myle Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Πως μπορούμε να ανακτήσουμε δεδομένα σε ένα δίσκο όπου από το σύνολο του (είχε τρια partitions) τώρα φαίνεται μόνο το ένα και τα δεδομένα που θέλουμε να ανακτήσουμε είναι στον χώρο που δείχνει ως αχρησιμοποιήτο (unallocated);
User_32 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Κανε κανένα search στο insomnia υπάρχουν πολλά παρόμοια topics με αυτό
myle Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Έκανα αλλά δυστυχώς δεν βρήκα τίποτα. Κάποιοι προτείνουν Easy Recovery Pro καθώς και κάτι άλλα αλλά είναι πολύ γενικά (και αόριστα) και δεν ξέρω αν κάνουν.
mithrid Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 δοκιμασε το easy recovery οπως σου λενε.εγω ειχα μια παλια εκδοση και μου ειχε λυσει τα χερια πραγματικα.φυσικα δεν καταφερα να σωσω ολα τα αρχεια που ηθελα,αλλα εμεινα εκπληκτος απο το αποτελεσμα!εχει διαφορα recovery και εχει και μερικες οδηγιες on screen για το καθενα.διαλεξε αυτο που σου ταιριαζει και...βουαλα!!σε μερικα αρχεια μπορει να λειπουν καποια αρχικα γραμματα.θα πρεπει να ασχοληθεις λιγακι μνημονικα...
wert Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δοκίμασε και το Partition Table Doctor Το είχα δοκιμάσει όταν είχα χάσει και εγώ τρία partition και κάνει πραγματικά θαύματα. Σε μισό λεπτό είχαν επανέλθει τα partitions απλά με διαφορετικό γράμμα. Όλα τα αρχεία στη θέση τους χωρίς να λείπει τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.