Προς το περιεχόμενο

Ιστορία ταλαιπωρίας με Conn-x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα θα σας περιγράψω την ιστορία μου με τo Conn-x για να την αποφύγετε και να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Αρχές Οκτωβρίου φτάνει επιτέλους το DSL (σε γραμμή PSTN) στην περιοχή μου. Μη φανταστείτε βέβαια ότι μένω κάπου απομακρυσμένα, 7χλμ από το κέντρο της Θεσ/νίκης :-). Καθότι υπηρετούσα τη στρατιωτική μου θητεία, αποφασίζω να παραγγείλω το πακέτο Conn-x στα 1024, κυρίως επειδή ήξερα ότι όλοι η διαδικασία μπορούσε να γίνει τηλεφωνικά, ενώ το πακέτο θα πληρώνονταν σε δόσεις μέσω του λογαριασμού του ΟΤΕ. Παίρνω τηλέφωνο, κλείνουμε τη συμφωνία και μου αναφέρουν ότι σε 10 περίπου εργάσιμες θα είναι όλα εντάξει. Στην ερώτηση μου για modem μου αναφέρουν ότι θα μου στείλουν το speedtouch 536 γιατί αυτό υπήρχε διαθέσιμο εκείνη τη στιγμή. Τους ρωτάω τουλάχιστον 2 φορές αν θα χρεωθώ κάτι παραπάνω και μου απαντάν όχι, το αποστέλνουν χωρίς χρέωση. Περνάν 20 μέρες ούτε φωνή, ούτε ακρόαση από τον ΟΤΕ. Αρχές Νοεμβρίου στην άδεια απολύσεως αρχίζω να παίρνω το θέμα πιο ζεστά. Τους παίρνω τηλέφωνο Τετάρτη 1/11, κοιτάζει η κοπελιά, την ακούω να παραξενεύεται, μου λέει θα σας πάρουμε σε λίγο.Παίρνουν αργότερα που έλειπα από το σπίτι, μιλάν με τη μητέρα μου, της λένε όλα εντάξει,ενεργοποιήθηκε η γραμμή, από Δευτέρα θα έχετε το πακέτο σπίτι σας. Πάει Δευτέρα τίποτα, Τρίτη τίποτα. Τετάρτη 8/11 ξαναπαίρνω στο 134, με τα πολλά μου λέν ότι δεν το έχουν στείλει γιατί ΔΕΝ έχουν modem!!!! Κλασσικά όμως μου αναφέρουν ότι από Δευτέρα θα έχουν και θα στείλουν. Λέω να τους δώσω ακόμα μια παράταση, τόσο περίμενα, ας περιμένω λίγο ακόμα. Πάει Δευτέρα, τίποτα φυσικά, Τρίτη 14/11 ξαναπαίρνω στο 134. Modem δεν υπάρχουν ακόμα!!!!!Επίσης μου λέν ότι δεν ξέρουν τι μου έχουν πει προηγουμένως, αλλά τώρα μόλις έρθουν modem θα χρεωθώ επιπλέον και 30?!!!! Φυσικά δεν αντέχω την κοροϊδία και υποβάλλω αίτηση κατάργησης. Σε 5' με παίρνουν τηλ να μου πούν ότι αύριο θα έχουν modem(εννοείται δεν τους πίστεψα) και είμαι σε προτεραιότητα κτλ. Αλλά τα 30? θα τα πλήρωνα πάλι. Φυσικά δεν υπαναχωρώ απ' την αίτηση κατάργησης. Παίρνω σήμερα 17/11 στο 134 να δω αν καταργήθηκε η γραμμή για να μπορέσω να κάνω σύνδεση με άλλη εταιρεία, μου αναφέρουν, όχι δεν καταργήθηκε ακόμα, διότι αίτηση κατάργησης υποβλήθηκε σήμερα!!! Αυτή η ταλαιπωρία μου. Μιλάμε για απάτη ολκής, οι τύποι δεν έχουν ούτε ένα modem διαθέσιμο και σου αναφέρουν ότι θα σου στείλουν κι ένα καλύτερο δωρεάν για να κλείσουν αγορές, καθώς μετά εσύ δεν μπορείς να βρεις εύκολα με ποιον είχες μιλήσει. Επίσης μιλάμε και για αχρηστία ολκής (ένα μήνα δεν μπορούν να φέρουν modem, με τα πόδια να στέλναν κάποιον στην Κίνα θα είχε φέρει!).

Αυτά και όσο γίνεται πιο μακριά από το Conn-x συγκεκριμένα και τον ΟΤΕ γενικά.

Δημοσ.

ΟΤΕ σου λεει μετα .... αν ειναι δυνατον . Παντως εφοσον εισαι Θεσσαλονικη και θελεις modem εχω 6 σπιτι που καθονται λογω πακετων :) Εγω ειμαι με router πανω . Αν και θα σου προτεινα να παρεις και εσυ κανα router της προκοπης με LAN και ασε τα modem του ΟΤΕ γιατι ειναι γτπ .

Δημοσ.

Ευχαριστώ αλλά ακόμα και να είχα δικό μου modem δε θα μπορούσα να συνδεθώ, καθώς δε θα είχα κωδικούς (θα έρχονταν μαζί με το πακέτο). Τώρα ούτως ή άλλως το έκοψα, μόλις απενεργοποιηθεί η γραμμή θα βρω καμιά άλλη εταιρεία.

Δημοσ.

Και εμενα ακριβως το ιδιο κολπο πηγανε να μου κανουν... Ελεγαν πως δεν ειχαν μοντεμ στην αρχη και μετα μολις εφτασε οτι θα με χρεωναν καποιο Χ ποσο. Παλι καλα που ειχα παρει τον αριθμο της θεσης της κοπελας που ειχα πρωτομιλησει, οπως και το ονομα της και μετα απο χιλια ζορια μου το εστειλαν τσαμπα... Βγαλε ακρη!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...