pern112 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 μπραβο για την προσπαθεια σου ελπιζω να προχωρησει.Πες μου κατι, εσυ εχεις οπως λες ενα αποκωδ.και το πιατο και βλεπεις δωρεαν τα καναλια, τον τροπο τον ξερουμε.Ομως αν δουλευεις με το συγκεκριμενο τροπο βλεπεις μονο ενα καναλι, φανταζομαι δεν παιζεις με πολλαπλα lnb και ιστοριες.Αρα θα διαμοιραζεις ενα καναλι την φορα?
super-user Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 μπραβο για την προσπαθεια σου ελπιζω να προχωρησει.Πες μου κατι, εσυ εχεις οπως λες ενα αποκωδ.και το πιατο και βλεπεις δωρεαν τα καναλια, τον τροπο τον ξερουμε.Ομως αν δουλευεις με το συγκεκριμενο τροπο βλεπεις μονο ενα καναλι, φανταζομαι δεν παιζεις με πολλαπλα lnb και ιστοριες.Αρα θα διαμοιραζεις ενα καναλι την φορα? Kalispera. Xreiazomaste mono 1 LNB, 1 dianomea SAT me 8 exodous, 8 apokodikopoioites, 8 server pou tha metratepoun to video se stream (auto ginete me windows2003 server, kai windows encoder) kai enan kaintriko server me windows2003 kai windows media services gia thn dianomh tou stream se enan Media Condent Manager Server. me molis 99$ to mhna mirazoune to stream pangosmia. (unlimited users).
pern112 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 ok απλα κοστος για ολα αυτα μου ακουγεται πολυ μεγαλο, μονο 8 αποκωδ και 8 σερβ με ιδεα οτι ενα πιατο 85εκ. σας εφτασε και δεν ανεβηκατε στο 1.20 μιλαμε για πολλα ευρω. Παντως αν δεν εχεις ακομα δωρεες θεωρησε το καπως φυσιολογικό. Ολοι αναμενουν πρωτα να δουν το ολο συστημα να δουλευει ζωντανα και μετα πιστευω οτι ειδικα οι κατοικοι εξωτερικού θα διαθεσουν χρηματα. Εδω διναμε 55 το μηνα:S
super-user Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Prin apo kairo exa ton proto server anoixto gia kapoio diasthma, kai idan arketoi ti mporoume na kanoume. Den thelo na anevaso to log.txt me tis IP adresse oson eidane, giati ftase i lista mexri thn Korea. Pantos to anamenomeno kostos einai 7-10 xiliades euro, kai den skopeuo na ta diatheso ola apo thn tsepi mou. Prosopika exo prosferei perisotera apo oso mou epitrepi i tsepi mou. (mhn steriso kai to gala apo ta paidia mou kiolas). Pantos osoi vohthane, tha mpoune sthn lista auton pou tha vlepoune. Oi upoloipoi as psaxnoun links san treloi.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Pantos osoi vohthane, tha mpoune sthn lista auton pou tha vlepoune. Oi upoloipoi as psaxnoun links san treloi. Κοίταξε να δεις το progect μιλάει για free tv και έχει να κανεις και donations. Τώρα αυτό που λες δεν μου ακούγεται καλά... (παντως εμενα ουτε που με νοιαζει... λιγο τηλεοραση βλεπω και αυτο μεσω της συσκευης, οχι μεσω internet) Φιλικα.
super-user Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Exeis dikio. Anti na ZITIANEYOUME gia dorees, Leo na to kanoume 40 euro to mhna. Etsi kai aposvesh tha kanoume ta mhyanhmata, kai tha ta tseposoume kanonika. (Ela...ena astio kaname). Pare kai ena link ston server na dokimaseis. mms://media-stream.selfhost.eu:8080
super-user Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Ante...na sas valo kai kanena ergaki na deite.. oxi ti pota spoudeo fisika. OI PIRATES THS KARAIBIKHS No.2. Distixos mono se english.
pern112 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 τωρα το γυρισες καπως το παιχνιδι δεν νομιζεις?Επειδη διαβασα ολα τα ποστς σου και στα 2 τοπικ εξ'αρχης αναφερεις την επιθυμία σου να παρεχεις δωρεαν τα καναλια για ολους, οσοι θελουν ας βοηθησουν οικονομικα και απο εκει και περα αυτοι απλα θα εχουν καποια επιπλεον ωφελη, πχ εργα ondemand κλπ. Καλα δεν τα λεω?Τωρα μας λες οτι οσοι θα βοηθησουν θα βλεπουν και οι υπολοιποι ας ψαχνουν για λινκς. Επειδη σχολιαζεις για ελληναρες σου παραθετω λοιπον αυτα που λες και κρινε. Δεν εχω κανενα προβλημα ουτε μαζι σου ουτε με το εγχειρημα σου, μακαρι να παει πολυ καλα, ετσι και αλλιως μονιμος κατοικος στρουμφοχωριου ειμαι και τα βλεπω απο εκει. Οταν ομως γυριζεις ετσι το παιχνιδι, ισως γιατι ειδες να μην εχεις ακομα την αναμενομενη ανταποκριση και χανεις ηδη καποια λεφτα απο την επενδυση σου δεν μπορω παρα να εκφρασω την γνωμη μου. Και επειδη δευτερη φορα μιλας για το γαλα των παιδιων σου δεν ξερω με τι δουλεια ασχολεισαι και εχεις ανεση οπως αναφερεις σε αλλο ποστ αλλα φανταζομαι θα ξερεις οτι οταν κανεις μια επενδυση ειτε θα σε βγαλει ειτε οχι. Αν απο την αρχη επρεπε να θεσεις θεμα συνδρομης για να τα βγαλεις περα ειναι δικο σου θεμα και ισως θα επρεπε γιατι απο δωρεες σε project που ακομα δεν ειναι ολοκληρωμενο να πιασεις 10χιλιαρικα δεν το βλεπω Μακαρι να με διαψευσεις!Και κατι αλλο φιλικα. Επειδη και το εγχειρημα σου δεν στεκει νομιμοτητας και ξερεις καλα εκει που μενεις (αν ισχυει το de) οτι δεν αστειευονται(εχω ζησει εκει και ξερω) σκεψου δυο φορες το project κυριως για τα παιδια σου γιατι μετα πολυ πιο δυσκολα θα βγαινει το γαλα..... φιλικα p112 koropoule φοβερο το πρωτο σου ποστ το εκανα screenshot να το θυμαμαι!μηπως εισαι ο nvamaster?μπα..αυτος ακομα μεσα θα ειναι...
super-user Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Καλησπερα φιλε "pern112". Δεν ξερω εαν πρεπει να απολογιθω για κατι που ειπα η που εκανα, η δεν εκανα, το σιγουρο ομως ειναι οτι δεν επιασα κανενα απο το λαιμο για να κανει κατι που δεν θελει, η δεν μπορει. Το οτι εχ` αρχης μιλαω για Free-TV συμενει οτι δεν υπαρχει σκοπος για προσωπικο κερδος, η οποιαδοιποτε αλλη μορφης εκμεταλευσης. Εαν σας αρεσει να πληρωνετε στο mytv τα 21 ευρω το μηνα ειναι και παλι δικο σας δικαιωμα. Δεν εχετε ομως κανενα δικαιωμα να μας αποκαλειτε ψευτες, και οτι αλλο συναφη. Οτι ειπα, και εκανα εγινε με καλη θεληση, χωρις δολο. Εαν ηθελα να γινω ενα δευτερο mytv, εχω και την οικονομικη ανεση, και τον εξοπλισμο, και τις επαφες μου. Εχει κανενας εδω ιδεα, τι κοστιζει το καθε ενα GB upload καθε μερα? Αλλα οπως λενε, τα πολλα λογια, ειναι αχρηστα. Αυτο που για εσας ειναι καθημερινο, και το απολαμβανεται δωρεαν (εννοω την τηλεοραση) εμεις εδω το πληρωνουμε για χρυσαφι. Εαν δεν δωσουμε ολοι απο το κατι τις, πως μπορουμε και να απαιτουμε αργοτερα? Σκεψη μας ητανε να αληλοβοηθηθουμε για το καλο ολων των κατοικων,του εξωτερικου κυριως. Οσο για την νομιμοτητα του ολου θεματος, δεν νομιζω οτι ειναι το μερος καταληλο για τετοια συζητηση. Ας το αφησουμε καλυτερα.
pern112 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 κοιτα, κατ'αρχας εμεινα πολλα χρονια εξω οποτε ξερω τι ειναι να σκας κερατιατικα οχι για να δεις εναν αγωνα αλλα απλα φυσιολογικες μη-νετικες ειδησεις. Επισης οπως σου γραφω πανω στηριζω την προσπαθεια σου οχι για προσωπικο οφελος καθοτι πλεον ειναι ελλαδα αλλα ακριβως γιατι εχω περασει το λουκι του εξω. Ομως δεν σε αποκαλει καποιος ψευτη οταν απλα αναδημοσιευει τις δηλωσεις σου. Και 10 ευρω να εβαζες παλι ελαχιστα θα ηταν μπροστα στα 55 ή στα 21 αν καποιος τα θεωρει και αυτα πολλά. Οταν ομως οριζεις δωρεαν και σε ανυποπτη στιγμή μιλας για ατομα που θα ψαχνουν σαν τρελοι σε λινκς για να δουν ειναι ακυρο, hope u get my point. Μακαρι ησουν χαλασμενος εκεινη την στιγμή και το ειπες για να ξεθυμανεις. Αν ομως απλα αλλαζεις πολιτική στο ολο σχεδιο και λες οτι "κυριοι αποφασισα να δουλευεω μονο με αυτους που θα κανουν δωρεες" δεν ειναι freetv. Το θεμα της νομιμοτητας το θετω γιατι ασχετα με το ποιο ειναι καταλληλο μερος ή οχι να το συζητησουμε απλά εχε υπ'οψιν οτι δεν ειναι, απλα πραγματα και πιστεψε με σιγουρα πραγματα.Οποτε αν εχεις να διακινδυνεψεις την οικογενεια σου και την προσωπικη ζωη απλα για να βλεπουν καποιοι δωρεαν, και εφοσον εσυ δηλωνεις οτι δεν θελεις να βγαλεις λεφτα, φιλικα σου λεω να το ξανασκεφτεις εκει πανω δεν παιζουν με αυτα.Το ιδιο εγχειρημα κανανε και αλλοι και μαλιστα μεσα απο την ελλαδα και τωρα ειναι αλλου.... btw εχει σκεφτει κανεις γιατι η μαμα δεν κυνηγησε το ολο νεο συστημα δωρεαν πλοηγησης?Απλα, τα διαφυγονται κερδη ειναι ελαχιστα καθοτι δεν γινεται σε καμια περιπτωση το παρτυ οργιο που γινοταν πριν 7 χρονια με τις καρτες και τις αγγελιες σε χε, φλεα κοκ....
super-user Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 "Μακαρι ησουν χαλασμενος εκεινη την στιγμή και το ειπες για να ξεθυμανεις. Αν ομως απλα αλλαζεις πολιτική στο ολο σχεδιο και λες οτι "κυριοι αποφασισα να δουλευεω μονο με αυτους που θα κανουν δωρεες" δεν ειναι freetv." Οχι φιλε μου, δεν ειμουν χαλασμενος, και καθολου θυμωμενος. Απλα, δεν νομιζεις οτι πρεπει πρωτα απο ολα, να εξασφαλισω τους ανθρωπους αυτους που στερηθηκαν κατι, και εστειλαν μερικα ευρω προς ενυσχηση. Δεν πρεπει να εχουν αυτοι προτερεοτητα, και μετα ολοι οι αλλοι? Και μην φοβασε, δεν ριψοκινδυνευω τιποτα.(και ιδικα την οικογενεια μου). Αλλωστε ελευθερα καναλια θα αναμεταδιδουμε ΜΟΝΟ.
pern112 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 μα και βεβαια να τους εξασφαλισεις και γιατι οχι να δωσεις και μονο σε αυτους προσβαση, καμια αντιρρηση. Απλα σε αλλο ποστ δικο σου αναφερεις οτι θες να δωσεις κατι σε ολους δωρεαν και σε αυτους που θα εχουν κανει δωρεα θα προσφερεις κατι παραπανω. Στα 2 τελευταια ποστ ξεκαθαριζεις τα πραγματα σε εντελως αντιθετη πορεια. Απλα τα πραγματα. Αν κανεις αναμεταδοση δορυφορικων καναλιων ακομα και αν ειναι δωρεαν εξακολουθεις να παρανομεις γιατι πρεπει να εχεις παρει αδεια απο την εταιρεια ενοικιασης του δορυφορου (πχ hellassat ή eutelsat ), στο ειπα το εχω ψαξει αρκετα καλα το θεμα εκτος αν αλλαξε δραματικα η νομοθεσια γυρω απο την ελευθερη τηλεοραση...οχι οτι θα σε κυνηγησει γιατι δειχνεις το extra5, σιγουρα αλλο πραγμα να αναμεταδωσεις ss
super-user Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 "Απλα σε αλλο ποστ δικο σου αναφερεις οτι θες να δωσεις κατι σε ολους δωρεαν και σε αυτους που θα εχουν κανει δωρεα θα προσφερεις κατι παραπανω." Αυτη ηταν η αρχικη μας σκεψη. Αλλα απο οτι διαπιστωθηκε κανενας δεν θα εδινε τιποτα για τις εχτρα υπηρεσιες, και ετσι εμεινε μονο μια επιλογη. Ολοι θα βλεπανε τσαμπα, και εμεις θα επρεπε να πληρωνουμε γιαυτο.!! Το βλεπεις εσυ σωστο αυτο? "στο ειπα το εχω ψαξει αρκετα καλα το θεμα εκτος αν αλλαξε δραματικα η νομοθεσια γυρω απο την ελευθερη τηλεοραση...οχι οτι θα σε κυνηγησει γιατι δειχνεις το extra5, σιγουρα αλλο πραγμα να αναμεταδωσεις ss" Οπως ειπα και πιο πανω, Μονο ελευθερα καναλια. πχ. ΑΝΤ1, Mega, κλπ. Αλλα για πεσμου κατι. Εσυ γιατι την ειχες ψαξει τοτε για κατι αντιστιχο.?
theglassicon Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Epidi thelw kainourgio mixanaki, alla thelw na to moirazome kai dwrean me osous endoiaferonte, alla den thelw na to plhrwsw lew na : Doste mou donations kai opoios dosei tha parei to mixanaki mou bolta.......... Perisotera lefta<---------->perisotera xiliometra kai doro kranos kai gomena sto piso kathisma na pataei kalytera o piso troxos otan ropiazei..................................
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.