι κακό. Όταν όμως κάνει κάποια ακραία πράγματα τότε κρίνεται έιτε το θέλει είτε όχι. Τώρα κατακρίνω εγώ αυτούς που αγοράζουν ακριβές κάρτες γραφικών, αύριο θα κρίνουν άλλοι όταν θα σπάσουν πολυτελή αυτοκίνητα και πανάκριβα εστιατόρια. Ξέρω ότι θα πείτε ότι δεν έχουν σχέση τα αυτοκίνητα, τα ακίνητα και οι κάρτες γραφικών, αλλά ναι, έχουν…… Όλα έχουν κοινό σημείο αναφοράς τον καταναλωτισμό.

Δημοσ.
Luci, ηρεμος ειμαι, dont worry. απλα βλεπουμε διαφορετικα το θεμα. γιατι θεωρω το οτι αν εγω πηγαινω για καφε με 4 ευρω, παιρνει και σενα μετα η μπαλα(βαζω τον εαυτο μου για να μην εχουμε παρεξηγησεις). γιατι πολυ απλα αν υπηρχει κοσμος σαν εμενα που δεν εχει προβλημα να τα σκασει για εναν γαμοκαφε, τωρα εσυ που εχεις προβλημα τον ρουφας. γιατι εγω κινω την αγορα και συ αναγκαστικα θα ακολουθησεις γιατι εισαι η μειονοτητα. ποσες φορες αληθεια εχει τυχει να αποφυγεις καφετερια λογω των υψηλων τιμων? πες μου, ποσες φορες εχει τυχει να το συζητησεις αυτο? οτι ειναι εξεφτιλιστικα ακριβως ο καφες? αλλα εμεις εκει. εκει το βλεπω και εκνευριζομαι. γιατι η αγορα δεν κινειται αλλιως στο ενα και αλλιως στο αλλο. αν πουλα συνεχιζει, αν δεν πουλα ριχνει.

Καταλαβαίνω τι λες, αλλά αυτό δν είναι ακριβώς το ίδιο (κατά τη γνώμη μου ε) με την καταναλωτική μανία. Δλδ άλλο να θες να αγοράζεις κτλ κτλ κτλ και άλλο ΚΑΙ να το θες, ΚΑΙ να ανέχεσαι κ τα φέσια του κάθε κερδοσκόπου. Παρεμπιπτόντως, δεν βρίσκω ακριβό τον καφέ, μόνο τον φρέντο και την φράπα, και το βρίσκω λογικό γτ τον πίνουν τόσο αργά που θα είχε πουλήσει 4 καπουτσίνο στον ίδιο χρόνο.

Καλά κάνατε και το μεταφέρατε, αλλά το όνομα της ενότητας μπλα-μπλά μου κάνει πολύ γελοίο. Καλό θα ήταν να βάλετε κάτι πιο σοβαρο.

"Κουβεντολόγια: η πορεία της έκφρασης μετά τον Χρουτσώφ"

Δημοσ.
Καταλαβαίνω τι λες, αλλά αυτό δν είναι ακριβώς το ίδιο (κατά τη γνώμη μου ε) με την καταναλωτική μανία. Δλδ άλλο να θες να αγοράζεις κτλ κτλ κτλ και άλλο ΚΑΙ να το θες, ΚΑΙ να ανέχεσαι κ τα φέσια του κάθε κερδοσκόπου.

Παρεμπιπτόντως, δεν βρίσκω ακριβό τον καφέ, μόνο τον φρέντο και την φράπα, και το βρίσκω λογικό γτ τον πίνουν τόσο αργά που θα είχε πουλήσει 4 καπουτσίνο στον ίδιο χρόνο.

Μάλλον έχεις δίκιο εν μερη. Από την άλλη αν όμως εγώ δεν ψάρωνα επειδή η τάδε εταιρία έβγαλε ενα κινητό με φωτογραφικη με 6.000 μεγαπιξελ και δεν το αγόραζα με τα 600 ευρω, τότε θα ήταν (ίσως)κάπως διαφορετικά τα πράγματα.

Το κινητό το έχεις για ένα λόγο. Να παίρνεις τηλέφωνα. Μερικές προσθήκες που έβαλαν ήταν χρήσιμες(οπως οι υπενθυμισεις κλπ), αλλά πιο αχρηστο απο φωτογραφική σε κινητό δεν έχω ξαναδεί. Κι όμως όλοι ψαρώσαμε και όλοι θέλαμε κινητό με φωτογραφική, λες και ηταν κάτι που το είχες ανάγκη. Δηλαδη δεν φτάνει που έχει περάσει ακόμα και στα πιτσιρίκια σαν ανάγκη. Και μην μου πεις οτί φταίνε οι γονείς, γιατί κάποιος μπορεί να μην ήθελε να πάρει στο παιδί του, αλλα επειδη ειχε ολη η ταξη, τελικα πηρε. Ο αλλος λοιπον που ακολουθησε χωρις να σκεφτει οτι απο τοσο μικρο με κινητο δεεεεεεεν, πηρε και σενα η μπαλα που ειχες αντιθετη αποψη.

καφε δεν πινω ιδιαιτερα, οποτε δεν εχω και καποιο ιδιαιτερο προβλημα, αν εξαιρεσεις τον φρεντο.

Δημοσ.

Υποψιάζομαι ότι δεν διαφωνούν και τόσο οι δύο (τόσες δεν είναι; ) πλευρές εδώ μέσα.

Απλά δεν έχουν τεθεί κοινές βάσεις για συζήτηση.

Αν κάποιος βγάζει 5.000 ευρώ το μήνα και το ψώνιο του είναι να αναβαθμίζει πχ το pc του κάθε μήνα, ρίχνοντας 500-600 ευρώ, δικαίωμά του είναι. Και δεν είναι και παράλογο.

Αν κάποιος βγάζει 800 ευρώ το μήνα και προσπαθεί να παρακολουθήσει το ρυθμό του προηγούμενου παίρνοντας καταναλωτικό δάνειο και πληρώνοντας τόκους και κερατιάτικα, δικαίωμά του είναι. Απλά μου φαίνεται λίγο παράλογο. Και λίγο μαλακία αξιολόγηση των προτεραιοτήτων του.

Όσο παράλογο θα ήταν για αυτόν που βγάζει 5.000 ευρώ το μήνα να προσπαθεί να ακολουθήσει τη ζωή κάποιου που βγάζει 15.000 ευρώ το μήνα.

Πάντως συμφωνώ με τον LLNeo όσον αφορά τα προϊόντα τεχνολογίας. Εμένα δεν με χαλάει καθόλου να διαβάζω αυτούς που μπορούν να αγοράσουν σήμερα κάτι που η δικιά μου τσέπη δεν το σηκώνει. Άλλωστε χάρις σε αυτούς υπάρχει και το κίνητρο των εταιρειών για να βγάλουν καλύτερα προϊόντα. Που σε βάθος χρόνου θα έχουν αποσβέσει την επένδυση χάρις στους early adopters και θα μπορώ να τα πάρω κι εγώ.

Δημοσ.
littlelouievegos

Lafas1987:Με ποιο δικαίωμα να το κλειδώσουν? Επειδή δεν αρέσει σε σένα και στους υπόλοιπους όμοιούς σου που τους ξύσαμε τις πληγές? Μήπως αισθάνεσαι ότι σε ξεσκεπάζουμε?

Με το δικαιωμα του οτι ποσταρεις σε ασχετο σημειο του φορουμ. Οταν το ζητημα μεταφερθηκε αν ειδες δεν το σχολιασα πλεον.. Και μαλλον τις δικες σου πληγες θες να επουλωσεις ποσταρωντας οχι εγω.. Εσυ προκαλεσες με το θεμα σου τους αλλους οχι να βγεις και απο πανω τωρα..

Lafas1987:Ανέφερα περίπου τι φοράω στο PC μου και νομίζω ότι δεν έχω να ζηλέψω κάτι (προσωπικά εγώ… άλλοι μπορεί και να ζηλεύουν. Μπορεί να έχεις και δίκαιο δεν λεώ…)
Δεν με απασχολει το τι φορας στο pc σου ο προκλητικος τροπος με τον οποιο εκφραζεις τις αποψεις σου με κουραζει και συναμα προσβαλει. Εαν εξεθετες την αποψη σου πιο σωστα και κοσμια δεν θα ειχα κανενα προβλημα. Πραγμα που δεν εκανες ομως.. Οποτε σου επιστρεφω τους οποιους χαρακτηρισμους και σου προτεινω να μιλας πιο ωραια. Θα εκπλαγεις ποσο πιο πολλη απηχηση θα εχει ο λογος σου αν δεν υιοθετεις αυτο το immitation επαναστατικο υφακι..

Αυτό μου θυμίζει τα τσιράκια τα οποία πάνε και ψειρίζουν στους μπάτσους τα καμώματα άλλων. Θέλω να πιστεύω ότι οι Moderator δεν είναι κωλόμπατσοι. Δηλαδή εσύ γράφεις σε αυτό το POST για να πείσεις κάποιον Mod να το σβήσει?
Δες παραπανω τι σου γραφω.. Μην περιμενεις να σε παρω στα σοβαρα παντως οταν μιλας ετσι γιατι μου θυμιζεις εποχες Λυκειου ψευτομαγκια και επανασταση του κωλου.. Αν σεβαστεις τους κανονες του forum και ποσταρεις εκει που πρεπει αυτα που πρεπει κανεις και ουτε και εγω θα ασχοληθω με το τι γραφεις.. Οχι ομως εκει που γουσταρεις εσυ οπως το γουσταρεις..

Lafas1987:Το FEAR και το Quake τα παίζω 1280x1024 με όλα τα φίλτρα και τα γραφικά στο Maximum και παίζει τέλεια. Και 20 SLI (Αν γινόταν) 8800 να βάλεις το ίδιο θα ήταν. Εσύ θες να πεις ότι θα παίζει πιο τέλεια??? Δεν νομίζω. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι δεν την έχεις πραγματική ανάγκη. Αν τη θέλεις, απλά επειδή την γουστάρεις μαγκιά σου, αλλά με αυτόν τον τρόπο είσαι καταναλωτικό γουρούνι.
Εχεις σκεφτει οτι υπαρχουν και μεγαλυτερα μονιτορ απο το δικο σου; Να μην σε παω και σε εξιδεικευμενα settings και χανουμε και οι 2 το χρονο μας.. Ελα τρεξτο σε 1600x1200 με 4xAA soft shadows και ολα ενεργοποιημενα και πες μου πια καρτα το τρεχει εκτος απο την 8800GTX Ή SLI προηγουμενης γενιας.. Να μην σε παω σε παραπανω αναλυσεις.. Πολυ απλα επιβεβαιωνεις αυτα που ειπα.. Μιλατε απλα για να μιλατε μεχρι εκει που σκεφτεστε.. Υπαρχει και η πραγματικοττηα ομως που δεν βλεπεις εσυ επειδη κοιτας κοντοφθαλμα και βγαζεις συμπερασματα μονο απο τα δικα σου δεδομενα..

Lafas1987:Γιʼ αυτό είστε καταναλωτικά γουρούνια… Όσο για τον LLNEO δεν έχω σχολιάσει καμία απάντησή του. Βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου… Είναι ο μόνος που λέει ότι ναʼναι σε αυτό το POST.
Viva la revolucion.. Θανατος στα καταναλωτικα γουρουνια.. Ενα μπιφτεκι στο 3.. Οτι να ναι τι ασχολουμαι μαζι σου; ..

Επίλογος

Ο καθένας είναι ελεύθερος και μπορεί να κάνει τα λεφτά του ότι θέλει. Γενικά ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει, είτε αυτό είναι καλό, είτε αυτό είναι κακό. Όταν όμως κάνει κάποια ακραία πράγματα τότε κρίνεται έιτε το θέλει είτε όχι. Τώρα κατακρίνω εγώ αυτούς που αγοράζουν ακριβές κάρτες γραφικών, αύριο θα κρίνουν άλλοι όταν θα σπάσουν πολυτελή αυτοκίνητα και πανάκριβα εστιατόρια. Ξέρω ότι θα πείτε ότι δεν έχουν σχέση τα αυτοκίνητα, τα ακίνητα και οι κάρτες γραφικών, αλλά ναι, έχουν…… Όλα έχουν κοινό σημείο αναφοράς τον καταναλωτισμό.

Και εγω λοιπον σε θεωρω ενα μεμψιμοιρο τυπακι που θελει να προκαλεσει εντυπωση κανοντας το μονο ευκολο πραγμα στον κοσμο ακομα και για τον πιο χαζο ανθρωπο. Να σχολιαζει.
Δημοσ.

Μπουχουυυυυ το 19χρονο με χαρακτηρίζει εκτός τόπου και χρόνου. Πάω να πάρω ένα enermax galaxy 1kw για να καλμάρω τον πόνο μου

Δημοσ.

Ρε παιδια εχουμε σκεφτει μηπως είμαστε υπερκαταναλωτές? Θα μιλήσω για τον εαυτό μου. Είμαι αρκετά gadgetakias με 2 pc στην κατοχή μου και ενα καλό κινητό. Το ενα μου pc εχει 4600+ και 7900GT 2G ram(eixa 2000+ kai 4800ti), λαπτοπ (acer aspire 1650Z) τα οποία τα εχω 4 μήνες πάνω κάτω και μπορώ να πω οτι ξηλώθηκα.

Και μετά λες τους άλλους καταναλωτικά γουρούνια!

Και τωρα στο κυρίως θέμα. Βρε μπαγάσιδες αμεσως να αγοράσετε 8800 και οχι τιποτα αλλο, παροτρύνετε και τον κοσμάκη να αγοράσει? Εσεις μπορει να εχετε καράβια και μπορώ να πω οτι τα εχετε ισοπεδώσει ολα αγοράζοντας μια 8800 η οποια είναι τοσο καινουρια και τοσο ακριβή. Δηλαδη οτι παιχνίδια παιζατε με προηγουμενα τερατα 7900, 1900ΧΤ, 7800 σας λαγκαρανε ?? Δεν νομίζω, απλά εχετε πέσει στη λομπα του συστήματος η οποια εχει σκοπο να δημιουργει ψευδείς αναγκες. Καλο θα ηταν να μην απαντησει καποιος με εγωισμό και να κάτσει να προβληματιστεί πρώτα.

Αρε καταναλωτικά γουρουνια! (καλά τα λεει ο Πανούσης - το λεω και εγω συχνά )

Και εδώ είσαι άδικος. Δεν παρότρυναν κανένα να πάει να αγοράσει. Τις εντυπώσεις τους γράψαν.

Δημοσ.

littlelouievegos

Έχεις δικαίωμα εσύ και όπως όλοι, να σχολιάζεις, όταν βέβαια δεν προσβάλεις. Δεν σε έβρισα και ούτε νομίζω ότι θα το κάνω. Όυτε εσύ έβρησες, αλλά έχασες την ψυχραιμία σου... :)

Εν κατακλέιδι, θα πρέπει να σου πω ότι για σένα είμαι ένα μεμψίμοιρο τυπάκι με ψευτομαγκιά λυκείου και εσύ ένα καταναλωτικό γουρούνι καθόλου προβληματισμένο για την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα του, αγοράζοντας SLI και ιστορίες τέτοιες. Καταλαβαίνω ότι η αλήθεια είναι σκληρή και σε βγάζει εκτός εαυτού, αλλά πιστεύω ότι θα πρέπει να προβληματιστείς και να διαβάσεις ξανα το πρώτο μήνυμα και τα μηνύματα του Forensick. Όσο για το "επανασταση του κωλου", ναι το πιστεύω αυτό για μένα. Είμαι επαναστάτης του κώλου και ξέρεις γιατί??? Γιατί είμαι επαναστάτης εκ του ασφαλούς... Δεν πάω να διαδιλώσω όπως κάνουν όλοι, δεν παω να σπάσω τράπεζες και ακριβά αυτοκίνητα... Θα έπρεπε όμως!!! Ο κόσμος πεινάει φίλε!!!

agpr

Δεν είναι δυνατόν!!! Για αυτό έγραψα τι έιχα πριν!!! Είχα 4800Τι και AMD2000+. Το PC που αγόρασα είναι τέσσερα χρόνια μπροστά από το προηγούμενο. Όλα αυτα τα χρόνια δεν αγόραζα ότι έβγαινε. Να πω ρε φίλε ότι κάποιοι έχουν GeForce 5 να το καταλάβω ότι θέλουν να πάρουν την 8. Αλλά από 7 να πας στην 8??? Έλεος!!! Πιστευω να κατάλαβες τι εννοώ.

Δημοσ.

LL_NEO

Εγώ κλαίω και προβληματίζομαι ναι, και όπως είπες είμαι 19 χρονών. Εσύ αντίθετα είσαι ένας βολεμένος νεοέλληνας... ;)

Δημοσ.
Και μετά λες τους άλλους καταναλωτικά γουρούνια!

Άσε που σε ηλικία 19 ετών το πιο πιθανό είναι να αγοράστηκαν με τα λεφτά του μπαμπά. Ήθελα να ξερα τι κάθεστε και ασχολείστε...

Δημοσ.

To PC με τον ΑΜD 2000+, ναι αγοράστηκε από τον μπαμπά και ήμουν 15 ή 16 χρονών. Το PC που έχω τώρα καθώς και το Laptop αγοράστηκαν με τα λεφτά της δουλειάς μου. Αν και ο μπαμπάς μου να μου το είχε αγοράσει, πιστεύω πώς πάλι τις ίδιες απόψεις θα είχα. Εχουμε φτάσει στις 100+ απαντήσεις, τώρα είδες ότι πρέπει να πεις να μην ασχολούνται? Η ηλικία μου είναι φανερή από το username.

Αν το θες και αλλίως θα στο πω και αλλιώς. Ναι εγώ είμαι 19 χρονών και ο μπαμπάς μου, μου αγόρασε PC και κάποιο άλλοι είναι 25+ και ο μπαμπάς τους, τους αγοράζει Honda S2000 και RX8. Άσε που οι τελευταίοι τα έχουν βρει έτοιμα...

Δημοσ.
littlelouievegos

Έχεις δικαίωμα εσύ και όπως όλοι, να σχολιάζεις, όταν βέβαια δεν προσβάλεις. Δεν σε έβρισα και ούτε νομίζω ότι θα το κάνω. Όυτε εσύ έβρησες, αλλά έχασες την ψυχραιμία σου... :)

Οταν παλληκαρακι μου με λες καταναλωτικο γουρουνι δεν με βριζεις; Δεν με νοιαζει αν εμπεριεχεις ή οχι τον εαυτο σου στο περιεχομενο, εμενα δεν ανεχομαι να με συμπεριλαβεις..

Εν κατακλέιδι, θα πρέπει να σου πω ότι για σένα είμαι ένα μεμψίμοιρο τυπάκι με ψευτομαγκιά λυκείου και εσύ ένα καταναλωτικό γουρούνι καθόλου προβληματισμένο για την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα του, αγοράζοντας SLI και ιστορίες τέτοιες. Καταλαβαίνω ότι η αλήθεια είναι σκληρή και σε βγάζει εκτός εαυτού, αλλά πιστεύω ότι θα πρέπει να προβληματιστείς και να διαβάσεις ξανα το πρώτο μήνυμα και τα μηνύματα του Forensick. Όσο για το "επανασταση του κωλου", ναι το πιστεύω αυτό για μένα. Είμαι επαναστάτης του κώλου και ξέρεις γιατί??? Γιατί είμαι επαναστάτης εκ του ασφαλούς... Δεν πάω να διαδιλώσω όπως κάνουν όλοι, δεν παω να σπάσω τράπεζες και ακριβά αυτοκίνητα... Θα έπρεπε όμως!!! Ο κόσμος πεινάει φίλε!!!

Το τι μπορω να κανω εγω για την πατριδα μου αλλα το πιο σημαντικο το τι μπορει να κανει αυτη για εμενα αστο να το ξερω εγω καλυτερα απο εσενα αφου απο την δικια σου σκεψη εχω περασει χρονια πριν. Σπουδασε πρωτα μαθε την πραγματικοτητα οπως εχει και ξαναελα να μιλησουμε αν θες..Θα ωριμασεις που θα παει; ;) Κανεις επισης δεν σε παρακινησε να επαναστατησεις για τπτ αλλα εφοσον το παραδεχεσε οτι εισαι και επαναστατης της πολυθρονας τοτε τι αλλο να σου πω δλδ..;

Συμμορφωσου και μαθε να σεβεσαι τον κοινωνικο σου περιγυρο γιατι πιστεψε με κανεις σοβαρος ανθρωπος δεν σε παιρνει στα σοβαρα οταν εκφραζεσαι ετσι, ποσο μαλιστα οταν δεν διαθετεις ενα στρωτο λογο με επειχηρηματα που τουλαχιστον να γαργαλαει το αυτακι της συνειδησης καποιων..

Δεν στα λεω ειρωνικα, θελω να καταλαβεις οτι εισαι λαθος το ξερω οτι εισαι νεος και βραζει το αιμα σου αλλα τουλαχιστον χρησιμοποιησε το δημιουργικα προς οφελος σου και οχι απλα για να βγαζεις το μισος σου προς τριτους.

Το πιο ευκολο πραγμα σε αυτη την ζωη ειναι να σχολιαζεις εκ του ασφαλους στην πραξη τα χαλανε οι περισσοτεροι..

Δημοσ.
Δεν πάω να διαδιλώσω όπως κάνουν όλοι, δεν παω να σπάσω τράπεζες και ακριβά αυτοκίνητα... Θα έπρεπε όμως!!! Ο κόσμος πεινάει φίλε!!!

FATALITY!!!

Προφανώς τα ακριβά αυτοκίνητα είναι σαν τους κακούς στο Sonic The Hedgehog. Κάθε φορά που σκοτώνεις ένα πετάγονται και 5-6 κουλούρια bonus και δυο τρεις συνάνθρωποι μας τα τρώνε. Μόνο και μόνο απο κάτι τέτοιες προτροπές καταλαβαίνω ότι το καλύτερο είναι να το κόψουμε εδώ. Τα υπόλοιπα στον Περισσό...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...