stratman Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2000 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2000 Αγόρασα τον περαμένο Απρίλη ένα SUPRA EXPRESS 56e Memory και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Συνδέομαι κανονικά στην Χtreme στα 45.333, σερφάρω κανονικά, αλλά μετα από 5-6 λεπτά το modem σταματάει να ανταποκρίνεται δηλ. στην προσπάθεια μου να μπώ σε κάποιο site, μου βγαίνει η γνωστή άσπρη σελίδα λάθους του Ιnternet Explorer. Εξάλλου κατα 99,9% το ίδιο θα συμβεί και όταν κάνω download. ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΤΑΕΙ ΕΞΩ!!!τα φωτάκια του modem ανάβουν κανονικά και δείχνουν οτι είμαι συνδεδεμένος στο δίκτυο! Απλά δεν μπορώ να σερφάρω, ούτε ανανεώσω σελίδα, ούτε download, ΤΙΠΟΤΑ !!! σαν να μην είμαι connected. Έψαξα και βεβαιώθηκα οτι το firewire του modem είναι αναβαθμισμένο! Δεν ξέρω τι να κάνω ρε Γ****ο. Τσάμπα έσκασα 40 χήνες στα Μultirama. ---- Σημειωτέον οτι με το παλιό μου USR 33.600 δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Και χάρη σ'αυτό μπορώ και ζητάω τώρα τη γνώμη σας... Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω στις ρυθμίσεις του modem ή θα τους το πάω πίσω???? ΤΗΑΝΧ
Manolo Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2000 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2000 Δεν ξέρω αν αυτό που θα σου πώ σε βοηθήσει αλλά και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα τελευταία με ένα Motorola Speakerphone 56 PCI εσωτερικό. Θέλω να πιστεύω ότι κάτι έχει να κάνει με την X-treme και όχι με τα software modems. Πάντως το πρόβλημα σε μένα είναι περιστασιακό αλλά ακριβώς όπως το περιγράφεις και μου έχει παρουσιαστεί μόνο τον τελευταίο μήνα. Ισως κάποια αλλαγή που έχει κάνει η X-treme στα modem της;
Mudrider Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2000 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2000 tis kathimerinis ton pc exeis file manolo? a,moy xei symbei kai mena afto pedia me thn x-treme omos mono... me oneway net poy dinan ta oneway tsmpa eimai kyrile ,(kai me thn hol poy eixa paliotera pali den eixa prob...)
SoTiRiS Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2000 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2000 auto mou to parousiase kai mena merikes fores prin ena mina stin otenet me isdn sindesi.eprepe na kano disconnect kai meta na mpo 3ana opote den to parousiaze pali.i lisi pou brika itan na kano 3ana tis ri8miseis tis sindesis apo tin arxi (eblala exo protokola klp)kai 3ekinisa san na min eixa sindesi.meta apo auto to problima li8ike.apo tin otenet mou eipan oti tin periodo ekeini ekanan anabaumisi sta modem tous.
stratman Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2000 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2000 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΜΕΝΑ ΟΜΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ MODEM!!! ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΑ ΟΤΑΝ ΣΥΝΔΕΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ USR MOY ( AKOMA ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΤΡΕΜΕ) ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. <B>ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΕ ΠΕΤΑΞΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ</B>!!! ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟ SUPRA H KATI ΑΛΛΟ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.