Προς το περιεχόμενο

Τι φταίει? Αsus 8800gtx

chill

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν σήμερα αγόρασα την Asus en8800gtx για να αντικαταστήσω την 6800gt που μου παρουσίαζε πολλά προβλήματα τελευταία. Αφού έκανα ανακατατάξεις στο pc για να χωρέσει το θηρίο έβαλα την εν λόγω κάρτα. Πάω να ξεκινήσω περιχαρής το pc, power on και το pc αρχίζει να κάνει έναν εκκωφαντικό θόρυβο η δε κάρτα δεν δίνει σήμα στην οθόνη. Με το που ξαναβάλω την παλιά κάρτα όλα λειτουργούν κανονικά. Η motherboard μου είναι η gigabyte ga-8I915P Duo Pro. Δεν έχω κάνει bios update ποτέ. Μήπως η motherboard μου δεν μπορεί να υποστηρίξει την εν λόγω κάρτα, μήπως είναι προβληματική η κάρτα, μήπως τι.......? Βοηθάτε γιατί χανόμαστε

Δημοσ.

1.mipos den koumponei kapou kala..?

2.to trofodotiko sou eparkei gia aytin tin karta? (dokimase na tin valeis se kathari grammi 12v xoris alli syskeyi pano)

pantos exo akousei oti i 8800gtx thelei varbato PSU!

Δημοσ.

Φαντάζομαι ότι θα το έχεις κάνει αυτό που θα σου πω, αλλά για να είμαστε σίγουροι....η 8800gtx έχει 2 εισόδους για επιπλέον τροφοδοσία σε ρεύμα, πρέπει να παίρνει ρεύμα και απο τις 2.

Δημοσ.
1.mipos den koumponei kapou kala..?

2.to trofodotiko sou eparkei gia aytin tin karta? (dokimase na tin valeis se kathari grammi 12v xoris alli syskeyi pano)

pantos exo akousei oti i 8800gtx thelei varbato PSU!

Το Tagan 580 μου είχε στοιχίσει πριν ένα χρόνο 120 ευρώπουλα περίπου και βγάζει 20Α ανά 12-βολτο. Το UPS έχει LCD οθόνη που δείχνει πόσο καταναλώνει κάτω από κάθε περίπτωση φόρτου. Είτε δισδιάστατο είτε τρισδιάστατο μένει σταθερά στα 2/5 συνολικής κατανάλωσης ότι και να πετάξω στην κάρτα. Δεδομένου ότι το UPS είναι 1500VA υπολόγισε μόνος σου πόσο καταναλώνει συνολικά το σύστημα.

Βαρβάτο PSU θα έλεγα ότι είναι τα 700-άρια και βάλε τις Tagan για SLi.

Σωστός!!!! Μάλλον θα δουλέψει τώρα. Μην ξεχάσεις να μας πεις εντυπώσεις απο το Τέρας :-)

Θέλει ένα CoreDuo για να σε εντυπωσιάσει LOL.

Δημοσ.

Godslayerxp man Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ :)!!!!!!!!!!!!!! Η 6800gt είχε μια υποδοχή για ρεύμα γι'αυτό και την πάτησα. Παραμένω ηλίθιος ωστόσο \0/ για την παπαριά που έκανα.

Παιδιά ξέρω ότι το σύστημα μου δεν είναι για την συγκεκριμένη κάρτα αλλά εφόσον η παλιά μου κάρτα με πρόδωσε είπα να πάρω από τώρα το ένα κομμάτι του θηρίου που σκοπεύω να χτίσω όταν μας έρθουν τα vista με το καλό. Θα του χώσω 2gb ram την δευτέρα αλλά μέχρι εκεί για την ώρα.

Το τροφοδοτικό μου είναι 480 της enermax οπότε πιστεύω ότι θα σηκώσει την καρτούλα. Πάντως η κάρτα είναι πραγματικό τέρας σε μέγεθος. Χρειάστηκε να αφαιρέσω 1 από τους σκληρούς μου για να την βάλω ;/. Θέλω μεγαλύτερο κουτάκι δυστυχώς.

Δημοσ.
Godslayerxp man Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ :)!!!!!!!!!!!!!! Η 6800gt είχε μια υποδοχή για ρεύμα γι'αυτό και την πάτησα. Παραμένω ηλίθιος ωστόσο \0/ για την παπαριά που έκανα.

Παιδιά ξέρω ότι το σύστημα μου δεν είναι για την συγκεκριμένη κάρτα αλλά εφόσον η παλιά μου κάρτα με πρόδωσε είπα να πάρω από τώρα το ένα κομμάτι του θηρίου που σκοπεύω να χτίσω όταν μας έρθουν τα vista με το καλό. Θα του χώσω 2gb ram την δευτέρα αλλά μέχρι εκεί για την ώρα.

Το τροφοδοτικό μου είναι 480 της enermax οπότε πιστεύω ότι θα σηκώσει την καρτούλα. Πάντως η κάρτα είναι πραγματικό τέρας σε μέγεθος. Χρειάστηκε να αφαιρέσω 1 από τους σκληρούς μου για να την βάλω ;/. Θέλω μεγαλύτερο κουτάκι δυστυχώς.

Μια χαρα θα σαι και εγω με ενα Antec 480 Neopower την δουλευω..

Αχ αυτα τα πραγματα ρε Chilly να τα προσεχετε πριν βαλετε την καρτα πανω δεν σε παραξενεψε που ειχε 2 εισοδους τροφοδοσιας; :-D

Καλοριζικη. ;)

Δημοσ.

axxxxxxxx pote tha tin exoume kai mis sto koutaki mas me to kalo!!!!!

paidia pos tin blepete? exi simantikes diagores stin piotita apikonisis kai tin taxitita apodosis frames? rotao giati mexri tora mono review diavazoume... as paroume kai tin gnomi tou xristi pou tin blepi se pragmatiki xrisi!!!

Δημοσ.
axxxxxxxx pote tha tin exoume kai mis sto koutaki mas me to kalo!!!!!

paidia pos tin blepete? exi simantikes diagores stin piotita apikonisis kai tin taxitita apodosis frames? rotao giati mexri tora mono review diavazoume... as paroume kai tin gnomi tou xristi pou tin blepi se pragmatiki xrisi!!!

Μια φραση...

I $hit my pants..:-D Οτι και να λενε τα reviews ειναι λιγο αν δεν το δεις μπροστα σου.. :P

Και φαντασου οτι εγω αναβαθμισα απο X1900XT@720/800 ;)

Δημοσ.

po-po katalava!!! ta resta tis kai etsi... alithia se ti othoni tin douleuis?

file mou mporis na mou pis posa ekatosta (CM) exei i karta mikos gia na kano kamia proxiri metrisi na do ean xorai sto kouti mou?????

Δημοσ.

Παιδιά καμία σχέση με τον προκάτοχο.....μα καμία και δεν είχα καμιά κάρτα για πέταμα. Μόνο wow έτρεξα ως online αρρωστάκι και είδα οπτικά ένα διαφορετικό παιχνίδι. Ανυπομονώ να την λιώσω σε πιο απαιτητικά games για να δω fps. Χαλάλι τα 600 ευρώ. Πάντως μην περιμένετε να σας δώσω καμιά ενημέρωση της προκοπής καθότι δεν είμαι και ο σχετικότερος (εξάλλου αυτό φάνηκε). Την τρέχω σε Philiphs brilliance 109P4.

Δημοσ.

apo mikos bre paidia???posa ekatosta einai?? apoti metrisa sto kouti mou exo perithoria gia 27.3 ekatosta!!!!!! xiliosto na einai megaliteri thelo neo kouti.......

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...