Aerico Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Αρχικά καλημέρα σε όλους!! Θα ήθελα να ρωτήσω αν ο κώδικας του Pacman είναι free ή τον έχουν κατωχυρωμένο. Αν είναι free μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει ένα link που θα μπορώ να τον δω?? Με ενδιαφέρει να τον βρω ,κυρίως, σε java ή και C
deker Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Στο http://www.planetsourcecode.com έχει διάφορες εφαρμογές παιχνιδιών και νομίζω ότι κάπου έχει πάρει το μάτι μου και το pacman χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος. Μπορείς να το βρεις και στη Java και στη C.
myle Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Για C δεν είμαι σίγουρος πάντως για Java επειδή το είχαμε για εργασία στο προηγούμενο εξάμηνο, το κάναμε μαζί με άλλα δύο παιδιά. Αυτά που κυκλοφορούν στα Internet είναι κυρίως applets. Αυτό που κάναμε εμείς έχει τα εξής features: εμφάνιση φρούτων user defined levels με την σύμβαση να έχουν όνομα level1.txt level2.txt κοκ τεχνητή νοημοσύνη των φαντασμάτων μέχρι σε ακτίνα τριών τετραγών high score μεταβολή της ταχύτητας των φαντασμάτων ανάλογα με την φάση της πίστας αστεία σχόλια στον κώδικα ίσως και άλλα που δεν μπορώ να σκεφθώ τώρα Δεν έχει: [*]περιορισμό στην ταχύτητα με την οποία μπορεί να κινηθεί ο Pacman [*]κυκλοφορήσει ακόμα στην ελληνική αγορά (αν και τα σχέδια λένε για δερμάτινη θήκη και δώρο με την συσκευασία μερικά φρουτάκια) Είναι εφαρμογή και όχι applet. Η εργασία πήρε 10.
Tetix Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Είναι εφαρμογή και όχι applet. Η εργασία πήρε 10. Xaxa, καλό!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.