Προς το περιεχόμενο

SoS!!!Δεν ανοιγει το pc!!!

red7genius

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια βοηθεια...σημερα δοκιμασα να πειραξω λιγο το pc μου. apo to bios αυξησα την συχνοτητα του επεξεργαστη και της ram απο 200 και 400 ΜHz αντιστοιχα σε 233 και 466. ολα πηγαν μια χαρα. ta windows ξεκινησαν κανονικα...ειπα να το ανεβασω λιγο ακομα και το πηγα 266 και 532. εκει ξεκινησε η καταστροφη... απο την στιγμη που εκανα save sto bios kai meta restart δεν ξεκιναει το pc!!!!:cry: ανοιγουν οι ανεμιστηρες αλλα η οθονη δεν δειχνει τπτ...λετε να καηκε τπτ??? ο επεξεργαστης ειναι pentium 4 3 ghz ram 512 400mhz kai mhtrikh gigabyte...HELP!!!

Δημοσ.

Κατα πασα πιθανοτητα δεν καηκε κατι.Βεβαια ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος. Θα σου προτεινα να επαναφερεις το βιος σε default κατασταση. Θα βραχυκλωσεις ενα συγκεκριμενη jumper στην μητρικη σου. Διαβασε το manual της μητρικής για να δεις πως γινεται. Συνηθως αναφερεται ως Clear CMOS setup.

Δημοσ.
παιδια βοηθεια...σημερα δοκιμασα να πειραξω λιγο το pc μου. apo to bios αυξησα την συχνοτητα του επεξεργαστη και της ram απο 200 και 400 ΜHz αντιστοιχα σε 233 και 466. ολα πηγαν μια χαρα. ta windows ξεκινησαν κανονικα...ειπα να το ανεβασω λιγο ακομα και το πηγα 266 και 532. εκει ξεκινησε η καταστροφη... απο την στιγμη που εκανα save sto bios kai meta restart δεν ξεκιναει το pc!!!!:cry: ανοιγουν οι ανεμιστηρες αλλα η οθονη δεν δειχνει τπτ...λετε να καηκε τπτ??? ο επεξεργαστης ειναι pentium 4 3 ghz ram 512 400mhz kai mhtrikh gigabyte...HELP!!!

Δεν το ξερα ότι μπορείς να αυξήσεις τόσο πολύ την συχνότητα λειτουργίας. :shock: Πάντως φαντάζομαι ότι θα έχεις πολύ καλή ψύξη για να το κάνεις αυτό ή εκεί που έχεις τον υπολογιστή σου θα χιονίζει! :mrgreen:

Δημοσ.

ακυρος ο συναγερμος...ευχαριστω παιδια..με ενα reset στο bios εφτιαξε!!μαλλον η ταση δεν ηταν αρκετη και δεν αντεχε να ξεκινησει το μαινμπορντ...η αληθεια ειναι οτι εχω πολυ καλη ψυξη...:) ευτυχως αλλιως τωρα θα τον κλαιγαμε τον επεξεργαστη!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...