Προς το περιεχόμενο

ΚΑΡΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ

SoTiRiS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ έχω USB "Radio 21" της GemTek.<BR>Είναι άψογο και το καλό είναι ότι έχεις υποστήριξη από την εταιρία.<BR>Εγώ όταν έβαλα τα ΜΕ δεν είχαν βγάλει drivers για ΜΕ , έστειλα mail και μου έστειλα τους drivers σε 2 ημέρες. <P>Έμεινα κατάπληκτος.<P>Έχει ηχογράφηση, μετρατροπή WAV σε MP3, προγραμματισμός και 200!!! σταθμούς <P><BR>Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.<P> smile.gif Sakis smile.gif

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Originally posted by sakis:<BR><B>Εγώ έχω USB "Radio 21" της GemTek.<BR>Είναι άψογο και το καλό είναι ότι έχεις υποστήριξη από την εταιρία.<BR>Εγώ όταν έβαλα τα ΜΕ δεν είχαν βγάλει drivers για ΜΕ , έστειλα mail και μου έστειλα τους drivers σε 2 ημέρες. <P>Έμεινα κατάπληκτος.<P>Έχει ηχογράφηση, μετρατροπή WAV σε MP3, προγραμματισμός και 200!!! σταθμούς <P><BR>Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.<P> smile.gif Sakis smile.gif</B><HR></BLOCKQUOTE><P>thanks saki smile.gif cool.gif mporeis na mou peis se parakalo se ti timi einai kai pou tin brikes?

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά το είχα πάρει από το Πλαίσιο μετά από ένα λάθος που μου είχαν κάνει. Και επειδή δεν επέστρεφαν χρήματα, (αν επέμενα κι άλλο θα το έκαναν) προτίμησα να πάρω το ραδιοφωνάκι.<P>Γενικά όμως ψάξε. Θα το βρείς σίγουρα. Αν θυμάμαι καλά το έχει και η Microland.<P> smile.gif Sakis smile.gif

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...