Members gsarig Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Members Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Για να κάνω τον δικηγόρο του... διαβόλου (στην κυριολεξία), ίσως ο Lucifer χρησιμοποίησε ένα ακραίο παράδειγμα για να γίνει πιο γλαφυρός (δεν παίρνω κι όρκο όμως) Όσο για την πόρσε και το κινητό, όπως η πορσε των 180.000 ευρώ είναι για σένα πρόκληση, έτσι μπορεί για κάποιον πολύ φτωχό να είναι πρόκληση το κινητό των 600 ευρώ. Μπορεί αυτό από μόνο του να αποτελέσει δικαιολογία για να σου το καταστρέψει;
LL_NEO Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 @punky. Απο τη στιγμή που διατυπώνω άποψη είμαι και προετοιμασμένος για την όποια κριτική. Άλλο αυτό όμως και άλλο η παράκληση για ban δε βρίσκεις; Στην τελική ο μόνος λόγος για ban ή κάτι τέτοιο στο προηγούμενο μου ποστ θα ήταν η διατύπωση πολιτικού λόγου, αλλά σε καμία περίπτωση το τι απόψεις διατυπώνω. Ή αλλιώς θα ήθελα να γίνω ban αν έβαζα ως avatar την φωτογραφία είτε του Μητσοτάκη (μαμά) είτε του Βελουχιώτη (λέμε τώρα), είτε του μακαρίτη του Παπαδόπουλου αδιακρίτως απο το ποιος είναι στη φωτό. @Forensick. Συγνώμη φίλε μου, αλλά διατηρώ για τον ευατό μου το δικαίωμα να αμφισβητώ διάφορα γεγονότα που εσύ θεωρείς και έχεις δεδομένα. Ban υπάρχουν για άλλους λόγους και το προηγούμενο μου ποστ είναι απο κείνα τα λίγα ή πολλά (δεν έχει σημασία) που δεν παραβιάζουν κανόνες
Lafas1987 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 trojan Και φυσικά θα σου απαντήσω. Ποιος σου είπε ότι είμαι φτωχός και ποιος σου είπε ότι έχω πολυτελείας αυτοκίνητο και βίλα? Οπότε γιατί να πρέπει να μου τα σπάσουνε. Ακόμα ποιος σου είπε ότι και εγώ δεν έχω πέσει θύμα του καταναλωτισμού πάρα πολλές φορές. Αυτό που πρέπει να καταλάβεις είναι ότι αυτά που έχω θα τα κρατήσω και δεν θα παω να αγοράσω το αμέσως πιο καινούριο.
Forensick Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Γενικα βλεποντας εσενα στο φορουμ, εχω καταλαβει οτι σου αρεσει να τα λες εξω απο τα δοντια.Οριστε η ερωτηση χωρις αναστολες και παιδικες αρρωστιες: Εισαι χουντικος λοιπον?
LL_NEO Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Αν εννοείς νοσταλγός της Εθνοσωτηρίου Επαναστάσεως του 1967, ΝΑΙ. Νόμιζω ότι αυτό έχει καταστεί σαφές εδώ και πολύ καιρό.
Forensick Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Πρωτον, δεν το ηξερα και δευτερον η ερωτηση ηταν αν θεωρεις τον εαυτο σου χουντικο και οχι νοσταλγο της εθνοσωτηριου επαναστασεως του 1967. εκτος αν θεωρεις οτι δεν ηταν χουντα που εκει οτι ιδεολογια και να εχεις, απλα πρεπει να αναθεωρησεις. α. για να θεωρηθεις νοσταλγος, θα πρεπει να τα εχεις ζησει κιολας. οποτε πρωτο ακυρο.
LL_NEO Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Τώρα αν κάτσουμε να αναλωθούμε στο αν ήταν Χούντα ή επαναστάση θα βγούμε εκτός θέματος και εκτός κανόνων. Νομίζω ότι ήμουν ξεκάθαρος και σε κάλυψα. Α και ο ορισμός σου περί νοσταλγών είναι λάθος.
Forensick Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 εκτος θεματος μπορει να βγουμε, αλλα εκτος κανονων δεν το βλεπω, κανεις δεν βρυζει, κανεις δεν προσβαλει. ετσι οπως το βλεπω εγω παντως, νοσταλγος ειναι καποιος ο οποιος εχει μια προηγουμενη εμπειρια και καποια στιγμη στο μελλον θελει να γυρισει σε αυτη την κατασταση.
LL_NEO Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Απαγορεύονται τα πολιτικά ποστ οπότε δεν έχει σχέση το τι θα πούμε και το αν θα βριστούμε.
KWSN_Men Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 trojanΚαι φυσικά θα σου απαντήσω. Ποιος σου είπε ότι είμαι φτωχός και ποιος σου είπε ότι έχω πολυτελείας αυτοκίνητο και βίλα? Οπότε γιατί να πρέπει να μου τα σπάσουνε. Ακόμα ποιος σου είπε ότι και εγώ δεν έχω πέσει θύμα του καταναλωτισμού πάρα πολλές φορές. Αυτό που πρέπει να καταλάβεις είναι ότι αυτά που έχω θα τα κρατήσω και δεν θα παω να αγοράσω το αμέσως πιο καινούριο. Εμένα προσωπικά με ενοχλείς γιατί δεν έχω ούτε ένα ευρώ καθώς είμαι μετανάστης από το Τιμπουκτού και τρώω πατάτες κάθε μέρα γιατί δεν έχω λεφτά να πάρω και κρεμύδια. Όποτε βλέπω κάποιον με Ν80 θα του το σπάω μέχρι να σε πετύχω. Που θα πάει.
LL_NEO Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Τώρα μολίς είδα το showoff tag. Χαχαχαχα μαλάκα μερικές φορές (δλδ πάντα) είσαι μεγάλο τσουτσέκι
the_end Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 απο πόσα λεφτά και πάνω αξίζει να σπάσεις κάτι ξένο? περίοδοι εκπτώσεων υπάρχουν?
ΦΟΝ ΚΛΑΝΟΡΙΧΤΕΡ Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Υπερκαταναλωτικά μου Ζβάινς, τα πράγματα είναι απλά. Όποιος τα έχει, υπερκαταναλώνει, όποιος δεν τα έχει, διαμαρτύρεται. Γιαυτό και οι πιο μανιακοί υπερκαταναλωτές, είναι οι τέως ψωμόλυσσες και νυν νεόπλουτοι.
KWSN_Men Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Τώρα μολίς είδα το showoff tag. Χαχαχαχα μαλάκα μερικές φορές (δλδ πάντα) είσαι μεγάλο τσουτσέκι Προσπαθώ αγαπητέ, προσπαθώ.
chiderboy Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Φίλε gsarigΈκανες πολύ καλή ερώτηση. Θα σου δώσω την παρακάτω απάντηση. Ναι το N80 είναι ακριβό κινητό έχει 600Εuro. Το PORCHE έχει 180.000Euro. Δεν είπα να σου σπάσουν το PC σου ούτε το κινητό σου. Για να καταλάβω δηλαδή προσπαθείς να πεις ότι κάποιος με daewoo matiz είναι πιο σπάταλος από κάποιον με Ν80; 7000€ έχει το αμάξι 600€ το κινητό. Προσωπικά μου τη δίνει πιο πολύ κάποιος με ακριβό κινητό παρά με ακριβό αμάξι. Αν είναι να σπάμε τις Porche δηλαδή να σπάσουμε και το Ν80 σου και αν διαμαρτυρηθείς θα πρέπει σπάσουμε και το κεφάλι σου γιατί εσύ είσαι πρώτος που υποστηρίζει τέτοιες συμπεριφορές Γιατί δε το κλειδώνετε; Γουστάρουν σώου οι moderators μήπως;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.