Προς το περιεχόμενο

posa gigka dini to rapid

gtr4460

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και γιατί δεν αφήνεις 5 μέρες από την στιγμή που άνοιξες το λογαριασμό σου [ ή και τώρα ακόμη ], ώστε να μετατεθούν-μεταφερθούν πολλά GigaBytes στις επόμενες ημέρες και να έχεις πολλά σε καμια εβδομάδα...

Έτσι π.χ. δεν κατεβάζεις για 5 μέρες συν την σημερινή και έχεις : 4GB x 5 ημέρες = 20 GB για μετά από 5 μέρες... Και όλα προς κατανάλωση σε μια ημέρα, αλλιώς ότι απομένει την επόμενη πάλι με άλλα 4GB

Δημοσ.

Γιατί Βαγγελάκη,τα κατεβάζω τη νύχτα που δε σερφάρω, αν τα άφηνα και τα κατέβαζα μετά από 5 μέρες,έτσι που μου κολάνε και οι σελίδες όταν είναι ανοιχτό το flashget, δε θα σέρφαρα καθόλου...

Δημοσ.

Εμ, κρατάς κάπου τα links και όταν χρειαστεί τα copy+pasteάρεις και συνεχίζεις...

Δημοσ.

Aυτό κάνω τη νύχτα και αφήνω το pc να κατεβάζει.

Αλλά μέχρι τις 1 το μεσημέρι τα 4 gb τελειώνουν και έτσι μετά σερφάρω και άνετα...

Γιατί αν κατεβάζω και σερφάρω ταυτόχρονα κολλάνε οι σελίδες λες και έχω ανοιχτά τόρεντς.

Δημοσ.
Aυτό κάνω τη νύχτα και αφήνω το pc να κατεβάζει.

Αλλά μέχρι τις 1 το μεσημέρι τα 4 gb τελειώνουν και έτσι μετά σερφάρω και άνετα...

Γιατί αν κατεβάζω και σερφάρω ταυτόχρονα κολλάνε οι σελίδες λες και έχω ανοιχτά τόρεντς.

ΟΚ δεν είναι σαν τα torrents. Μπορείς να βάλεις και όριο στο down να μη μπουκώνει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...