makis_000 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Καλημέρα σε όλους. είμαι καινούριος στο forum, έψαξα παντού αλλά δεν βλέπω να έχει αναφερθεί αλλού το πρόβλημά μου. Έχω router SAGEM F@st 1500 (απ' το πακέτο της Otenet) και συνδεδεμένα 2 pc (το ενα ενσύρματα το άλλο ασύρματα) Όλα δουλεύουν ρολόι, το dsl μοιρασμένο μια χαρά. Όταν όμως δεν χρησιμοποιήσω το browsing για αρκετή ώρα, μετά ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ... Αν για παράδειγμα φύγω 2 ώρες για έναν καφέ, όταν επιστρέψω όλα δουλεύουν (ο msn είναι ακόμα Online,to dc++ ακόμα κατεβάζει) αλλά ΔΕΝ έχω Browsing. Για να επανέλθει αναγκάζομαι να κάνω restart το pc μου (αυτό που είναι ενσύρματα συνδεδεμένο με τον router) Σκέφτηκα μήπως κλείνει ports μετά από κάποια ώρα ο firewall του router μου,αλλά απενεργοποίησα τελείως το firewall του router δοκιμαστικά για μία ημέρα,το πρόβλημα παρέμεινε. Κάποια ιδέα? Κάποιος με παρόμοιο πρόβλημα? Ευχαριστώ προκαταβολικά...
JOHNX2 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Poli parakseno auto pou sou kani file mou to sistima sou.. ego stin thesi sou arxika tha ekana ena FIRMWARE update ston router kai ean to problima den evriske lisi tha katevasa kapia neoteri ekdosi BROWSER. Stin periptosi pou sinexize ta idia tha ekana ena scan me ena kalo antivirus (kaspersky 6) kai teleutea apilogi ena format sto sistima gia na erthi sta isa tou... akoloutise tin methodologia me tin sira pou stin anafero gia na vris ti eftege telika!!!
makis_000 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Xμμμ... Φίλε μου,κατ' αρχας σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Δυστυχώς το scan δεν θα βοηθήσει,είναι βέβαιο οτι δεν έχω κάποιον ιό, και scan κάνω τακτικότατα. Επίσης πρόβλημα του browser δεν νομίζω να είναι,γιατί χρησιμοποιώ τις τελευταίες version μία του ΙΕ και μία του Firefox, και κολλάνε το ίδιο και οι δύο, αρα μάλλον δεν είναι θέμα browser. Ίσως να λυθεί με το firmware update,αλλά μήπως είναι κάποια ρύθμιση του router μου και μπορώ να το αποφύγω? Δεν έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα? Απ' όσο ξέρω όλα τα πακέτα wireless Ondsl της Otenet αυτόν τον router είχαν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.