Προς το περιεχόμενο

Ήρθε και για μένα η ώρα να πάρω ένα κινητό της προκοπής....

Theodore Tsi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γενικά πότε δεν είχα κάποιο τοπ κινητό.....Αυτή τη στιγμή έχω το τραγικό 2650:oops:

Ξεκίνησα λοιπόν να ψάχνω.....κ πάνω που πίστευα ότι κατέληξα τα πράγματα άλλαξαν...

w850 λοιπόν είχα κατά νου....κ μετά ήρθε η σείρα n της nokia (symbian κτλ κτλ) και μπήκα πάλι σε σκέψεις.......Κοιτάω πολύ περισσοτέρο για τα κινητά από το n80 και πάνω...

Θα ήθελα γνώμες σχετίκα....

Υ.Γ: Πείτε κ 2 λόγια για τα πλεονεκτήματα των symbian κινητών σε σχέση με τα υπόλοιπα μπας κ αλλάξω γνώμη και κινηθώ τελευταία στιγμή προς nokia....

Δημοσ.

εγώ θα σου πρότεινα κινητό με symbian ή windows mobile αν θές να το κρατήσεις για αρκετό καιρό. Με το λειτουργικό σύστημα είσαι σε θέση να βάλεις όποια εφαρμογή θέλεις στο τηλ. και έτσι δεν σε "ξεπερνά" εύκολα η τεχνολογία πχ α αύριο βρει ένα νέο format ήχου το mp10 εσύ με την προσθήκη του ανάολογου player θα μπορείς να παίζεις και τα νέα κωδικοποιημένα σε mp10 τραγούδια. Οι άλλοι απλά θα πρέπει να αλλάξουν τηλέφωνο!

Δημοσ.

Όλες οι συσκευές που βασίζονται στην πλατφόρμα Series 60 έχουν αρκετά megabytes αποθηκευτικού χώρου και συνήθως υποδοχή για την τοποθέτηση καρτών μνήμης. Σε αυτόν το χώρο εκτός από φωτογραφίες, videos και τα προσωπικά σας δεδομένα μπορείτε να εγκαταστήσετε εφαρμογές. Κάποια εφαρμογή που σας εντυπωσίασε σε κάποια άλλη Series 60 συσκευή, μπορείτε να την «εκτελέσετε» και στη δική σας, αρκεί φυσικά να την «βρείτε» και να την εγκαταστήσετε. Η «συμβατότητα» ανάμεσα στα συγκεκριμένα κινητά, επέτρεψε στους προγραμματιστές να αναπτύσσουν εφαρμογές οι οποίες εύκολα μπορούν να «τρέξουν» σε οποιοδήποτε Series 60 κινητό. Αν για παράδειγμα ψάχνετε απεγνωσμένα μια εφαρμογή που ανταποκρίνεται στις προσωπικές σας ανάγκες δεν έχετε παρά να την «κατεβάσετε» από το Διαδίκτυο και να την εγκαταστήσετε σε οποιαδήποτε Series 60 συσκευή έχετε στην κατοχή σας. Όχι, δεν υπάρχουν προβλήματα ασυμβατότητας και έτσι δεν θα πρέπει να ζηλεύετε τους φίλους σας που έχουν μια άλλη Series 60 συσκευή.

Σε τι διαφέρει όμως ουσιαστικά ένα smartphone της σειράς 60 από τα υπόλοιπα «θνητά» κινητά; Καταρχήν, όπως ήδη αναφέραμε, μπορείτε πολύ εύκολα να βρείτε στο Internet εφαρμογές που ταιριάζουν στις προσωπικές σας απαιτήσεις και να της χρησιμοποιήσετε στο κινητό σας. Άλλωστε και ο προσωπικός σας υπολογιστής θα ήταν... άχρηστος αν δεν είχατε το Word, το Excel και άλλες εφαρμογές, που συνήθως χρησιμοποιείτε. Παράλληλα, το Symbian OS παρέχει τη δυνατότητα ταυτόχρονης εκτέλεσης περισσοτέρων εκ του ενός εφαρμογών. Έτσι, ενώ στέλνετε ένα σύντομο μήνυμα, μπορείτε να μεταβείτε στον τηλεφωνικό κατάλογο και να βρείτε τον αριθμό ενός τηλεφώνου, ενώ όταν κάνετε surfing στις αγαπημένες σας ασύρματες ιστοσελίδες μπορείτε παράλληλα να κάνετε chat με τους φίλους σας και να ελέγξετε την ηλεκτρονική σας αλληλογραφία. Όλες οι Series 60 συσκευές ενσωματώνουν έναν τυπικό «διαχειριστή εφαρμογών» ο οποίος σας δίνει τη δυνατότητα να μετακινηθείτε ανάμεσα στα προγράμματα που εκτελούνται. Απλά, πιέστε παρατεταμένα το πλήκτρο πρόσβασης στα menu και στη συνέχεια επιλέξτε το επιθυμητό πρόγραμμα.

Αν όλες οι προηγούμενες δυνατότητες σας φαίνονται εντυπωσιακές, τότε μάλλον θα εκτιμήσετε τα προτερήματα των Series 60 συσκευών που διατίθενται στην αγορά. Αυτό που θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε είναι ότι τα Series 60 κινητά και γενικότερα τα smartphones, διαφέρουν αρκετά από τα τυπικά κινητά, αφού οι λειτουργίες τους μπορούν να συγκριθούν με αυτές ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή...

Αρθρο απο το myPhone.gr

Αφτά... ελπιζω να βοήθησα :-D

Πάντως τα S60 κινητά είναι οτι καλυτερο. Σκεψου να ειχες το N95 το νεο κινιτο της Νοκια (ερχετε το 2007), με αφτα τα specs που εχει το κανει χαλαρα ενα μινι pc :)

Δημοσ.

Nα πάρεις smartphone μόνο αν προτίθεσαι να χρησιμοποιήσεις τις δυνατότητες του.

Αλλιώς,υπάρχουν πολλά κινητά που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε είδους χρήστη.Το θέμα είναι εσύ τι απαιτήσεις έχεις.

Δημοσ.

το Ν80 που ανεφερες ειναι οντως πολυ καλο κινητο οταν βγηκε ηθελα να το παρω τελικα το πηρα αλλα με δυσαρεστησε ενα πραγμα στις γωνιες του το χρωμα ξεθωριαζει και γι'αυτο τον λογο το πουλαω,αν ψαχνεις smartphone με πολη καλη καμερα θα πας προς το Ν93 στα 3.2mp carl zeis φακο και οπτικο ζουμ χ3 το ψηφιακο δεν θυμαμαι ποσο ειναι!

Δημοσ.

λογικά τις δυνατότητες ενός symbian κινητού θα τις χρησιμοποιήσω αρκετά μιας κ θα είναι το κινητό που θα πειραματιστώ πάνω του αφού πριν δεν είχα κάτι παρόμοιο.....από αυτά που γράφτηκαν παραπάνω και από κάποια άρθρα στο διαδίκτυο πιστεύω ότι πράγματι ένα symbian κινήτο είναι αυτό που θέλω.....το Ν80 μου φαίνεται λίγο χοντροκομένο που το είδα από κοντά.....

το Ν93 είναι πανάκριβο......

το Ν91 όμως;;;;Πως σας φαίνεται;;;

Δημοσ.

Μην το σκέφτεσαι καν! Το έχω εδώ και μήνες και μόνο πρόβλημα είναι... συνεχώς κολλάει και η nokia δεν ξέρει καν τι έχει. Έχω βάλει όλα τα updates και πάλι τα ίδια.

Ενώ αν ρίξεις μια ματιά στο internet θα βρείς χιλιάδες παράπονα.

Τόσα χρόνια χρήστης nokia πρώτη φορά σκέφτομαι πραγματικά να μην ξαναπάρω!!

Δημοσ.

Εχω το νοκια 6681 και ειναι μια χαρα, ομως προσφατα πηρα το τελειο Μ600 της ΣΕ με οθονη αφης και πολλες χρησιμες λειτουργιες...

Δημοσ.

τέλειο χωρίς κάμερα;;;

Έτσι όπως το βλέπω μόνο αυτό με χαλάει......Απο κεί κ πέρα έχει τα πάντα και πράγματι αν δεν σε νοίαζει η κάμερα είναι απ' τα πιο καλά κινητάκια.....

Υ.Γ: Σπάω @@ ε;;;;;;:mrgreen:....σόρρυ παλικάρια αλλά το ψάχνω αρκετά για να είμαι σίγουρος!

Δημοσ.

Όντας χρήστης Ν80 εδώ και 2 μήνες δεν έχω κανένα παράπονο απ το κινητό.

Ουτε κολάει ουτε τπτ.Εχουν ξεβάψει ελαφρώς οι γωνίες αλλά τι να κάνουμε.Στο μαυρο Ν80 δε συμβαίνει αυτό απ όσο ξέρω.

Το 95 εκπληκτικό πάντως!!

Δημοσ.

και μενα ξεβαφει και μου την δινει,το κινητο δεν εχει πεσει κατω ποτε!θα παω στην νοκια να μου το κανουν μαυρο αλλαζοντας πλαστικο,λετε να παρει πολλα λεφτα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...