katarak Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Λοιπον παιδια εχω μια ερασιτεχνικη σελιδα και ξαφνικα στα σχολια που μπορει να αφησει ενας οποιοσδηποτε ελαβα καμια 20 σχολια στη σειρα απο ενα και μοναδικο χρηστη.Τα σχολια εχουν την εξης σειρα , οπως τα εγραψε ο συγκεκριμενος.. [email protected] alert(1090360212); &cat /etc/passwd& /some_inexistent_file_with_long_name ;printf(md5(acunetix_wvs_security_test));exit;// Set-Cookie: cookiename=cookievalue ../../../../../../../../etc/passwd ' ';printf(md5(acunetix_wvs_security_test));exit;// -->alert(1565853922); .\\./.\\./.\\./.\\./.\\./.\\./etc/passwd ../..//../..//../..//../..//../..//../..//../..//../..//etc/passwd ' style='background:url(JaVaScRiPt:alert(654902583))' invalidparam=' alert(331431707); [email protected] and 1=1 το θεμα ειναι πως για να γινουν ποστ τα σχολια πρεπει να τα εγκρινω πρωτα εγω , που εχω τη σελιδα η συγκεκριμενη ιp που σταλθηκαν τα συγκεκριμενα σχολια ειναι γνωστη καθως φαινεται οταν παω να τα εγκρινω Προκειται για μια προσπαθεια καποιος να μπει στη συγκεκριμενη σελιδα και να την χακαρει ??? Αν ναι τι μπορω να κανω ξεροντας πια την IP απο οπου σταλθηκαν ολα αυτα??
Ceidkeeper Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 diabase liga edw kai pisteuw 8a se boh8hsei.
poulinos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 prepei na miliseis me ton isp.kanoun paratirisi stin arxi.an sinexeistei pas me isageliki parembasi ktl ktl.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.