Προς το περιεχόμενο

Samsung

hermes1516

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί με samsung 15'' tft δεν μπορεί να δεχτεί αναλύσεις μεγαλύτερες από 1024Χ768;;; η δικιά μου CRT (16'') δέχεται αναλύσεις έως 2048Χ1536 (βέβαία τα γράμματα ίσα που διαβάζονται)! Η tft οθόνες δέχονται μόνο αναλύσεις που προτείνονται από τον κατασκευαστή;

Δημοσ.

hermes1516 οι TFT εχουν μια δεδομενη μεγιστη αναλυση στην οποια και αποδιδουν τα μεγιστα. Δεν ειναι θεμα μαρκας ουτε καλωδιου, ειναι θεμα κατασκευης της καθε TFT. Πιο μικρες αναλυσεις ειναι εφικτες ομως φαινονται σαν ζουμαρισμενες, αλλα πιο μεγαλες δυστυχως δε γινεται να εχεις.

CRT 16" δεν υπαρχει ή 15αρα εχεις ή 17αρα...

Δημοσ.
hermes1516 οι TFT εχουν μια δεδομενη μεγιστη αναλυση στην οποια και αποδιδουν τα μεγιστα. Δεν ειναι θεμα μαρκας ουτε καλωδιου, ειναι θεμα κατασκευης της καθε TFT. Πιο μικρες αναλυσεις ειναι εφικτες ομως φαινονται σαν ζουμαρισμενες, αλλα πιο μεγαλες δυστυχως δε γινεται να εχεις.

CRT 16" δεν υπαρχει ή 15αρα εχεις ή 17αρα...

"αλλα πιο μεγαλες δυστυχως... " Γιατί?

"CRT 16" δεν υπαρχει ή 15αρα εχεις ή 17αρα" Και εμένα μου φαίνετια περίεργο αλλά το PC Wizard 2006 μου λέει ότι είναι 16" Είναι μια iiyama vision master pro 410 αν από αυτό βγαίνει κάποιο συμπέρασμα!!

Δημοσ.

Ετσι ειναι η τεχνολογια των TFT, δε μπορεις να κανεις κατι παραπανω εσυ απο το να προσεχεις την μεγιστη αναλυση την στιγμη που πας να αγορασεις μια τετοια οθονη...

Η CRT σου ειναι 17", λογικα το οπτικο πλαισιο ειναι 16" αλλα μου φαινεται περιεργο να στο δηλωνει αυτο ενα προγραμμα!

• Product Information

Iiyama Vision Master Pro 410 General

Display Type: Display / CRT

Width: 41.2 cm

Depth: 42 cm

Height: 42.4 cm

Weight: 21 kg

Enclosure Colour: White

Compatibility: PC, Mac

Display

Diagonal Size: 17"

Viewable Size: 15.9"

Dot Pitch / Pixel Pitch: 0.25 mm

Max Resolution: 1600 x 1200 / 75 Hz

Max Sync Rate (V x H): 160 Hz x 96 kHz

Front Panel Controls: Power on/off, colour temperature selection, adjust +/- , select

On-Screen Controls: Contrast, brightness, H/V-position, H/V-size, pincushion distortion, pin-balance, H/V-moire, degauss, trapezoid, language select, tilt, convergence, rotation, colour adjustment

Interface: VGA (HD-15)

Image

Image Colour Temperature: 9300K, 5000K, 6500K

Video Input

Analogue video Signal: RGB

Δημοσ.

Υπαρχουν TFT panel που αποδιδουν αυτες τις αναλυσεις, αλλα φυσικα οι τιμες ξεφευγουν αρκετα. Οπως σου ειπα ειναι κατι που πρεπει να προσεξεις οταν πας να αγορασεις μια οθονη, επειδη δε μπορεις να κανεις κατι για να το αλλαξεις...

Δημοσ.

Και εμενα το μυαλο μου εκει πηγε vask, αλλα μιλαμε για αρκετα μεγαλο κοστος...

Την βρηκα εδω:

http://www.skroutz.gr/search.php?sp_keyword=Dell+3007WFP&sp_catcode=SKROUTZ

(χμμ οχι οσο ακριβη περιμενα να σου πω την αληθεια...

Δες και αυτες τις TFT στα 1920 x 1200 και πες αν σε βολευουν:

http://www.skroutz.gr/search.php?sp_keyword=tft+1920+&sp_catcode=SKROUTZ

Δημοσ.

!!!!... Το HAC πουλάει Dell ?!?!?!? Η Dell ΔΕΝ χρησιμοποιεί άλλα κανάλια πώλησης εκτός από τα δικά της.....

Βασικά η Dell στην Αμερική την πουλάει κάπου 1500$ άρα στην Ελλάδα δεν θα κάνει πάνω από 1500 ευρώ (από την ίδια φυσικά).

Δημοσ.

Φοβερή η Dell !! Ειναι τεράστια όσο και οι δυο οθόνες μου [17"(16) +14"]

μου αρέσει είδικά αν την βρω 1400-1500€ θα την χτυπήσω!!! το contrast δεν είναι καλό αλλα δε πειράζει (700), εχει και card reader,!! θα είναι και ωραία tv(με ενα tv tuner),!!

Ευχαριστώ πάρα πολύ!!

Θέλω και κατί ακόμα: μια 19" - 22" μέχρι 500€ ως δευτερη για εργαλέια κτλ, (που αν γινεται να έχει οπτικα την ίδια ανάλυση δηλαδη τα παράθυρα εικονίδια κτλ να έχουν το ίδιο μέγεθος μεταξύ των οθονών πχ οι δύο ωινές μου οθόνες 17 κ 14 λειτουργουν σε 1600χ1200 και 1280χ1024 αντιστοιχα αλλά δείνουν στο ίδιο μέγεθος)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...