toksotis_ath Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Εχω ενα πολυ σοβαρο προβλημα με το Laptop μου.Καταρχειν ειναι ενας HP Pavilion zv5000 PENTIUM 4 3.2GHz 1GB RAM που εβαλα εγω,ATI Mobility Radeon 9000 128 mb,fujitsu 80GB σκληρο και Realtek καρτα δυκτιου και ηχου.Το προβλημα μου ειναι το εξης.Εκει που δουλευει μια χαρα οταν ζοριζεται λιγο ο επεξεργαστης ειτε στα καλα του καθουμενου εντελως το Laptop σβηνει!φανταστηκα οτι ειναι προβλημα ρευματος αλλα οπου και να τον παω σβηνει!Μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirimis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 θερμοκρασιες? Μηπως στουμπωσε απο τις σκονες κανα ανεμιστηρακι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Aπο οτι φιανεται το συστημα φοραει επιτραπεζιο επεξεργαστη οποτε κοταξε για θεροκρασιες με το notebook hardware control που δημοσιευεται σε αλλο θεμα για να το κατεβασεις. Μπορεις ομως με τη βοηθεια τεχνικου να το καθαρισεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trojan Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 frontize episis otan to xrisimopoieis na min frazeis tin eksodo tou aera. auto tha voithisei arketa. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.