Προς το περιεχόμενο

Media Stream Greek Live TV

super-user

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 176
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σιγουρα δεν ειναι και οτι πιο γρηγορο υπαρχει, αλλα δεν δινουμε και μεγαλο bitrate προς το παρον. Αλλωστε αυτο ειναι μονο για δοκιμη. Εαν καποιες φορες δεν παιζουνε τα καναλια, ειναι λογω του οτι πρεπει να γινονται εργασιες η δοκιμες. Ελπιζουμε να τα καταφερουμε με περισοτερα καναλια και γρηγορο bitrate.

Δημοσ.
ναι και εγώ αυτή την στιγμή βλέπω Da Vinci χωρίς υπότιτλους... μήπως παίζει να δούμε τον θρύλο απόψε?

Καλά αυτό θα ήταν το ιδανικό....Αλλά δεν είναι σίγουρο κατά πόσο θα αντέξει ο server σε τόσους χρήστες που θα συνδεθούν για να δούν το ματς.:(

Δημοσ.

Καλημερα σας.

Ευχαριστω που δοκιμασατε το link. Σημερα σας εχω ελληνικη τηλεοραςη. Ειναι βιντεο "Κονσερβα". Το προηγουμενο ηταν σε ξενη γλωσσα. Αυτο θα παιζει αρκετη ωρα. Δοκιμαστε παρακαλω παλι το stream.

εγώ από την δουλειά και με εγκατ/νο το vlc δεν βλέπω τπτ(σνιφ)θα δοκιμάσω και σπίτι και μετά θα αναζητήσω λύση.

Extes to vradi to dokimasa kai ego me VLC. Paizei kanonikotata. Isos exeis dosei kati lathos. Dokimase open URL -> kai grapse to link mesa. Prepei na einai entaxi kanonika

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...