punky Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 @punky. Απο τη στιγμή που διατυπώνω άποψη είμαι και προετοιμασμένος για την όποια κριτική. Άλλο αυτό όμως και άλλο η παράκληση για ban δε βρίσκεις; Ναι. Τώρα 100% μαζί σου στο παραπάνω. Απλά τώρα ξέρω πως νομιμοποιούμαι να σε φωνάζω χουντοβάζελο όταν θέλω να σε πειράξω
Lafas1987 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 KWSN_Men Μακάρι να έχεις τέτοιες απόψεις... Μακάρι να μου το σπάσεις αν με βρεις. Είμαι σίγουρος ότι όλοι εσείς έχετε καταλάβει πολύ καλά τι εννοώ από την αρχή του POST, αλλά δεν θέλετε να το δείξετε. Είμαι σίγουρος ότι αρκετοί πιστεύουν ακόμα ότι τον παιδί που σαπίσαν οι μπάτσοι είναι ψέματα.
LL_NEO Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Χαχαχαχα ναι. Αν και βασικά πιο πολύ θα με πειράξει το βάζελος παρά το χουντικός για τους γνωστούς λόγους. Όπως είχε πει και πέρσυ ο Di Canio "Είμαι φασίστας, χρόνια πολλά"
Lafas1987 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 chiderboy Απαντάς μόνος σου. To Matiz έχει 7000Euros το Ν80 600Euros και το Porche 170.000Euros. Ν80 έχω Porche όμως δεν έχω. Μα καλά γιατί κόλησες με το κινητό και Laptop έχω 1000Euro και Desktop 1300Euro!!! Στο κινητό έμεινες που είναι το πιο φθηνό σε σχέση με τα άλλα!? Θα το πω άλλη μια φορά, ότι δεν θα παω να πάρω το αμέσως επόμενο NOKIA, όπως κάποιος που μετά την 7900 παει και παίρνει την 8800. LL_NEO είπα σε προηγούμενη απάντηση τι είσαι!
LL_NEO Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Χαχαχαχαχα do I seem like a give a fuck? Aκόμα και αν με ένοιαζε, θα τα έβρισκα σκούρα στην προσπάθεια μου να σε προσβάλω περισσότερο απο ότι κάνεις μόνος σου. Οπότε δε στο χαλάω μικρέ.
Lucifer Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Lafas1987: Καταλαβαίνω πόσο μικρόμυαλος είσαι. Είσαι από αυτούς που θεωρούν ότι το πολυτεχνείο ήταν προπαγάνδα. Είσαι για τα μπάζα αγοράκι μου... Αλλά τι λεώ, εσένα σε συμφέρει με αυτό που γίνεται εδώ, τσεπώνεις παραπάνω χρήματα. Δουλεύεις σαν τη Τατιάννα... Όσο για τους μπάτσους που γουστάρεις να χτυπάνε τον κοσμάκι θα σου πώ ότι θα αισθανόμουν πολύ ωραία αν χτυπούσαν εσένα και τη μάνα σου. Που λες λοιπόν, σου έλεγα ψέμματα. Και ο θεός να με συγχωρέσει δηλαδή, αλλά αυτό που ήθελα να σε κάνω να πεις, το είπες μάγκα μου. Μέσα στο κεφάλι σου θεωρείς δίκαιο κάποιος να χτυπάει το ξένο κεφάλαιο και να σπάει αυτοκίνητα που ο κάτοχός τους όσο ψώνιο και μαλάκας κ αν είναι, δούλεψε για να τα πληρώσει -αλλά δεν είναι δίκαιο να υπάρχουν δυνάμεις καταστολής αυτού του φαινομένου. Και μετά είναι ο LL ο χουντικός. Νομίζω πως η τυποποίηση του όρου "φασισμός" μας κάνει λίγο τυφλούς όταν συναντάμε την έννοια μπροστά μας. Μικρέ, έσπασες τους κανόνες, αλλά επειδή ήμουν εγώ ο στόχος της ευφυέστατης ανταπάντησής σου, δεν τρως μπαν. Να 'χεις να λες πως ο φασίστας πήγε να το παίξει μεγαλόκαρδος. Ο LL έχει μια άποψη, την εκφράζει όντως κόσμια. Η ορθότητα της δεν μετριέται με το πόσοι την ενστερνίζονται. Αν απαγορευτεί η έκφρασή της επειδή δε μας αρέσει (και ούτε εμένα μου αρέσει) στο τέλος θα ζητάμε και την απαγόρευση της σκέψης της. Συνεχίζουμε ήρεμα από εδώ και κάτω. Πάραυτα.
KWSN_Men Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 KWSN_MenΜακάρι να έχεις τέτοιες απόψεις... Μακάρι να μου το σπάσεις αν με βρεις. Είμαι σίγουρος ότι όλοι εσείς έχετε καταλάβει πολύ καλά τι εννοώ από την αρχή του POST, αλλά δεν θέλετε να το δείξετε. Είμαι σίγουρος ότι αρκετοί πιστεύουν ακόμα ότι τον παιδί που σαπίσαν οι μπάτσοι είναι ψέματα. Η αλήθεια είναι ότι προσπαθώ να κρυφτώ πίσω από το δάκτυλό μου, αλλά επειδή το δάκτυλο είναι 1x12 και εγώ 70x190 φαίνομαι γαμώτο. Και η αλήθεια είναι ότι βάραγα και εγώ στη Θεσσαλονίκη, απλά ήλπιζα ότι δε με πρόσεξε κανένας.
Lafas1987 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Για τις δυνάμεις καταστολής... Εσυ προτειμάς να χτυπάνε οι μπάτσοι τον κοσμάκι, να σπάνε βιτρίνες και αμάξια οι άλλοι, ή να υπάρχουν άλλες καλύτερες αξίες στη ζωή? Αν βελτιωθεί η παιδία και μάθουμε ότι ούτε το N80, όυτε η PORCHE, ούτε η 8800 είναι αξίες στη ζωη τότε ακόμα και διάλογος που κάναμε σε αυτό το POST θα ήταν ακόμα καλύτερος. Θα το ξαναπώ αυτά που έχω αγοράσει θα τα κρατήσω αρκετό καιρό, δεν θα τρεξω να αγοράσω τα αμέσως επόμενα. Τουλάχιστον είμαι υποψιασμένος και ξέρω τι γίνεται... Κάποιοι είναι στην κοσμάρα τους και απλα τους οδηγεί το σύστημα. Καταλαβαίνω ακόμα ότι το CCCP σας χτυπάει άσχημα στο μάτι... αλλά τι να κάνουμε... Εμένα με χαλάει πολύ η Μπελούτση...
KWSN_Men Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Για τις δυνάμεις καταστολής... Εσυ προτειμάς να χτυπάνε οι μπάτσοι τον κοσμάκι, να σπάνε βιτρίνες και αμάξια οι άλλοι, ή να υπάρχουν άλλες καλύτερες αξίες στη ζωή? Αν βελτιωθεί η παιδία και μάθουμε ότι ούτε το N80, όυτε η PORCHE, ούτε η 8800 είναι αξίες στη ζωη τότε ακόμα και διάλογος που κάναμε σε αυτό το POST θα ήταν ακόμα καλύτερος. Θα το ξαναπώ αυτά που έχω αγοράσει θα τα κρατήσω αρκετό καιρό, δεν θα τρεξω να αγοράσω τα αμέσως επόμενα. Τουλάχιστον είμαι υποψιασμένος και ξέρω τι γίνεται... Κάποιοι είναι στην κοσμάρα τους και απλα τους οδηγεί το σύστημα. Καταλαβαίνω ακόμα ότι το CCCP σας χτυπάει άσχημα στο μάτι... αλλά τι να κάνουμε... Εμένα με χαλάει πολύ η Μπελούτση... Αν βελτιωθεί η παιδεία μπορεί να μάθουμε και καλύτερη ορθογραφία.
chiderboy Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 chiderboyΑπαντάς μόνος σου. To Matiz έχει 7000Euros το Ν80 600Euros και το Porche 170.000Euros. Ν80 έχω Porche όμως δεν έχω. Μα καλά γιατί κόλησες με το κινητό και Laptop έχω 1000Euro και Desktop 1300Euro!!! Στο κινητό έμεινες που είναι το πιο φθηνό σε σχέση με τα άλλα!? Θα το πω άλλη μια φορά, ότι δεν θα παω να πάρω το αμέσως επόμενο NOKIA, όπως κάποιος που μετά την 7900 παει και παίρνει την 8800. Και ένα σπίτι έχει 500.000?. Θα έρθεις να μας τα γκρεμίσεις και αυτά τώρα επειδή είναι ακριβά; Αυτοί που είχαν 7900 και θα πάρουν τώρα 8800 (που δεν είναι λίγο πιο καλή αλλά σκοτώνει σε σχέση με τη σειρά 7) θα πουλήσουν πρώτα την 7900 250?, θα πάρουν την 8800 και θα είναι συνέχεια με δυνατή κάρτα. Εσύ έσκασες την 500αρα για την 7900, θα την κρατήσεις όπως λες μια γενιά παραπάνω και θα τη δώσεις για 70? ενώ κατά το διάστημα που έχουν οι άλλοι την 8800 η δικιά σου θα σερνεται
Physics_Rulez Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Ρε συ Lafas, το forum δεν έχει Τ9 και το έχεις σκίσει στα ορθογραφικά ρε συ Πολύ γέλιο το thread **edit** Γι αυτό με την Μπελούτσι θα έπρεπε να ανησυχείς.
johnnyestia Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 CAYENNE 3.2 η απλή ===> 75700€ Ένα απλό σπίτι που στεγάζει μια οικογένεια ===>100.000€ τουλάχιστον Πως το βλέπεις ρε Lafas, θα το ρίξεις το κεράκι στο χαλί ή να έρθουμε να σε βοηθήσουμε και να ξεκινήσουμε την αντικαταναλωτική επανάσταση παρέα? Υπ'όψην πως εγώ ήδη μένω σε αντίσκηνο και αυτή την στιγμή σου γράφω με το λάπτοπ των 100€ edit: αν δεις κανέναν με καμιά φερράρι μήν κάνεις καμιά μαλακία και του την σπάσεις. Τσάμπα τις δίνουνε :http://www.autotriti.gr/Auto/_Nea_Montela/times_k_AUTO.asp?marka=FERRARI
littlelouievegos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Εσύ έσκασες την 500αρα για την 7900, θα την κρατήσεις όπως λες μια γενιά παραπάνω και θα τη δώσεις για 70€ ενώ κατά το διάστημα που έχουν οι άλλοι την 8800 η δικιά σου θα σερνεται Μην κανεις τετοιους συνειρμους σε παρακαλω βραχυκυκλωσα.. Αληθεια μπορεις να το κανεις αυτο ; Για δες τελικα υπαρχει τροπος να κανεις την δουλεια σου ωραια και ομορφα τελικα.. Βρε τι μαθαινει κανεις σε αυτο τον κοσμο.. Ελα μωρε το χεσαμε και βαλαμε και σαντιγυ απο πανω αξια του δινουμε κιολας του πιτσιρικα ψοφαει για αναγνωριση.. Την μια θα τα σπασουμε αλλα με πλαφον βασισμενο στο εκκαθαριστικο της εφοριας, την αλλη οταν τα βρισκει σκουρα οριοθετει τα χρονικα περιθωρια "του καταναλωτικου schwein" οπως τον βολευουν και γενικως δεν ξερει και ο ιδιος τι θελει να πει το χει χασει εδω και κατι σελιδες(αν το χε βρει ποτε) το (ΑΝ)ιδεολογικο του profile.. Ψωμι παιδεια και μπλακλαβα γωνια..
chiderboy Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Μην κανεις τετοιους συνειρμους σε παρακαλω βραχυκυκλωσα.. Αληθεια μπορεις να το κανεις αυτο ; Εντάξει υπερβάλω λίγο για το παράδειγμα... **edit** Γι αυτό με την Μπελούτσι θα έπρεπε να ανησυχείς.edit:Με πρόλαβες....
Lafas1987 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Όταν δεν έχετε τι να πείτε σας φταίνε τα ορθογραφικά. Κοιτάξτε την ουσία του θέματος και αφήστε αυτά που ξέρετε (ηλικία και ορθογραφικά). Τα βλέπετε όπως σας συμφέρει και σας πειράζει που ξεσκεπάζεστε… Την 7900 την αγόρασα 330 Euros και όχι 500Euros. Και όπως είπα δεν θα πάω να πάρω την αμέσως επόμενη και ας έχω λεφτά… Και για να μην ψάχνεσαι, αν γουστάρω μπορώ να πάω να πάρω 2 8800 αύριο το πρωί και να τις κάνω και SLI και να γουστάρω, κάνω όμως πολύ πιο δημιουργικά πράγματα και τα δίνω εκεί που θέλω τα φράγκα και όχι εκεί που μου λένε να τα δώσω όπως εσύ. Εγώ εδώ σταματάω να γράφω… Βλάκας είσαι littlelouievegos βλάκας θα μείνεις εσύ και οι όμοιοι σου. Μέχρι και η Μπελούτση που σας αρέσει είναι κατασκεύασμα ομορφιάς, φαντάσου…. Άντε BYE!!! (Ότι και να γράψετε δεν θα ξαναμπώ στο POST) – οπότε γράψτε ότι μαλακία θέλετε μιας και το συνηθίζετε….
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.