Προς το περιεχόμενο

αρνειται προσβαση σε αρχεια απο φακελο μεσου network

tromeros dennis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον, τα εκανα ολα οπως μου ειπες, εκανα στο τελος αναζητηση για χρηστες, αλλα οι χρηστες που βρηκε, ειναι διαφοροι χρηστες του pc του ιδιου, διαφοροι admin, remote desktop και κατι τετοια.

εδοσα full δικαιώματα σε ολους αλλα δεν αλαξε τιποτα... το παρξενω ειναι οτι βρηκα εναν φακελο μεσα στον προβληματικο φακελο, του οποιου τα αρχεια (κατι φοτο) τα ανοιγω ολα χωρις κανενα προβλημα... o.0

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ψάξε στην καρτέλα "Ασφάλεια" μήπως μπορέσεις να βρεις κάπου όλους τους χρήστες του δικτύου. Αν όχι μην κάνεις αναζήτηση, αλλά πρόσθεσε μόνος σου το χρήστη που θες. Νομίζω ότι αρκεί μόνο το username για να γίνει αυτή η δουλειά. Δοκίμασε και πες μας τις εξελίξεις!

Δημοσ.

Εχεις μαλλον Win Home..

tsp

Κανεις τα παρακατω βηματα ενα ενα .. (το καθενα αντιστοιχει σε επιλογη ή button)

Ξεκινας με ασφαλη λειτουργια (κατα την εκκινηση πατας F8 )

Πας στο φακελο που θες shared (ή και στο δισκο)

Ιδιοτητες

Ασφαλεια

Προσθηκη για προxωρημενους

Ευρεση τωρα

network (πληρη ελεγχο)

οκ

Δημοσ.
πρόσθεσε μόνος σου το χρήστη που θες

δεν το δεχεται... :/ δεν βρηκε χρηστη, να κανω αναζητηση μου λεει...

Εχεις μαλλον Win Home..

οχι. εχω prof. αλλα θα κανω μια δοκημη ετσι οπως λες..

Δημοσ.

λοιπον, εκανα κι αλλη μια δοκιμη, στο safe mode, αλλα δεν εγινε τιποτα...

ανεβασα μια φοτο απο την κατασταση που επικρατει...

clipboard02prevgm0.jpg

το προβλημα ειναι οτι στο τελευταιο παραθυρακη (δεξια κατο) που γραφει που ψαχνει για γρηστες, οτι ψαχνει μονο στο pc μου και οχι στο δυκτιο...

Δημοσ.

Βασικά άμα δεν έχεις κάποιο domain controller δεν θα σου βγάλει κάτι άλλο εκτός από το πισί σου, φαντάζομαι ότι κάνεις login τοπικά και όχι σε domain.

Δεν είμαι σίγουρος ότι δουλέυει και με workgroup. Δοκίμασε στο παράθυρο που λέει "Geben Sie die zu verwendenden Objektnamen" να βάλεις το username από χρήστη σε άλλο πισι κάπως έτσι..."workgroup\username" ή \\computername\user. Παίζει όμως να μην γίνεται να σου εμφανίσει άλλους χρήστες πέρα από αυτούς που είναι στο πισι σου...Στην περίπτωσή σου "κανονικά" αρκεί η αρχική ρύθμιση που έχεις διαλέξει, δηλαδή όλοι να έχουν φουλ δικαιώματα στο φάκελο.

Στο πρώτο σου ποστ γράφεις πως δεν σε αφήνει να μετακινήσεις ή να αλλάξεις τα αρχεία μέσα στο φάκελο, δηλαδή τα δικαιώματα που έχεις δώσει στον φάκελο, δεν περνάνε στα αρχεία τα οποία δημιουγούνται μέσα σε αυτόν. Με λίγα λόγια, αν δεν κατάλαβες τίποτα απ'όσα είπα, κάνε αυτό που έγραψα παραπάνω. Κατάργησε το sharing στον φάκελο και μετά ξανακάντον shared και θα δεις ότι θα δουλέψει....8)

Δημοσ.

τα εκανα αυτα ολα με το αποτελεσμα να μην αλαξει τιποτα.

παιδια, παω να τρελαθω γιατι ανακληψα το εκ σεις:

μπορω να ανοιξω και να μετακινησω ορισμενα αρχεια κανονικότατα! αυτα τα αρχεια ειναι βιντεακια, που δεν ειναι αμεσα στον φακελω FILES, αλλα ειναι σε αλλον φακελω δλδ FILES\SubFolder\file.mpg για πχ.

αρχεια μουσικης η και φοτο δεν μπορω να τα ανοιξω οπου και να ειναι αν και βρηκα εναν φακελω που γινοταν... o.0

τι τρεχει εδω ρε παιδια ?!?!?! εκανα και ολον τον δισκο shared, που βρισκεται ο φακελος (και μονο αυτος ο φακελος), αλλα παλη τα ιδια...

μήπως να τα σπασω ολα; λεω... μπας και βοθησει.

Δημοσ.

Start --> Run

gpedit.msc

Ακολουθεις το path οπως στη φωτογραφια και απενεργοποιηεις το συγκεκριμενο.

3fr9.jpg

Επισης κανε αυτο για να μην μπλεκεις με δικαιωματα.

Χρηση απλης κοινης χρησης...

1na0.jpg

Χρηση απλης κοινης χρησης...

Δημοσ.

ευχαριστω παιδια, τα εκανα ολα αυτα, αλλα απ'τι καταλαβα το προβλημα ειναι στα αρχεια που ειναι μεσα στον φακελο. γιατι μερικα αρχεια τα ανοιγω και μετακινω κανονικα (ας τα seedαρι και το azureus), ενο με αλλα αρχεια δεν γινεται τιποτε...

Δημοσ.

Μηπως εχεις ενεργοποιημενο το windows firewall για το τοπικο δικτυο?Αν ειναι ετσι απενεργοποιησε το απο τα properties της τοπικης συνδεσης του καθε pc και μετα με δεξι click και properties στον φακελο που σε ενδιαφερει και ενεργοποιηση του file sharing.Αν δε το εχεις αλλαξει εσυ το file sharing ειναι simple by default (και στα xp pro - στα home το advanced file sharing ειναι απλα κρυμμενο).

Δημοσ.

οχι το εχω απενεργoποιημενο... και τα filesharing τα ειχα και ετσι, κι αλιος. αλλα τιποτα.... πρεπει κατι να εχει να κανει με τα αρχεια, γιατι μερικα τα ανοιγει... o.0 *weird*

Δημοσ.

Τωρα αξιοθηκα και διαβασα απο την αρχη το thread.Καταρχην δοκιμαζεις να κανεις copy τα αρχεια στον default φακελο που γινεται shared οταν ενεργοποιεις το file sharing (δηλαδη απλα τα κοπιαρεις σε αλλο φακελο στο ιδιο pc).Για δοκιμασε το και πες μας.

Δημοσ.

οκ, πειρα λοιπον ενα .txt αρχειο που δεν μπορουσα να το ανοιξω η να το μετικινισω και το εβαλα στο My shared files δλδ στον φακελο που ειναι απο αρχη shared.

απο εκει τα κανω ολα με το αρχειο... οπως δλδ πρεπει να ειναι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...