Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με contact list στο windows live messenger (MSN)

stimuli

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα έκανα uninstall την έκδοση του windows live messenger και ξαναέβαλα msn messenger 7.5, αλλά επειδή είχα πρόβλημα με τις επαφές και έτσι ξανάεβαλα windows live messenger. Το πρόβλημα μου είναι πως προτού το κάνω αυτό, οι επαφές εμφανίζονταν κανονικά, αλλά τώρα αυτές που κάνω, ή με κάνουν πρόσφατα add εμφανίζονται σαν offline, το email τους εμφανίζεται κανονικά στην λίστα αλλά παρόλο που αυτοί μου ομιλούν και είναι κανονικά online, στην λίστα μου τους δείχνει offline και λέει πάνω πάνω αν θέλω να τον προσθέσω στην λίστα μου, πατάω εκεί αλλά δεν γίνεται τίποτα. Μήπως έχει καμμία σχέση επειδή έχω συνολικά 1268 επαφές; Aς με βοηθήσει κάποιος, γιατί έχω αρχίσει και απελπίζομαι με το msn...!

Δημοσ.

1268 επαφες ?!?!?!?!?! LoL . Εγω εχω 20 και μπερδευομαι παντως !!! btw και εμενα το ιδιο μου κανει . βαζω φιλους και μου τους διχνει offline δεν ξερω τι παιζει . μαλλον κανα bug θα ειναι και θα το φτιαξουν . Εχει λιγο καιρο που μου το κανει . Παντως δεν ειχα Live και το γυρισα σε MSN και μετα παλι σε Live . Οποτε μαλλον δε φταιει αυτο :)

Δημοσ.

Από ότι είδα και στο section του Internet κάποιος άλλος χρήστης έχει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Πως θα καταφέρουμε να το φτιάξουμε; Δεν ξαναβάζω 7.5 πάντως, δεν μου δείχνει όλες τις επαφές.

Δημοσ.
έχω συνολικά 1268 επαφές; ...έχω αρχίσει και απελπίζομαι με το msn...!

POPO!! 1268 re thirio??? ma ma lon... mallon (<-travlisma) kai to msn apelpisthke me sena :)

(se kalo mou to gelio, psofisa).

Tespa. prosfata dokimasa ena kolpo kai pianei (isws se bohthisei) kratisa kai tis 2 version tou msn 7.5 kai 8 se diaforetika folder opote me tin 8 stelnw offline minimata enw me thn 7.5 douleuw kalutera +oti blepw kai tis eikones ton allon (oswn den den exoun ton 8 ).

Δημοσ.

Σε περίπτωση που κάποιος αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα,

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=166199

εκεί θα βρει την λύση... Ευχαριστώ όσους έκαναν reply πάντως και συγγνώμη που δεν έκανα νωρίτερα search, αλλά πίστεψα πως θα είμαι ο μοναδικός με αυτό το πρόβλημα... Moderators παρακαλώ κλειδώστε το!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...