Προς το περιεχόμενο

Media Stream Greek Live TV

super-user

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Συγχαρητήρια (ξανά) για τη δουλειά που θα παρέχετε σε εμάς τους Έλληνες του εξωτερικού. Μόλις έκανα donation, ψίχουλα σε σχέση με τα κόστη που ανέφερες , αλλά όσα επιτρέπει η τσέπη μου...

Μια απορία έχω μόνο.. Τα πάγια έξοδα κάθε μήνα είναι αρκετά.. Πιστεύεις οτι θα ανταπεξέλθεις μακροπρόθεσμα - ειδικά μετά απο μερικούς μήνες που το "λειτούργημα" ίσως έχει γίνει "ρουτίνα" ;;;;

Πώς αλλιώς έχεις σκεφτεί να καλύπτεις αυτά τα έξοδα;; Τουλάχιστον δηλαδή να μην έχεις ζημειά... Η λογική σκέψη που μου έρχεται είναι η εφαρμογή μιας μηνιαίας συνδρομής κάποιων ευρώ.. Αντίστοιχο site νομίζω ζητάει 20e/μήνα.

Θα ήθελα να μάθω λοιπόν τα επόμενα σου σχέδια.....

Kalimera sou file mou petro kai se euxaristoume enkardia gia thn prosfora sou. Xero oti ta exoda einai polla. Alla oso uparxoun antropoi me thelish, na eisai sigouros oti to project tha proxorisei. Ego efiga apo thn ellada me adeio portofoli to 1999. Shmera exo mia eteria, eimai pantremenos kai exo 2 paidia. Vgazo arketa gia zo me axioprepeia kai den egina zhtianos pote, oute zitisa na mou xarisoune tipota. Alla mhn shzhtame tora gia mena. Oi Dores sas menoune se ena paypal logariasmo kai oxi sthn tsepi mas. Ean gia ton opoiodipote logo, den travaei oikonomika tha vroume allo tropo gia oikonomiki enisxhsh. isos me diafimiseis... Proto melima mas einai h agora perisoteron server kai receiver. Pros to paron emeis diathetoume ton kentriko server apo thn tsepi mas. Meta apo auto einai ola eukola. To reuma, h sunthrisi ton mhxanhmaton, kai to SDSL einai to mhna sunolika 500-600 euro. Diladi auto shmenei ton xrono 6.000 eos 7.200 euro. Ean 10.000 anthropoi steiloun 1,52 euro to xrono tote einai ola entaxi. Pisteuo omos oti tha petixoume ston skopo mas kai na krathsoume gia oso to dinaton ginetai. Auto exartate apo olous mas. Ean exeis kapoia aporeia/idea/protash akoma euxaristos na sou apantiso.

• Απαντ. 176
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το παρακατω μηνημα αφορα οσους θελουν να κανουν μια προσφορα στο Project Free TV. Λογο του PayPal συστηματος, σε καθε προσφορα κρατουνται απο το συνολικο ποσο 0,52 Ευρω για την καθε αποστολη χρηματων. Θα σας παρακαλουσαμε οι προσφορες που γινονται να ειναι πανω απο 0,52 Ευρω. Το e-mail ειναι: [email protected] Σας ευχαριστουμε εκ των προτερων.

Δημοσ.

Καλησπερα. Μιας και οι οικονομικη κατασταση αυτην την στιγμη δεν μας επιτρεπει την αναθεση κατασκευης και ολοκληρωσης του site μας σε επαγγελματια, ζητηται ατομο/μα με γνωσεις πανω στο αντικιμενο, (web Design) να βοηθησει. Φυσικα οχι αφιλοκερδος. Οποιος νομιζει οτι εχει κατι να προσφερει παρακαλειται να στηλει ενα e-mail. [email protected]

Δημοσ.
5 ευρώ για να δω ματσάκι του champions league και ειδικά ελληνική ομάδα φυσικά και θα το πληρώσω γιατί μαζευόμαστε η παρέα και τους έρχεται 1 ευρώ το άτομο και επιπλέον δεν έχουμε άλλους κανίβαλλους που μαζεύονται στις καφετέριες να σου σπάνε τα νεύρα!!

Ήδη τέσταρα τη σύνδεσή μου (4mbit by Vivodi) και η εικόνα για τηλεόραση είναι άψογη!!!

Γεια σου Διδυμος. Μου αρεσει ο τροπος που το σκεφτεσαι. Ομαδικο πνευμα. Μακαρι να ηταν ολοι ετσι. Μην ανυσηχεις και θα βρεθει η λυση και σε αυτο. Αντε καληνυχτα.

Δημοσ.
5 ευρώ για να δω ματσάκι του champions league και ειδικά ελληνική ομάδα φυσικά και θα το πληρώσω γιατί μαζευόμαστε η παρέα και τους έρχεται 1 ευρώ το άτομο και επιπλέον δεν έχουμε άλλους κανίβαλλους που μαζεύονται στις καφετέριες να σου σπάνε τα νεύρα!!

να φανταστώ οτι δεν πηγαίνεις για να δεις την ΝΕΤ σε καφετέρια ε?

Δημοσ.

Geia sou file!!

Sygxaritiria gia thn prospatheia!!!

Alla exw na rwtisw kati..

Egw me 768 upotithetai oti mporw na dw?

Giati mono kollaei k exei sygnwmh gia thn frasi psilo xalia poiotita..Ftaiei h syndesi m??

K pali MPRAVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.
Geia sou file!!

Sygxaritiria gia thn prospatheia!!!

Alla exw na rwtisw kati..

Egw me 768 upotithetai oti mporw na dw?

Giati mono kollaei k exei sygnwmh gia thn frasi psilo xalia poiotita..Ftaiei h syndesi m??

K pali MPRAVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Euxaristo. Alla to MPRAVO paei stous anthropous pou sthrizoune oikonomika to project auto. Ego exo ton rolo tou shntonisth. Sto site mas http://media-stream.selfhost.eu tha vreis to VOD recorder/player. Dokimase na to katevaseis kai sigoura h poiotita tha einai kapos kaliteri. Exartate omos kai apo thn sundesh, to trafic kai pola alla. Ypomonh kai se ligo erxetai SDSL gramh kai deuteros server. Exeis kapoia erotish/aporeia akoma??

Δημοσ.
Δεν έχουμε κανά νέο σου τώρα τελευταία....εγκατέλειψες?

ΠΟΤΕ δεν εχω εγκαταλειψει κατι που αρχισα !!!! Αλλιως δεν θα το αρχιζα καθολου.!!! Βλεπω ... αλλα δεν μιλαω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...