pblithis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 ΠΑΙΔΕΣ ΕΧΩ ΕΝΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΠΟΥ ΣΤΟ ΦIΣΑΚΙ ΤΟΥ ΕΧΕΙ 20pINS ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΜΟΒΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ 24PINS ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΙ ΚΑΝΩ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΑΠΤΟΡΑΣ Η' ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ?
billpeppas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Πρώτα από όλα μην γράφεις με κεφαλαία, είναι σαν να φωνάζεις ( εις την διάλεκτο του web ) Δεύτερον, επειδή λες παλιό, για πες ποιό τροφοδοτικό είναι και σε τι σύστημα θες να το βάλεις ( motherboard, cpu , vga )
S2Katana Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Yπαρχει ανταπτορας.Δεν ειναι ιδιαιτερα ακριβος. Αν ομως δεν καλυπτει τις αναγκες σε Watt του συστηματος, το PSU πρεπει να παρει ποδι!
JOHNX2 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 min tixon kanis to lathos kai topothetisis to 20pino visma ean i mitriki sou exi 24 ipodoxes..... tha sou douleui kanonika MEN ala i mitriki sou tha ine metaksi fthoras kai aftharsias.. kai ego etsi TIN PATISA kai ekapsa tin MSI K8N DIAMOND EYTHXOS omos pou mou kaike dioti den ipirxe alli diathesimi ekini thn epoxh MSI K8N DIAMOND apo thn antiprosopia kai mou ipan apo to katasthma pou thn pira na dialekso mia alli dioti tha perimena arketa mexri na paralavoun nea paragelia!!!! kai fisika pira thn THEIKH ""DFI LANPARTY SLI-DR"" kai to sistima pire alli pnoi toulaxiston +7% auksisi epidoseon se default katastaseis!!!!!!!!!!!!!!!!
KWSN_Men Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Πόσα Watts ήταν το τροφοδοτικό που έκαψε την μητρική;
JOHNX2 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 htan to eleino QTEC 550WATT kai kala.... to opio meta apo ton geniko xamo pou epikratise me to kapsimo ths mitrikis pire fisika podi me thn mia... kai topothetisa to katapliktiko "ENERMAX NOISETAKER II 600WATT REV 2.2"
spirosta Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 σόρυ κιόλας αλλά οι μόνες μητρικές που έχω δει να καίγονται είναι MSI. Δεν ξέρω και δεν έχω ακούσει για άλλη μάρκα να καίγεται έτσι. Ένας φίλος έχει κάψει 3. Ένας άλλος 2. Ένας άλλος πήγε να συνδέσει ένα mp3 player και πάει και αυτή. Τώρα αν συνδυάζεται και με q-tec psu..Ε λογικό να καει... Έτσι μου φαίνεται.. Όσο για τα 24pin αν βάλεις το απλό 20πινο ή θα δουλέυει ή όχι.. Αλλά και να δουλεύει δεν είναι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Απλά μπορεί να μην είναι αρκετά σταθερή..
KWSN_Men Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Τα Qtec ότι pin και να έχουν, είναι πραγματικά γτπ. Και φυσικά τα Watts που αναφέρουν είναι για γέλια.
S2Katana Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Σωστα.Εγω ειχα ενα 400αρι και απο οτι ειχα δει, μαλλον γυρω στα 250W ηταν πραγματικα.Εντουτοις, 2 χρονια που το ειχα(και μαλιστα σε SLi συστημα) δεν ειχα προβλημα.Ξερω βεβαια οτι ρισκαρα χωρις λογο το συστημα μου!
JOHNX2 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 afiste paidia draqmatiki empiria pou na min tixi se kanenan alla prosopika mou vgike se kalo afou pira tin katapliktiki mitriki pou exo tora kai pragmatika dini ta resta tis.... pantos to qtec pou ixa tin 7900GTX tis douleue aneta an kai sigoura ta 550watt ta opia anefere san onomastiki isxii einai 100% plasmatika. tora gia to kapsimo tis mitrikis isos na eftege i apousia tou adaptora... isos i mitriki ek ergostasiou... isos kai to trofodotiko.... isos kai o sindiasmos ton trion... pios kseri!!!!
varthol Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Μεγάλος καυγάς γιά το τίποτε......... Μια και είμαι Βαθιά χωμένος στο "Αθλημα" από το 89 Τεχνικός,μου επιτρέπετε να εχω γνώμη επι του θέματος.Στα site Supp. και ΙΝΤΕL και MSI και ASUS_Gigagyte και αλλοι μιλάνε για την εν λόγω διαφορά και καταλήγουν οτι οτι παίζη με 24 θα παίζη και με 20.Δεν μπαίνω στην διαδικασία να εξηγήσω γιατί θα κουράσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.