Προς το περιεχόμενο

αρνειται προσβαση σε αρχεια απο φακελο μεσου network

tromeros dennis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα!

εχω ενα δυκτιο με 3 pc και εχω ενα προβλημα με εναν φακελο στο pc μου:

μου αρνειται να ανοιξω η να μετακινήσω όποιο αρχιο απο τον φακελο μεσου του δικτύου.

εχω σε ολα τα pc win xp sp2 και μονο με αυτον τον φακελο προβλημα! ελπιζω να μπορειτε να με βοηθησετε γιατι ο πατερας μου θελει να τον ανοιγει. Ειναι ο incoming φακελος του azureus. δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο, γιατι ειται ειναι ανοιχτο είτε κειστο το azureus, το προβλημα μενει...

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Από τις θέσεις δικτύου. Δε θυμάμαι αυτή τη στιγμή που πηγαίνεις μετά για να βρεις το άλλο ή τα άλλα PC που είναι συνδεμένα στο ίδιο δίκτυο. (Σε κάποια από τις επιλογές της λίστας "Εργασίες δικτύου" βρίσκεται πάντως αυτό που ζητάς.) Μετά αφού εντοπίσεις το φάκελο που θέλεις κάνοντας δεξί κλικ από τα δικαιώματα των χρηστών (ή κάπως έτσι) ορίζεις ποιοι χρήστες του δικτύου θα έχουν πρόσβαση σε αυτόν. Δυστυχώς αυτή τη στιγμή δεν έχω υπολογιστή σε LAN για να σου δώσω ακριβείς οδηγίες. Αν όμως με αυτά τα λίγα που είπα δεν τα καταφέρεις πες το και όταν βρεθώ σε υπολογιστές που είναι σε δίκτυο θα σου δώσω αναλυτικές οδηγίες...

Δημοσ.

Μήπως ο φάκελος του azureus είναι στο Program Files? Αν ναι τότε γιαυτό δεν σε αφήνουν τα windows να μπείς μέσω δικτύου. Γενικά τα windows απαγορεύουν την πρόσβαση στους φακέλους Program files και Windows όταν πάς να μπείς μέσα από το δίκτυο.

Δημοσ.
Μήπως ο φάκελος του azureus είναι στο Program Files? Αν ναι τότε γιαυτό δεν σε αφήνουν τα windows να μπείς μέσω δικτύου. Γενικά τα windows απαγορεύουν την πρόσβαση στους φακέλους Program files και Windows όταν πάς να μπείς μέσα από το δίκτυο.

oxi, einai se enan disko pou einai mono ta temp tou azureus kai ta incoming tou...

...
aaa ok file, gia na koitakso...
Δημοσ.
τελικα το βρηκα αυτο που ελεγες!

μονο που δεν μπορω να ορισω δηκαιοματα σε μελοι του δυκτιου, μονο σε χρηστες του H/Y...

Από Δευτέρα το τσεκάρω και σου λέω λεπτομέρειες! Αν είσαι τυχερός θα με προλάβει κάποιος άλλος μέχρι τότε! ;)

Δημοσ.
Από Δευτέρα το τσεκάρω και σου λέω λεπτομέρειες! Αν είσαι τυχερός θα με προλάβει κάποιος άλλος μέχρι τότε! ;)

οκ ευχαριστω φιλε! δεν βιαζομε :) αλλα αν εχει κανεις την λύση, μη διστασει να ποσταρει ;)

Δημοσ.

ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγω... Και εξηγώ:

Έχω 5 συστήματα σε δίκτυο, και 1 έκτο που το έχω για backup του φακέλου My Documents από τον κάθε χρήστη... Ότι permissions έχω δώσει, τα έχω δώσει προς όλους τους φακέλους που υπάρχουν εντός των documents, έχω αλλαξει δήλαδή τα permissions σε όλο το folder My Documents... Παρ'ολα αυτά, κάποια folders και κάποια αρχεία αρνούνται να αντιγραφούν στο δίκτυο.

Να προσθέσω πως ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είναι κανένα από αυτά τα αρχεία ανοιχτό, ή χρησιμοποιείται από κάποια εφαρμογή... και έχω βάλει everyone full control. Έχω δοκιμάσει με simple file sharing και χωρίς, αλλά τίποτα...

Καμμιά ιδέα;;;

Δημοσ.

Λοπόν πας Θέσεις δικτύου --> Άλλες θέσεις - Όλο το δίκτυο--> Εντοπίζεις το φάκελο που θες --> Δεξί κλικ --> Ασφάλεια --> Προσθήκη --> Για προχωρημένους --> Αναζήτηση (για να βρεις όλους τους χρήστες) και επιλέγεις αυτόν που θες. Με αυτά υποτίθεται ότι θα είσαι εντάξει. Δοκίμασε και πες μας τι έγινε!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...