Προς το περιεχόμενο

toshoba a100-906

fantomas02

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Καλορίζικο !!!

Δεν έχω ιδέα αλλά μπορείς να πάρεις την IDEAL (210 51.93.900) και να ρωτήσεις

Επειδή και εγώ μάλλον σε αυτό θα καταλήξω αν έστελνες τις εντυπώσεις σου και Benchmark (PCmark05, 3Dmark06) θα σου ήμουν κάτι παραπάνω από ευγνώμων

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

geia sas..pira to toshiba a100-906 kai i mpataria itan pano sto mixanima foremeni..exei parei kaneis toshiba teleytaia?akousa ekei sto magazi oti sta toshiba einai pano i mpataria etoimi..alitheyei??

lathos sto topic,,toshiba :) eyxaristo..

kai sto diko mou foremeni itan.

eyxaristo paidia..file akou poli kalo to mixaniima,basika tora katalaba kai ayto pou mou eipes gia ta 3dmark kai pcmark..den ta gnoriza,tha ta dokimaso kai tha sou po giati den einai akribos diko mou to mixanima..

na rotiso kati allo?? thermokrasies pos mporo na metriso sto forito??

Φίλοι μου έχω πάρει και εγώ εδώ και 20 ημέρες το συγκεκριμένο notebook.

Οι εντυπώσεις μου απο τις πρώτες εβδομάδες που το έχω στα χέρια μου είναι αρκετά καλές.

Τα θετικά είναι πάρα πολλά !

σαν αρνητικό μπορώ να πω μόνο ότι αργεί χαρακτηριστικά να κάνει εκκίνηση, το περίμενα πιο γρήγορο, ίσως έχει να κάνει με τα πολλά προγράμματα που τρέχουν στην εκκίνηση του και είναι προεγκατεστημένα βοηθήματα της Toshiba, αν και έκοψα αρκετά η εκκίνηση του κάνει παραπάνω απο 2 λεπτά (μέχρι να έχει φορτώσει τα πάντα και να είναι έτοιμο για χειρισμό).

Έχω βάλει αρκετά προγράμματα, κάποια βαριά, δεν ξέρω αν αυτά επιρρεάζουν την εκίνηση.

Το σίγουρο είναι ότι θα του μεγάλώσω την μνήμη σε 2giga.

Σε χρήση προγραμμάτων δεν έχω διαπιστώσει αργοπορία.

Σε επικοινωνία μου με την αντιπροσωπία μου είπαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα εγγύησης αν βάλω μόνος μου κάρτα μνήμης στο notebook (το γράφω αυτό γιατί άκουσα κάτι τρελά...., ότι χάνεις εγγύηση κλπ...)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...