iced Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 littlelouievegos ολη την ώρα μιλάω με επιχειρήματα και δεν βγάζω με τίποτα αυθαίρετα συμπεράσματα... Το οτι θα βγει DDR5 (πχ για ενα επόμενο ξεζούμισμα) ειναι δεδομένο αλλά δεν μπορεί να ειναι στο roadmap της εταιρίας (βλεπε ati 1950xtx που αλλη version exei DDR3 kai alli DDR4) Θελω να πω οτι δεν μπορει ολα να ειναι στο roadmap kai oti αν βρεθει κατι στο δρόμο το εκμεταλεύονται και ας μην υπάρχει τοσο φοβερή αναγκη. Τα υπόλοιπα ναι είnai στο roadmap και σίγουρα εχουν λόγο που βρίσκονται εκει.. Ειλικρινά εγω οτι είχα να πώ πάνω σε αυτό το θέμα το είπα και με κάθε λεπτομέρεια, απο εκει και πέρα δεν εχω να πω κατι άλλο γιατι είναι υποκειμενικο και θα δημιουργηθεί flame war χωρίς λόγο κιολας αφου οτι ηταν να ειπωθεί ειπώθηκε... Καλό βράδυ σε όλους!!!
Ailuros Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Αστο ρε Νεκταριε τσαμπα σαλιο σπαταλαμε..Απλα ειπα να μιλησω σε αυτο το τοπικ μπας και μας ακουσει καποιος moderator και βαλει λιγη ταξη τελικα. Aυτο το subforum ειδικα εχει ξεφυγει τελειως και διωχνει και τους λιγους που μιλανε σοβαρα εδω μεσα.. ΄Ισα ίσα που όταν ανάβουν τα αίματα (σιγά τα αίματα LOL) ανεβαίνει και το ενδιαφέρον. Ψοφάει ο κοσμάκης για παράσταση όσο απαίσια κι αν είναι αυτή
iced Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 littlelouievegos ποιος οριζει οτι σε τεχνολογικό site δεν πρέπει να μιλάμε για υπρκαταναλωτισμό σε σχεση με κάρτες γραφικών συγκεκριμένα?? Τι παει να πει να σβηστει το θέμα. Αν ησουν mod θα ειχες μπαναρει κόσμο πολύ και ειναι κρίμα αυτό. Αμα δεν θελεις μην ασχολεισαι με το topic και κανε την δουλεια σου. Σιγουρα ειναι υποκειμενικό το θέμα - εσυ 8800GTX εγω ipod 80G. Αλλα οτι λεει το ποστ#21 νομίζω ειναι τρελό!!! Εγω είλικρινα οτι είχα να πω πάνω σε αυτό το θέμα το είπα και ειμαι καλυμένος. Καλο βράδυ σε ολους!
littlelouievegos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 ΄Ισα ίσα που όταν ανάβουν τα αίματα (σιγά τα αίματα LOL) ανεβαίνει και το ενδιαφέρον. Ψοφάει ο κοσμάκης για παράσταση όσο απαίσια κι αν είναι αυτή Αυτο ξαναπεστο.. Δωσε βημα του Ελληνα να βγαλει το ψωνιο του και να τοποθετηθει "εμπεριστατωμενα" επι του εκαστοτε θεματος.. Αντε καληνυχτα τα λεμε αυριο καλη ξεκουραση και τελειωνε επιτελους με αυτο το αρθρο..
Ailuros Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Αυτο ξαναπεστο.. Δωσε βημα του Ελληνα να βγαλει το ψωνιο του και να τοποθετηθει "εμπεριστατωμενα" επι του εκαστοτε θεματος.. Ο ΄Ελληνας ήταν πάντα καλός στην θεωρία. Μην του πεις να τα κάνει πράξη και να οργανωθεί γιατί θα είναι σαν να ζητήσεις από Ελβετό να διασκεδάσει Για δουλειά και προκοπή άλλο τίποτα. Ο Γιάννης με τα λόγια χτίζει ανώγια και κατώγια Αντε καληνυχτα τα λεμε αυριο καλη ξεκουραση και τελειωνε επιτελους με αυτο το αρθρο.. Σου είπε κανείς ότι τα άρθρα γράφονται μέσα σε μια νύχτα; Εκτός βέβαια αν περιμένεις να αυνανιστώ με 3dfart
Bougas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Αν όντως είσαι 23 πάρα τρίχα θα μπορούσες να ήσουν γιός μου. Πόσα μεροκάματα έχεις κάνει ακριβώς εσύ; Να βάλω κάτω λοιπόν τα 21 χρόνια ενσήμων (μεταξύ αυτών και αρκετά βαρέα), τα χρόνια μεταξύ αυτών που δούλευα σε δύο δουλειές και όλα όσα κατάφερα (αυτά τα λίγα ή πολλά - λες και έχει σημασία...) και να αρχίσουμε να συγκρίνουμε. 11 χρονια ναυπηγεια ελευσινας σου λενε τιποτα?βαρεα βαρεα που λες και εσυ. απο τα 12 δικο μου μεροκαματο σου λεει κατι? 1)μην μιλας για δουλεια,δεν νομιζω να σε παιρνει. 2)που κολαει αυτο που λες,με το οτι καποιοι χαλανε 500 ευρω σε 7800 και 125483765 GT?
LL_NEO Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Είδα καυγά και μπήκα. Αλλά ρε πούστη μου ένα περιέργο πράγμα δε βλέπω ένα επιχείρημα της προκοπής για να αρχίσω το χωσίδι και ψιλοχαλιέμαι. Όταν ο Ailuros σας πιάσει απο τα @@ και σας πάει στο Πλαίσιο για να αγοράσετε κάρτα τότε να του την πείτε. Μέχρι τότε όλοι αυτοί οι χαρακτηρισμοί για τεμπέλικα αγοράκια με μικρά πουλιά κτλ κτλ το μόνο που καταδεικνύουν είναι τη δική σας ή του πατέρα σας, αποτυχία στο στίβο της ζωής (και με ΣΙΓΟΥΡΑ* όχι δικά μου κριτήρια, μιας και εσείς νοιώθετε αποτυχημένοι μην όντας ικανοί να αγοράσετε αυτά που γουστάρετε και βγάζετε αυτό το κομπλεξισμό) και ο Ailuros o chillie και οι παρόμοιοι μπορούν κάλλιστα να έχουν συνδεδεμένες δυο 8800 Sli σε monochrome 14" και να γράφουν GW Basic. Γαμώ την πουτάνα μου 3-4 άτομα έχουν μείνει να γράφουν εδώ μέσα, να φύγουν και αυτοί και να μείνουμε να μιλάμε για το rapidshare και τις ομάδες. *Και να το ξαναπώ γιατι υπάρχουν και βούρλα ότι εγώ δε βάζω για benchmark για τη ζωή κανενός την απόκτηση οποιουδήποτε καταναλωτικού αγαθού 11 χρονια ναυπηγεια ελευσινας σου λενε τιποτα?βαρεα βαρεα που λες και εσυ.απο τα 12 δικο μου μεροκαματο σου λεει κατι? Life sucks. Deal with it 1)μην μιλας για δουλεια,δεν νομιζω να σε παιρνει. Άλλη φορά θα σε ρωτάμε
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Το topic λόγω της θεματολογίας του μεταφέρεται στην ενότητα Μπλα-Μπλα. Από εδώ και κάτω, όπως αντιλαμβάνεστε, απαγορεύονται τα greeklish.
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Αφού πήγαμε σε άλλη ενότητα,άξιο είναι να αναφερθεί ότι ίδια δουλειά γίνεται κ με τα κινητά.Μόλις αποκτήσεις το πιο τέλειο κ καλύτερο από τους φίλους σ,χαίρεσαι για κανα τρίμηνο-εξάμηνο(ανάλογα αμα τα έχεις όλα έτοιμα),μετά θες άλλο. Ευτυχώς δν έχω πολλά κ δν έχω μάθει να ζητάω πολλά.
agpr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Αν κάποιος αγοράζει καλύτερο hardware, είτε είναι κινητό είτε υλικό για υπολογιστές, για να έχει καλύτερο υλικό από τους φίλους του, έχει σοβαρό πρόβλημα αυτοεκτίμησης. Καλά κάνουν οι εταιρείες και βγάζουν καινούργιο υλικό. Εμείς οι καταναλωτές έχουμε περισσότερες επιλογές. Το λογισμικό αργά ή γρήγορα θα το εκμεταλλευτεί. Θα ήμασταν μήπως καλύτερα αν σταματούσε η εξέλιξη; Οκ, συμφωνώ, είναι μάλλον υπερβολή και μάλλον αντιαποδοτικό να πας από 7900 sli σε 8800gt?. Αλλά κανείς δε σε υποχρεώνει να το κάνεις. Αλλά για κάποιον που έχει 7600 ή και πάρα κάτω, είναι κακό που μπορεί να βελτιώσει και την ποιότητα και την ταχύτητα επί 3, 4 ή και περισσότερο; Συγγνώμη, αλλά η ευθύνη για τον καταναλωτισμό βαρύνει τους χρήστες, όχι τις εταιρείες.
Rising1980 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 +1 agpr. Ο καθένας επιλέγει τί θ' αγοράσει και τί όχι. Αν δεν μπορεί να το κάνει αυτό, δεν έχει καθόλου προσωπικές αντιστάσεις.
Bougas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 μιας και εσείς νοιώθετε αποτυχημένοι μην όντας ικανοί να αγοράσετε αυτά που γουστάρετε LL_NEO. οποιος εχει την δυνατοτητα να αγορασει αυτο που γουσταρει,να το αγορασει. και καλα θα κανει. μην διαμαρτυρωνται ομως οτι παιρνουν 500 και 600 ευρω,και δεν του φτανουνε,και κανει απεργιες και λαλακιες στους δρομους.γιατι οι περισσοτεροι που ξοδευουν 500 ευρω για καρτες γραφικων και αλλα αχρηστα πραματα,ειναι χαμηλομισθοι,που παλευουν ολη μερα για να βγαλουν ενα μισθο της προκοπης. πολλοι απο αυτους,(δεν αναφερωμαι στον ailuros,γιατι δεν τον ξερω τον ανθρωπο),αμα τους γυρισεις αναποδα,δεν θα πεσει ευρω απο την κολοτσεπη τους,και μου θελουν 8800GT Sli,για να παιξουν 2-3 μηνες PC Game.
felikas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 +1 σε agpr, αλλά κ BOUGAS! Έτσι είναι! Δεν είναι ανάγκη να στεκόμαστε στις κάρτες γραφικών (εξάλλου, μία μικρογραφία της κοινωνίας είναι κ ο χώρος των Η/Υ). Σε καμία περίπτωση δεν κατηγορώ προσωπικά τις επιλογές του καθενός (σε αντίθεση με κάποιους που θίχτηκαν ότι αυτό προσπαθούμε να κάνουμε, απο ζήλεια μάλιστα...), αλλά παν μέτρον άριστον! Τι να την κάνεις την 8800 όταν δεν υπάρχουν ακόμη τα παιγνίδια που να την υποστηρίζουν; Τι να την κάνεις την HD ready tv όταν δεν υπάρχουν ταινίες κ προγράμματα πάνω σε αυτό το φορμά. Ελπίζω, ορισμένοι να καταλαβαίνετε τι εννοώ!
Bougas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 η γνωμη μου ειναι,να ψωνιζουμε αναλογα με την τσεπη μας. δεν μπορουμε να παιρνουμε 500 ευρω,να αγοραζουμε 8800GT,και μετα να λεμε ανεργια και χαμηλοι μισθοι,και δεν εχω να παω να πιω ενα καφε,γαμω το κρατος και τους εργοδοτες. felikas τουλαχιστον η HD ready θα σου κρατησει αρκετα χρονια.ισως να μην την αλλαξεις και ποτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.