ANEMOS-V Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 exo filo pou douleyei skliro merokamato..exei eksoda giati ftiaxnei to spiti tou na pantreytei edo kai xronia.. kai paei kai ta skaei se PC akia ,kartes kai original games (100 ades games) eine ethismos leme! kai aytos kanei mpam! euxome perastika se olous... yg. (den me akouei pia.. kanei to diko tou)
littlelouievegos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Καντε και συνδεσμο ολοι μαζι οι παραπονεμενοι χρηστες...Ωρες ωρες το insomnia μου θυμιζει φορουμ που απευθυνεται σε ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ. Μαλλον προς ζηλεια μου φερνει γιατι αλλιως δεν καταλαβαινω προς τι τετοια συμπαρασταση Τελος απο εμενα καντε και διαδηλωση..
felikas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Να ζηλέψουμε ποιόν; Κάποιον που έχει την τύχη να "παίζει" παιγνίδια με μία 8800, αλλά δεν θα έχει να πληρώσει το νοίκι; Ή αυτόν που θα έχει μία 8800 αλλά δεν θα έχει παιγνίδια για να την δοκιμάσει! Μία παρατήρηση έκανε το παιδί και μάλιστα, ορθή! EDIT: Γράψε κιόλας ότι έκανες edit...
iced Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Εγώ σου είπα, μας συμφέρει!!! SLI να κάνεις τόσο το καλύτερο... Αν το κάνεις εσυ και άλλοι 1000 (που θα το κάνουν μεσα στα Χριστούγεννα) θα πέσει στα 450Ε σε κανα τρίμηνο ;-) Επίσης εχω παρατηρήσει και το άλλο που δεν το ζηλεύω ειλικρινά: 8800GTX me 19" monitor ελεος - εκει ειναι εμμονη Ηοββy θα ηταν με 22" τουλάχιστον
Bougas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 λεφτα θα σκασω,αλλα καπου που θα πιασουν τοπο. ναι,για καινουρια ηχεια τις Wharfedale εσκασα 2000 ευρω.θα τα εχω 30 χρονια ομως. για μια καρτα γραφικων που κανει 400-500 ευρω (τα διπλα απ'οτι ενα xbox 360 που θα μου κρατησει 5 χρονια),δεν τα δινω.(και μαλιστα να μου κολλανε και τα παιχνιδια?) τις τελευταιες 20 μερες δουλευα 18 ωρες τη μερα.μου εφυγε ο πατος.θα τα σκασω για μια καρτα γραφικων? και αυτη καλη ειναι! http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=26174053&product=874639
iced Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 BOUGAS μαζί σου αλλά αν κάποιος παιζει παιχνίδια σαν χομπι ε, θέλει μια τουλάχιστον 7600GT... Προσφατα είδα και το άλλο: ατομο με 2χ7900GTX πηρε 2x8800GTX me 19" monitor!! Εκει θελει ψυχολογική υποστήριξη, ειλικρινά
felikas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 λεφτα θα σκασω,αλλα καπου που θα πιασουν τοπο.ναι,για καινουρια ηχεια τις Wharfedale εσκασα 2000 ευρω.θα τα εχω 30 χρονια ομως. για μια καρτα γραφικων που κανει 400-500 ευρω (τα διπλα απ'οτι ενα xbox 360 που θα μου κρατησει 5 χρονια),δεν τα δινω.(και μαλιστα να μου κολλανε και τα παιχνιδια?) Ναι ρε φίλε μου, αν είναι να αγοράσεις κάτι κ σε βάθος χρόνου να γίνει απόσβεση των χρημάτων που έδωσες, συμφωνώ, αλλά όπως λες κ σύ γιατί να "επενδύσεις" σε κάτι που την επομένη έχει χάσει ένα ποσο από την αξία του! Σαν να αγοράσεις σήμερα μετοχές της Sparknet (που σημειωτέον έκλεισε κ επισήμως!).
littlelouievegos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Μαλλον Iced Oikonomika δεν πρεπει να εχεις κανει καθως αν ηξερες θα καταλαβαινες οτι οταν ανεβαινει η ζητηση ανεβαινει και η τιμη λογω περιορισμενης προσφορας.. Η μονη περιπτωση να πεσει η τιμη ενος προιοντος ειναι οταν ενα προιον γινεται πιο ανταγωνιστικο στο ιδιο πεδιο τιμων.. Εγω ενα δεν εχω καταλαβει.. Τι προσπαθειτε να κανετε.. Να πεισετε εμας οτι ειμαστε λαθος ή τον εαυτο σας οτι κανετε την σωστη επιλογη; Και μαλλον δεν πιασατε το νοημα ολων αυτων που ειπα.. Δεν με ενδιαφερει οπως και ολων των υπολοιπων η "λογικη" αποψη σας που ολοι εσεις καπου τα σπρωχνετε για το παραλογο παθος σας.. Αλλα πολυ απλα δεν με απασχολει το τι κανετε εσεις και σας ζητησα να μην ασχολειστε με το τι κανουμε εμεις.. Και οχι φιλε μου εδω δεν συζηταμε για το οτι μας κατεβει επειδη του κοτσαραμε "ενα καρτες γραφικων" μεσα στην προταση. Το site ειναι τεχνολογικο οποιος δεν θελει να το χωνεψει ή του φαινομαστε αρρωστακια ας την κανει με ελαφρα πηδηματακια ή τουλαχιστον να μην κριτικαρει τους αλλους.. Πολυ απλα ειναι τα πραγματα ή δεν ξερει να φερετε ή τοση πικρα εχει που πρεπει να την βγαλει
iced Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Με τις κάρτες γραφικών δεν είναι τόσο ντετερμινιστικό το θέμα ομως... Μολις θα την πάρει και η κουτση μαρια θα βγάλει την 8900GTX ή την 8900GTX 1G ram DDR4 για να ξεζουμισει πάλι απο την αρχη τον κόσμο και θα πέσει στιγμιαία η τιμή και οποιος προλάβει τον κύριο είδε μεχρι τη νεα σφαγή (8900) .. Μην ξεχνας οτι υπάρχουν και τα μεταχειρισμένα αν θελει καποιος να αγορασει σε καλη τιμη. Αστα οικονομικά γιατι δεν περνανε σε μενα αυτά!
littlelouievegos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Με τις κάρτες γραφικών δεν είναι τόσο ντετερμινιστικό το θέμα ομως... Μολις θα την πάρει και η κουτση μαρια θα βγάλει την 8900GTX ή την 8900GTX 1G ram DDR4 για να ξεζουμισει πάλι απο την αρχη τον κόσμο.. Αστα οικονομικά γιατι δεν περνανε σε μενα αυτά Η 8900gtx θα βγει ουτως ή αλλως παλληκαρι μου γιατι πολυ απλα ειναι στο roadmap της εταιρειας να βγει..Οποτε ειτε εσυ ειτε οι παραπονεμενοι την αγορασετε μια ή αλλη ειναι.. Μην μιλας για πραγματα που αγνοεις βγαζοντας αυθαιρετα συμπερασματα.. Και προπαντων μην τσαντιζεσαι εσυ ο ιδιος δεν εισαι που ειπες να μιλησουμε με επειχηρηματα; Τι εγινε τσαντιστηκαμε γιατι εχουμε αδικο; Ειμαι 30 χρονων και εχω επιλεξει αυτο το χομπυ για τον εαυτο μου.. Ουτε στα μπυζουκια παω να σπαταλησω μια περιουσια σε ενα βραδυ για να κανω πλουσιο το καθε ψωνιο, ουτε το αμαξι μου κωλοφτιαχνω για να πουλησω μουρη και φυσικα σαν ενας μεσος Ελληνας στερουμαι καποιων αλλων πραγματων για να κανω το κεφι μου.. Δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως δεν καταλαβαινετε απο αυτα τα απλα πραγματα που σας λεω.. Και το κυριοτερο ποιοι ειστε εσεις που θα σχολιασετε την δικια μου επιλογη και θα κανετε κουμαντο στην τσεπη μου; Λες και ξερετε πως τα βγαζω εγω και γιατι τα σπρωχνω στα pc.. Και επειδη η συζητηση εχει ξεφυγει προ πολλου, το ζητμα ειναι και παραμενει ενα.. Εδω σε αυτο το συγκεκριμενο subforum που καλειται καρτες γραφικων ανταλλασουμε αποψεις πανω στο hardware και οχι στις αποψεις μας για τον υπερκαταναλωτισμο και οτι μας κατεβει επειδη κοτσαραμε ενα καρτες γραφικων διπλα.. Σε αλλο φορουμ το θεμα θα ειχε κλειδωθει εξ αρχης ή θα ειχε μεταφερθει στο off topic οπου και του αρμοζει..
Madvil Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Paidia, einai episis kai thema proteraiotitwn. Alla as min to genikeuoume , o kathenas einai eleftheros na kanei ta lefta tou oti thelei. Stin telikh , zoume se mia katanalwtikh koinwnia pou einai energh edw kai pollaaaa xronia, aplws auti einai i morfi pou ekfrazetai stin pliroforiki. Oute prokeitai na allaksoume to roun tis istorias kanontas post edw. Einai san na lew egw "To Xaidari exei tin kalyteri omada podosfairou stin Ellada". Isa pou tha pesoun na me fane kiolas!
Ailuros Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Χαμηλοί μισθοί, ανεργία, το μεγαλυτερο ποσοστό ζει κάτω απο το οριο της φτώχειας. Οι πλουσιοi γίνονται πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχώτεροι και περισσότεροι. Στο δρόμο Porche audi και αλλα πολυτελή αυτοκίνητα και στο ιντερνετ, Core 2 Duo kai 8800GTX. Oλοι δουλευουν με δανεικα. ΄Οταν σου ζητήσουν δανεικά να μην δώσεις. Ρε παιδια εχουμε σκεφτει μηπως είμαστε υπερκαταναλωτές? Θα μιλήσω για τον εαυτό μου. Είμαι αρκετά gadgetakias με 2 pc στην κατοχή μου και ενα καλό κινητό. Το ενα μου pc εχει 4600+ και 7900GT 2G ram(eixa 2000+ kai 4800ti), λαπτοπ (acer aspire 1650Z) τα οποία τα εχω 4 μήνες πάνω κάτω και μπορώ να πω οτι ξηλώθηκα. ΄Εχω ένα και μοναδικό Η/Υ στο σπίτι. Ο φορητός είναι από την δουλειά μου. Και τωρα στο κυρίως θέμα. Βρε μπαγάσιδες αμεσως να αγοράσετε 8800 και οχι τιποτα αλλο, παροτρύνετε και τον κοσμάκη να αγοράσει? Δεν θυμάμαι να παρότρυνα κανένα να αγοράσει 8800. Τώρα για το ότι την αγόρασα δεν βλέπω τον λόγο να απολογηθώ ούτε το θεωρώ ένα απ΄τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα. Εσεις μπορει να εχετε καράβια και μπορώ να πω οτι τα εχετε ισοπεδώσει ολα αγοράζοντας μια 8800 η οποια είναι τοσο καινουρια και τοσο ακριβή. Δηλαδη οτι παιχνίδια παιζατε με προηγουμενα τερατα 7900, 1900ΧΤ, 7800 σας λαγκαρανε ?? Δεν νομίζω, απλά εχετε πέσει στη λομπα του συστήματος η οποια εχει σκοπο να δημιουργει ψευδείς αναγκες. Καλο θα ηταν να μην απαντησει καποιος με εγωισμό και να κάτσει να προβληματιστεί πρώτα . Tι σε ενοχλεί δεν έχω καταλάβει. Πόσο μάλλον γιατί το κάνεις θέμα. Πες μου ΕΝΑΝ καλό λόγο γιατί θα πρέπει να νοιάζομαι τι έχεις εσύ ή ο κάθε διπλανός μου στο σύστημά του και γιατί θα έπρεπε να αποτελεί θέμα συζήτησης. Ο αυτοσκοπός του forum αυτού είχα την εντύπωση είναι να παρέχει πληροφορίες και βοήθεια ενίοτε στους χρήστες. Η κριτική ωστόσο που αγγίζει προσωπικές επιλογές σαφώς και δεν θα' πρεπε να ανήκει εδώ. Αρε καταναλωτικά γουρουνια! (καλά τα λεει ο Πανούσης - το λεω και εγω συχνά ) Ενδιαφέρουσα προσέγγιση δεν λέω, αλλά αδυνατείς μάλλον επιχειρημάτων. Και μια και το΄φερε η κουβέντα ο Τζιμάκος έχει πει και σαφώς καλύτερα. Κομμουνιστικός ρεαλισμός είναι όταν πας στον κινηματογράφο και βλέπεις την γροθιά του εργάτη σε γκρο πλαν. Κομμουνιστικός υπερρεαλισμός είναι όταν η κάμερα κάνει λίγο δεξιά και δείξει τον γιό του εργάτη να αυνανίζεται :Ρ
Ailuros Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Lafas1987 φιλε μου.οταν μερικοι μεγαλωσουνε,και δουλεψουνε σκληρα στη ζωη τους,και τρεχει απο το πρωι ο ιδρωτας και μπαινει στην λολοτρυπιδα τους,θα σου πω εγω 7800 και 15000GT. Αν όντως είσαι 23 πάρα τρίχα θα μπορούσες να ήσουν γιός μου. Πόσα μεροκάματα έχεις κάνει ακριβώς εσύ; Να βάλω κάτω λοιπόν τα 21 χρόνια ενσήμων (μεταξύ αυτών και αρκετά βαρέα), τα χρόνια μεταξύ αυτών που δούλευα σε δύο δουλειές και όλα όσα κατάφερα (αυτά τα λίγα ή πολλά - λες και έχει σημασία...) και να αρχίσουμε να συγκρίνουμε.
littlelouievegos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Paidia, einai episis kai thema proteraiotitwn. Alla as min to genikeuoume , o kathenas einai eleftheros na kanei ta lefta tou oti thelei. Stin telikh , zoume se mia katanalwtikh koinwnia pou einai energh edw kai pollaaaa xronia, aplws auti einai i morfi pou ekfrazetai stin pliroforiki. Oute prokeitai na allaksoume to roun tis istorias kanontas post edw. Einai san na lew egw "To Xaidari exei tin kalyteri omada podosfairou stin Ellada". Isa pou tha pesoun na me fane kiolas! Ναι ρε φιλε δεν διαφωνω..Αντιθετως μαλιστα προσυπογραφω σε αυτα που λες.. Απλα ξεφυγα και εγω λιγο γιατι υπαρχει μια ομαδα καποιων εδω μεσα που καθε 3 και λιγο μας ζαλιζουν με την ιδια καραμελα συνεχως.. Κοροιδα και σκαστε τα και παπαρολογιες του κωλου σε καθε θεμα που ανοιγει για να καλυψουν τις ανασφαλειες τους και να το παιξουν εξυπνοι που δεν ξερουν την τυφλα τους οι πιο πολλοι και τυχαια ασχολουνται με τα pc 3-4 χρονια στην πλειοψηφια τους.. Και τωρα ανακαλυπτουν οτι δεν ειναι τοσο σημαντικο για αυτους ωστε να επενδυουν τοσα χρηματα σε αυτο το χομπυ (πραγματα που τα χω σκεφτει εδω και μια δεκαετια) και πρεπει εγω να τους ανεχομαι σε καθε τοπικ εδω μεσα δλδ καταλαβες; Γεμισαμε εξυπνους που ειναι τοσο εγωκεντρικοι που θεωρουν μονο τις επιλογες τους σωστες και των αλλων παραλογες!! Και οχι τπτ αλλο ας εχουν την αποψη τους, αλλα να την πασαρουν με τετοιο τροπο αυτο κατανταει τραγελαφικο αν το σκεφτεις.. Κανε αγορι μου οτι γουσταρεις και ασε εμενα τον καμμενο να κανω οτι γουσταρω εγω.. Θα ρθει τωρα ο αλλος να μου πει εμενα γιατι τα ακουμπαω εγω εκει που γουσταρω.. Α ρε Ινσομνια.. Το βημα του καθε πικραμενου εχεις καταντησει..
littlelouievegos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Αστο ρε Νεκταριε τσαμπα σαλιο σπαταλαμε.. Απλα ειπα να μιλησω σε αυτο το τοπικ μπας και μας ακουσει καποιος moderator και βαλει λιγη ταξη τελικα. Aυτο το subforum ειδικα εχει ξεφυγει τελειως και διωχνει και τους λιγους που μιλανε σοβαρα εδω μεσα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.