Προς το περιεχόμενο

OC Σε 7600 Gs AGP

Vatos_locos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πιο πρόγραμμα προτείνεται για να κάνω oc συν 7600gs μου κάποιο αξιόπιστο και να δείχνει και θερμοκρασίες αν γίνετε γιατί με το coolbits δεν μπορώ να την πάω πάνω από 550 Core και 840 Memory και δεν βγάζει antifacts άρα θα μπορεί να πάει παραπάνω

Δημοσ.

ok το ati tool το εβαλα αλλα μοθ βγαζει antifacts στις συχνωτητες που ειναι τωρα η καρτα ενω δεν εχω καθολου visual antifacts τι να κανω να δωσω κιαλη ταση απο το bios της μιτρικης μου ? μια επιλογι ποθ εχει agp voltage κανει ?

Δημοσ.
ok το ati tool το εβαλα αλλα μοθ βγαζει antifacts στις συχνωτητες που ειναι τωρα η καρτα ενω δεν εχω καθολου visual antifacts τι να κανω να δωσω κιαλη ταση απο το bios της μιτρικης μου ? μια επιλογι ποθ εχει agp voltage κανει ?

Όχι! Μη πειράζεις τάσεις και τέτοια!

Μια χαρά είναι στα 550MHz αφού η GT έχει 560. Μέχρι που έχεις σκοπό να την πας δηλ;

Δημοσ.

ξέρω γω μέχρι τον θεο :-D βασικά τώρα την έχω και τρέχει στα 500/800 GPU/Memory αντίστοιχα και μαλών θα την βάλω πάνω στην υδρόψυξη τι λες θα τις ξεζουμίσω τίποτα παραπάνω ?

για τα Memory Chips πήρα αυτά εδώ

και για το HSI Chip αυτό αν και δεν μου φαίνεται ότι θα κάνει καμια τραγική διαφορα

Δημοσ.
ξέρω γω μέχρι τον θεο :-D βασικά τώρα την έχω και τρέχει στα 500/800 GPU/Memory αντίστοιχα και μαλών θα την βάλω πάνω στην υδρόψυξη τι λες θα τις ξεζουμίσω τίποτα παραπάνω ?

για τα Memory Chips πήρα αυτά εδώ

και για το HSI Chip αυτό αν και δεν μου φαίνεται ότι θα κάνει καμια τραγική διαφορα

Με τις ψύκτρες δε θα βγάλεις τίποτα. Ανέβασε σιγά σιγά πρώτα το πυρήνα μέχρι να αρχίσει να σου βγάζει artifacts. Μετά κατέβασε τον 10-15MHz και τρέξε και κανα 3D mark για να δείς αν κάνει artifacts. Το ίδιο κάνε και για τη μνήμη αφού πρώτα θα φέρεις το πυρήνα στα φυσιολογικά του επίπεδα για να βρείς το μέγιστό της. Βάλε και τα δυο στις τιμές που βρήκες και άστο

Λογικά ο πυρήνας ανεβαίνει πολύ ακόμα αλλά όχι χωρίς vmod. 550MHz αν δεν κάνει artifacts είναι πολύ καλά για 7600GS αν σκεφτείς ότι δουλεύει σε πολύ χαμηλότερη τάση από την GT

Δημοσ.

Οκ όταν βρώ χρόνο να την βάλω στη υδρόψυξη θα του κάνω αλλη μια να δώ που θα πάει αλλα τώρα βαριέμε αφού έκατσε καλά στα 500...

Δημοσ.

Καλημέρα!

Στο δικό μου σύστημα (AMD Barton 2600+ @2220MHz, 7600GS AGP, 1gb ram dual chanel, HDD MAxtor 40GB) με την κάρτα στα 530/860 πιάνει στο 3DMark05 4460! Σημειωτέον έχω την Gigabyte 7600GS με παθητική ψύξη!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...